@
ParteMoralll Sen çok eskisin bu gruplarda yani daha doğrusu yarışma ortamında o yüzden belki benim gibi yenilerin ne demek istediğini anlamıyorsun ya da sana bahane öne sürüyormuşum gibi geliyordur.
Ben ve benim gibi arkadaşlar yeni geldikleri için kendini rahat hissetmek aranızda olmak istiyorlar.
@SekerPancari71 mesela ne bileyim gelip yazıyor nasılsınız kızlar öyle mi böyle mi hani bir şekilde bizi de aranıza dahil ediyor.
Ama sende bugünkü etiket olayının dışında geçen sarraf ile diyet yapmıştık verdiğimiz kiloları tartışıyoruz. Mesela orada sarrafın mesajını alıntıladın ve dedin ki ''Sarraf verdiyse bende yaparım''
E orada bende vardım 2 kişiyiz. Bu durumda sen ''Ece'nin kilo verip vermemesi umrumda değil zaten adam yerine de koymuyorum ama sarraf verdiyse bende yapayım bari'' demiş gibi birşey oldun ve ben orada gerçekten sana gücendim.
Geçmişte başka bir şeyler daha oldu ilk geldiğim günde olmuştu sanırım diyet listene yorum yapmıştım ben zaten biliyorum eskiyim türünde birşey demiştin.
Yani bunlar ufak şeyler tabi ama sinekte küçük ama mide bulandırır. Bunlar birikiyor birikiyor insanı ne durumlara kadar getiriyor sende görüyorsun. Ben nasıl sinir olduysam sende sinir oluyorsun.
Belki sen tamamen iyi niyetle söyledin ya da belki senin konuşma tarzın öyle ben seni farklı anladım. Ama sende empati yap o zaman gruba ilk girdiğin zamanları düşün o çekingenlik o katılma aile olma isteği sende ne kadar varsa bende de var şuanda.