Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

EceZ EceZ ortaligi karistirip sonra kenara cekilip gerginlik yaratmazsn..kimsenin sinirlerini bozmaya kimsenin hakki yok bu saatte kimseyide boyle sacma sapan konularla ugrastirma kimseyide kışkirtma bidaha ayni konu hakkinda birsey yazarsan diskalifiye olucagini belirtmk istiyorum..Saat 2 yi gecio ve ben sahur hazirlarkn bunlari dusnmk istemiorum..Bugune kadr boyle bi durum yasamadk nolduda simdi @ParteMoralll yada bi başkasi kotu oldu..takim kurallarina uyabileceksen buyur haa yok ben boyle her seye takilirim diosan bastan yollarimizi ayiralim.
Resmen takimin huzuru kacti ya kim kimle problemi varsa gitsin konussun ben daha ilkkez boyle bisey goruyorum ya hic bisey soylemedim kendi kendine arkamdan bintane laf konusmus ve bunca soyledigin seyden sonra hala grup grup vlla pes

Algı yaratma çünkü işe yaramıyor. Ben nasıl susuyorsam sende susmalı ve kendi tarafına çekilmelisin bence. Tırnaklarını çıkarıp kavgaya hazır beklemenin ne sana ne bana ne de başkasına faydası yok. Fikirlerimiz çatışıyor demek ki herkes herkesle kanka sıkı fıkı olmak zorunda değil neticede. Moon alıntı yapmasa bu konu açılmazdı zaten dediğim gibi ve senin de dediğin gibi çocuk değiliz herkes kendi düşüncelerinde özgürdür. Ben de durup dururken ay parte beni çekemiyor beni kıskanıyor demedim. Pinki öyle bir mesaj yazdı da ona cevap verdim şakayla karışık. Sevmezsin saygı duyarsın ya da onu da duymazsın sonuçta senin karakterin senin hayatın buna kimse de söz söyleyemez zaten.

Ben benden haz etmediğini düşünüyorum ama dediğim gibi bunun hesap sorulacak bir yanı yok yani kimse kimseye kalkıp da ''Sen beni niye sevmiyorsun kardeşim hayır sevmek zorun dasın işte o kadar!!'' diyemez.

Kizlar şole mubarek bi gece yapmiyalim be :KK19: ben yeni geldim buraya ama lardes gibisinz hepinz cekinmeden utanmadan herseyi konusabiliyorz beraber bozulmasin bu grupppp:mad::mad::KK74:

Susuyorum konuyu uzatmıyorum bu defa da susup kenara geçemezsin öyle yazıyorsun ne yani o bana ben ona sabaha kadar laf mı yetiştirelim millette elinde çekirdek bizi mi izlesin
sen gelirken biz donuoduk canisi yemezler simdi bu ben laf yetistiremem ayaklarini...senin naptini ikimizde bilioruz canm sen iyisimi başka takimlara aday ol 1-2 bizim takim kaldiramaz ecezcim..yolun açik olsun yarin herkes okur citler cekirdenii cok keyif alir bizim takim sana uymaz

Algı yaratma çünkü işe yaramıyor. Ben nasıl susuyorsam sende susmalı ve kendi tarafına çekilmelisin bence. Tırnaklarını çıkarıp kavgaya hazır beklemenin ne sana ne bana ne de başkasına faydası yok. Fikirlerimiz çatışıyor demek ki herkes herkesle kanka sıkı fıkı olmak zorunda değil neticede. Moon alıntı yapmasa bu konu açılmazdı zaten dediğim gibi ve senin de dediğin gibi çocuk değiliz herkes kendi düşüncelerinde özgürdür. Sevmezsin saygı duyarsın ya da onu da duymazsın sonuçta senin karakterin senin hayatın buna kimse de söz söyleyemez zaten.
ozaman neden arkadan ismimi o bu diyerek saygisizca konusuyosun? Madem cok medenisin neden parte senin bu davranislarin var diye konusmuyosun?
Algi malgi yaratmiyorm herkes okucak sen resmen benim seni kiskandigimi cekemedigimi disladigimi soyledin...
Bu algimidir? Bu durumda senmi algi yaratiyosun benmi? Bence ortada...
Bukadar duzgun konusucaksan bastan okadar lafi soylemicektin suan sana resmen grubun kapisi gosterildi ama sen sirf gitmemek icin salladigin butun kelimeleri yutuyosun.. bisey soyluyosan arkasinda dur benim hakkimdsda atip tutup ramazan gunu gunaha girme oldumuuu.. okadar lafi konusup ne bekliodun susucagimimi ? Kimsin nesin seni nye kiskansin bir insan biraz egonu torpule bence. ;)
Grubunda huzurunu kacirma

ozaman neden arkadan ismimi o bu diyerek saygisizca konusuyosun? Madem cok medenisin neden parte senin bu davranislarin var diye konusmuyosun?
Algi malgi yaratmiyorm herkes okucak sen resmen benim seni kiskandigimi cekemedigimi disladigimi soyledin...
Bu algimidir? Bu durumda senmi algi yaratiyosun benmi? Bence ortada...
Bukadar duzgun konusucaksan bastan okadar lafi soylemicektin suan sana resmen grubun kapisi gosterildi ama sen sirf gitmemek icin salladigin butun kelimeleri yutuyosun.. bisey soyluyosan arkasinda dur benim hakkimdsda atip tutup ramazan gunu gunaha girme oldumuuu.. okadar lafi konusup ne bekliodun susucagimimi ? Kimsin nesin seni nye kiskansin bir insan biraz egonu torpule bence. :KK66:
Grubunda huzurunu kacirma

Birincisi gitmek isteyene zaten yollar otoban ben bu grupta duruyorsam sevdiğim 3-4 tane bayan arkadaşım için duruyorum onların da yazdıklarını okumak bir şeylerle mücadele etmelerini görmek hoşuma gidiyor beni mutlu ve motive ediyorlar. Söylediğim hiçbir lafı da yemedim yemem de. Beni sevmediğine inanıyorum ha bu benim kuruntumdur o başka bir şey. Neden gelip bana söylemedin kısmına gelince 25 yaşının üstünde insanlarız bir insan bir insana gidip de sen beni niye sevmiyorsun diyebilir mi diyemez.

Ayrıca senin insanlarla iletişim kurmanı ben neden kıskanayım yada çekemeyeyim. Aksine ben diğerleri ile konuşup beni görmezden geliyor olmana bozuldum. Seni çekemeyen insan neden böyle duygular hissetsin? Ben neticede yeni geldim kaynaşıp araya girmek istedim senin beni sürekli görmezden geldiğini düşünmem de olayları bu duruma getirdi.

:KK200: :dua: Coh uzuldum niye ole yaptilar :KK60: opusup barissinlar solenen sozler bence yanlis anlasildi hepsi bu demi gı n.olacah sanki :KK19:
bende basta oyle sandiydimmm ama olay biraz daha farkli kimse kimseye laf yetistirmk zorunda degil hepimiz burda duygusal bi bağ kuruyoruz sonucta..kiskanclikta ne demek fitne beslemek ne demek normal hayatimda bile yer olamaz benim boyle kelimelere..ne gereksiz ne luzumsuz bir konu..alet olmkatan alamadm.kendimi ve kizginm kendime şuanda

Sporumu yazam:spor:
İsinma
75 squat ( 3 set 35-20-20)
20 tam mekik
30 ayakta arkaya tekme
20 lunge
20 ayak kanepede lunge:KK45:
15 iki bacak aşşaği yukari
25 köprü hareketi
25 karin hareketi
25 bel hareketi
Vee soguma hareketleri:spor:
Yarın et kescen gıı bunları yapıp ayakta mısın hala :D

@ParteMoralll Sen çok eskisin bu gruplarda yani daha doğrusu yarışma ortamında o yüzden belki benim gibi yenilerin ne demek istediğini anlamıyorsun ya da sana bahane öne sürüyormuşum gibi geliyordur.

Ben ve benim gibi arkadaşlar yeni geldikleri için kendini rahat hissetmek aranızda olmak istiyorlar. @SekerPancari71 mesela ne bileyim gelip yazıyor nasılsınız kızlar öyle mi böyle mi hani bir şekilde bizi de aranıza dahil ediyor.

Ama sende bugünkü etiket olayının dışında geçen sarraf ile diyet yapmıştık verdiğimiz kiloları tartışıyoruz. Mesela orada sarrafın mesajını alıntıladın ve dedin ki ''Sarraf verdiyse bende yaparım''

E orada bende vardım 2 kişiyiz. Bu durumda sen ''Ece'nin kilo verip vermemesi umrumda değil zaten adam yerine de koymuyorum ama sarraf verdiyse bende yapayım bari'' demiş gibi birşey oldun ve ben orada gerçekten sana gücendim.

Geçmişte başka bir şeyler daha oldu ilk geldiğim günde olmuştu sanırım diyet listene yorum yapmıştım ben zaten biliyorum eskiyim türünde birşey demiştin.

Yani bunlar ufak şeyler tabi ama sinekte küçük ama mide bulandırır. Bunlar birikiyor birikiyor insanı ne durumlara kadar getiriyor sende görüyorsun. Ben nasıl sinir olduysam sende sinir oluyorsun.

Belki sen tamamen iyi niyetle söyledin ya da belki senin konuşma tarzın öyle ben seni farklı anladım. Ama sende empati yap o zaman gruba ilk girdiğin zamanları düşün o çekingenlik o katılma aile olma isteği sende ne kadar varsa bende de var şuanda.

bende basta oyle sandiydimmm ama olay biraz daha farkli kimse kimseye laf yetistirmk zorunda degil hepimiz burda duygusal bi bağ kuruyoruz sonucta..kiskanclikta ne demek fitne beslemek ne demek normal hayatimda bile yer olamaz benim boyle kelimelere..ne gereksiz ne luzumsuz bir konu..alet olmkatan alamadm.kendimi ve kizginm kendime şuanda
Ay olsun ne kaybederiz :kızgın: opusup k.bakma kardes desek :işsiz: ne guzelidik ay hep nazag hep nazag:KK19::skandal::skandal:@SekerPancari71

@ParteMoralll Sen çok eskisin bu gruplarda yani daha doğrusu yarışma ortamında o yüzden belki benim gibi yenilerin ne demek istediğini anlamıyorsun ya da sana bahane öne sürüyormuşum gibi geliyordur.

Ben ve benim gibi arkadaşlar yeni geldikleri için kendini rahat hissetmek aranızda olmak istiyorlar. @SekerPancari71 mesela ne bileyim gelip yazıyor nasılsınız kızlar öyle mi böyle mi hani bir şekilde bizi de aranıza dahil ediyor.

Ama sende bugünkü etiket olayının dışında geçen sarraf ile diyet yapmıştık verdiğimiz kiloları tartışıyoruz. Mesela orada sarrafın mesajını alıntıladın ve dedin ki ''Sarraf verdiyse bende yaparım''

E orada bende vardım 2 kişiyiz. Bu durumda sen ''Ece'nin kilo verip vermemesi umrumda değil zaten adam yerine de koymuyorum ama sarraf verdiyse bende yapayım bari'' demiş gibi birşey oldun ve ben orada gerçekten sana gücendim.

Geçmişte başka bir şeyler daha oldu ilk geldiğim günde olmuştu sanırım diyet listene yorum yapmıştım ben zaten biliyorum eskiyim türünde birşey demiştin.

Yani bunlar ufak şeyler tabi ama sinekte küçük ama mide bulandırır. Bunlar birikiyor birikiyor insanı ne durumlara kadar getiriyor sende görüyorsun. Ben nasıl sinir olduysam sende sinir oluyorsun.

Belki sen tamamen iyi niyetle söyledin ya da belki senin konuşma tarzın öyle ben seni farklı anladım. Ama sende empati yap o zaman gruba ilk girdiğin zamanları düşün o çekingenlik o katılma aile olma isteği sende ne kadar varsa bende de var şuanda.
Sarrafi soylmis olmam onun onceden kg vermis olup kirip kirmicagiydi bende kg verdigim icin o kirarsa bende kirarim diye dusundum yeni baslayan biriyle diyet yapan kisi arasinda cok fark var sebebi budur bugunde sen listede olmadigin ve liste kg bildirimi yapmadigin icin olan kisileri etiketledim. Sorun bunlardan cok baska gelip sorsan sana soylerdim.. istersen iki uc sayfa geriye git ve gor benim hakkimda neler soyledigini o bu su diyet hitaplarini kale almiyor tavirlarini veee en buyuuuuk konu ise semi kiskanip cekemedigimi surekli dile getirio suan grubu bu hale getirmen kbkma ama kimse aptal degil senin ne demek istedigini gayet iyi anladi ve moon kaptan oldugu.icin sana bunlari soyluyosa demekki sorun var demektir anliyomsn. Bu grupta bugune kdr kimse birbrne bu sekilde davranmadi dusunen olsuysada gittii... biz kardes gini devam ediyorken sen bunu yaptin...
Ben kimseyi dislamadim yapmamda.. tanimiyorm etmiyorm dislasam ozaman tubide yeni neden onla bu sekil iliskim yok ? Demekki sen boyle gormek istemissin ve beni fesatlik hasetlikle sucladn bunun daha geri donusu olamaz

Bu yazilarinda altinda ssnin imzan var tesekkurler

Sen imzalama bence.

Beni uyarana kadar rahatsız eden kişiyi uyarabilirsin mesela takıp kaptanı olarak. Geldiğim günden beri beni gruptan dışlamaya çalışan insanı da uyarabilirsin mesela. Ben geldiğim günden beri 1 kişiye dahi ne kötü söz söyledim ne de onu incitecek bir şey yaptım ama bazı insanlar artık çekemediğinden mi istemediğinden mi derdi nedir onu da çözemedim sürekli mesajlarında beni takım dışında tutma çabalarına giriyor. Bu da haliyle insanın canını sıkıyor. Neticede o insanla muhattap olmamaya karar verdim ne ben ona yazarım ne de o bana yazar herkes kendi kilosuna bakar.

Sen de bir sıkıntım yok canım sen yukarıda Allah var herkesle ilgileniyorsun herkesi kendinden gruptan görüyorsun. Zaten seninle bir problem olsa özel olarak konuşurdum yani bir problem olsa da gelip konuşabileceğimiz kadar sıcakkanlı bir kaptan yardımcısısın.

1 yıldır burada olmak bir şeyi değiştirmiyor sorun bende olsa herkesle anlaşamamam gerekirdi. Yani grubun problem çocuğu ben olsaydım herkesle zıtlaşmam gerekirdi bu kadar zaman içerisinde. 1 kişi haricinde başka kimse ile sorun yaşamadım o kişiyle sorun yaşamamın sebebi de zaten o kişinin kendisi.

Mesajını alıntıladığım kişiyi kastettim o da zaten üstüne alındı ki sus pus okuyor şimdi yazılanları. Ben çok sıcakkanlı neşeli birisiyimdir herkesle de kolay kaynaşırım 9 aylıkken kreşe verilip çocukların içinde büyümenin avantajı mı dersin artık dezavantajı mı dersin ne dersen de ama yani insana yabancı değilim. Zaten 3 aylık sakatlıktan çıktım insanlarla iletişim kurmaya hepinizden çok ihtiyacım var benim. Dediğim gibi o arkadaş zaten sus pus oturarak üstüne alındı. Ben çözümü çocuk gibi gelip sana şikayet etmekte değil kendimce muhattap olmamakta aldım.

Dediğim gibi 3-5 kilo verip emekli olacak çoğumuz başka arkadaşlarda var. Kalp kırmaya gönül koymaya gerek yok. Günlük yediklerimi yazarım 5 mesajımı doldururum devam ederim kimsenin huzurunun bozulmasını istemem bende dahil olmak üzere.

Tabi ki sadece sen mesajımı alıntıladığın için cevap verme gereği duydum yoksa durduk yere ortaya söylenen bir şey değildi pinkibal'ın mesajına yazdığım cevap.

İnsanın içindeki kötülük yüzüne vurur derler ben yine kalbimi temiz tutacağım. Kendim gibi arkadaşlarımın da moralini yüksek tutacağım sonuçta burada ortak amacımız kilo vermek ve kendimizi daha iyi hissetmek.

Hepimizin kilo vermek için farklı sebepleri var neticede savaşıyoruz bir şekilde kendi sebeplerimiz ile. Bir yandan sıcakta kilo vermeye çalışırken bir yandan da didişmeyi kimse istemez o yüzden dediğim gibi, senin de dediğin gibi sorun yok canım.

Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin. :nazar:

Back
X