Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sarrafi soylmis olmam onun onceden kg vermis olup kirip kirmicagiydi bende kg verdigim icin o kirarsa bende kirarim diye dusundum yeni baslayan biriyle diyet yapan kisi arasinda cok fark var sebebi budur bugunde sen listede olmadigin ve liste kg bildirimi yapmadigin icin olan kisileri etiketledim. Sorun bunlardan cok baska gelip sorsan sana soylerdim.. istersen iki uc sayfa geriye git ve gor benim hakkimda neler soyledigini o bu su diyet hitaplarini kale almiyor tavirlarini veee en buyuuuuk konu ise semi kiskanip cekemedigimi surekli dile getirio suan grubu bu hale getirmen kbkma ama kimse aptal degil senin ne demek istedigini gayet iyi anladi ve moon kaptan oldugu.icin sana bunlari soyluyosa demekki sorun var demektir anliyomsn. Bu grupta bugune kdr kimse birbrne bu sekilde davranmadi dusunen olsuysada gittii... biz kardes gini devam ediyorken sen bunu yaptin...
Ben kimseyi dislamadim yapmamda.. tanimiyorm etmiyorm dislasam ozaman tubide yeni neden onla bu sekil iliskim yok ? Demekki sen boyle gormek istemissin ve beni fesatlik hasetlikle sucladn bunun daha geri donusu olamaz

Anladım canım demek ki ben sarraf olayında ve etiket olayındai yanlış anlamışım gruba geldiğim ilk günden beri. Kusura bakmazsın acemiliğimize verirsin grubun eskilerinden olarak.

sen gelirken biz donuoduk canisi yemezler simdi bu ben laf yetistiremem ayaklarini...senin naptini ikimizde bilioruz canm sen iyisimi başka takimlara aday ol 1-2 bizim takim kaldiramaz ecezcim..yolun açik olsun yarin herkes okur citler cekirdenii cok keyif alir bizim takim sana uymaz
Hoppa
off tamamm kapatn konuyu gece gece sinir oldum şuanda gereksizceeeee
evt cnm seninde sinirin bozuldu gereksiz yere. Yat uyu iyi geceler..

Kızlar nolmuş böyle ya:işsiz:
Çok gereksiz atışmalar.:işsiz:
EceZ EceZ canım ben takıma yeni girdiğimde (ki 2 ay oldu) alışmakta zorluk çektim başta, yani senin gibi atak değildim. Bi makarna yerdim kızlar uyarırdı hemen alınırdım isyan ederdim ama mesela moon söylüyorsa moona ederdim isyan, hani ortaya laf dokundurmak hoş olmuyor. Zaten kızlar çok ılımlı, kavgadan uzak bir ortam burası. Mesajları okudum başkaları olsa mahaklle kavgasına dönerdi burası, bizim takım bildiğin dost topluluğu.
Parte gözlemlediğim kadarıyla soğuk biri, bak bende öyleyim. Ben arada Partenin mesajlarını alıntılarım oda cevap verir az çok analiz yaptım çünkü, bende soğuk yapılı biriyim mesela günaydın falan nadir yazarım pat diye mesajlara dalarım cevap veririm tubi kız hiç selam vermion der. Hani farkında olmuyorum. Bazen kızlar yazar mesela parte etiketler moon şekerpancarı sarraf esmerim nerdesiniz? diye ama ben alınmam unutmuş olabilir aklına gelmemiş olabilir bunlara alınmamak gerekir. Burası kavgayı alınmayı kaldırmayacak bir takım canım o yüzden sen partenin mesajını alıntılasan ne bileyim menüsüne yorum yapsan emin ol aynı samimilikte cevap alırsın.
Yani beni hiçe sayıyor, beni sevmiyor gibi düşünceler doğru değil. Huzurlu bir takımız huzurumuz bozulmasın
. :dua:
:dua:

Mesela orada sarrafın mesajını alıntıladın ve dedin ki ''Sarraf verdiyse bende yaparım''
Bak ecezcim gercekten yanlis anliyorsun parte onu sarraf uzun zaman diyet yapti ve onda işe yariyorsa bende uzun zaman diyet yaptim bende de işe yarar gibisine söyledi sen diyete yeni basladin giden kilo ödem de olabilir net bi sonuç gözedemeyiz diye ama sen dışlanmış hissediyorsun... Bilmiyorum belki de konu uzamasin diye yazmamaliydim ama önce anlamali sonra yargilamali tatlimm;)

Parte gözlemlediğim kadarıyla soğuk biri, bak bende öyleyim.

Parte'de o var evet dediğim gibi mizaç meselesi yani ciddi konuşuyor o daha çok. Senden öyle birşey görmedim aksine çok sıcakkanlısın yada bana öyle geldin bilmiyorum. Dediğim gibi mizaçtan dolayı ben yanlış anlamışım herhalde ama sen diyorsanki zaten o öyle herkese öyle diye o zaman sorun yoktur.

Bak ecezcim gercekten yanlis anliyorsun parte onu sarraf uzun zaman diyet yapti ve onda işe yariyorsa bende uzun zaman diyet yaptim bende de işe yarar gibisine söyledi sen diyete yeni basladin giden kilo ödem de olabilir net bi sonuç gözedemeyiz diye ama sen dışlanmış hissediyorsun... Bilmiyorum belki de konu uzamasin diye yazmamaliydim ama önce anlamali sonra yargilamali tatlimm:KK66:
Yaaaa ben onda degilim ki yaa boyle dusuneblr normal soylese dikkat ederdm.. kiskandigimi soyluyo bunu napicaz? Ben onu kiskaniyorm ve cekemiormmm boyle bsy nasil soyleneblr inanamiormmmmmmm yoksa hic bir soz onemli degl

orada bende vardım 2 kişiyiz. Bu durumda sen ''Ece'nin kilo verip vermemesi umrumda değil zaten adam yerine de koymuyorum ama sarraf verdiyse bende yapayım bari'' demiş gibi birşey oldun ve ben orada gerçekten sana gücendim.
Bak iste anlamadigin icin gücendin halbuki bunu parteye sorsan sana bunun neden oldugunu söylerdi alinganlik yapiyorsun grupda yeni gelen bi kac kisi daha var dislama söz konusu bile olamaz arkadaslik platformu degil ki burasi ve de cocuk degiliz ki kilo vermek icin burdayiz kilo veren herkes candir kurallara uyan herkes candir

Hayir kavga edicek seyler yazmadim ama bunca laftan sonra bu yazdigin olmadi.. ve tartismanin seviyeside yerlerdeydi okdr suclamadan sonra ne bekliosn gelp cnm dememimi

Canım demene tabi ki gerek yok sonuçta bir insana ''kusura bakma'' demek bir nevi, kusurumuz olduysa kalbini kırdıysak seni üzdüysek affola demektir bilirsin. Zıtlaşmanın didişmenin kimseye faydası yok benim de yapım böyle ben kin tutan veya düşman belleyen bir insan değilim. Normal hayatta da böyle birisiyle bırak tartışmayı kavga bile etsem ertesi günü hiçbir şey olmamış gibi davranırım. Ve karşımdaki insan da şaşırır dün ne yaptın bugün nasılsın diye.

3 günlük dünya, bende hayatımda çok şey yaşadım çok insan kaybettim. Ufak şeyler için kalp kırmanın anlamı yok bana göre. M e g g M e g g 'nin de dediği gibi herkesi mizacı farklı ben alınganlık yapmış olabilirim haklısınız.

Bak iste anlamadigin icin gücendin halbuki bunu parteye sorsan sana bunun neden oldugunu söylerdi alinganlik yapiyorsun grupda yeni gelen bi kac kisi daha var dislama söz konusu bile olamaz arkadaslik platformu degil ki burasi ve de cocuk degiliz ki kilo vermek icin burdayiz kilo veren herkes candir kurallara uyan herkes candir

Sana özel mesajlarını açar mısın dediğim gün bu konuyu söyleyecektim zaten Parte ile konuşur musun bir problem mi var da bana böyle davranıyor diyecektim. Sonra dedim boşver çocuk gibi konuşmayayım içime attım. O gün sana söylemiş olsaydım özelden belki sen Parte ile konuşacaktın bende özelden konuşacaktım olay buralara gelmeyecekti hiç.

Yaaaa ben onda degilim ki yaa boyle dusuneblr normal soylese dikkat ederdm.. kiskandigimi soyluyo bunu napicaz? Ben onu kiskaniyorm ve cekemiormmm boyle bsy nasil soyleneblr inanamiormmmmmmm yoksa hic bir soz onemli degl
İste hersey anlamamakta bitiyo sen onu alintilamadigin yada yaptigi diyette ecez verdi guzel verdi demedigin icin disladigini kiskandigini düşündü galiba ama çok yanlış direk sana soylese sorun olmucak kasit aramasa sorun olmucak

Sana özel mesajlarını açar mısın dediğim gün bu konuyu söyleyecektim zaten Parte ile konuşur musun bir problem mi var da bana böyle davranıyor diyecektim. Sonra dedim boşver çocuk gibi konuşmayayım içime attım. O gün sana söylemiş olsaydım özelden belki sen Parte ile konuşacaktın bende özelden konuşacaktım olay buralara gelmeyecekti hiç.
Özele bile açmana gerek yok ki burda direk parteye söylesen hicc buralara gelmezdi

İste hersey anlamamakta bitiyo sen onu alintilamadigin yada yaptigi diyette ecez verdi guzel verdi demedigin icin disladigini kiskandigini düşündü galiba ama çok yanlış direk sana soylese sorun olmucak kasit aramasa sorun olmucak

Evet çünkü hepimiz kilo vermek için birçok şeyden feragat ediyoruz sen nasıl ki menümüze gelip beğeniye bastığında ben mutlu oluyorsam motive oluyorsam, onun beni de orada bak ecezde iyi vermiş bende yapayım madem demesini istedim. İnsan böyle kilo vermek gibi zor olaylarda motive olmak istiyor birileri onu desteklesin istiyor. Ufacık bir şey ne büyük kırıklıklara neden oluyor.

Ben 4-5 kilo vermişim siz 10'larca kilo vermişsiniz belki biraz empati etseniz diyeceksiniz ki durun bir dakka ya evet gerçekten de bu kız da onaylanmak destek görmek istiyor olabilir..

Back
X