- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarrafi soylmis olmam onun onceden kg vermis olup kirip kirmicagiydi bende kg verdigim icin o kirarsa bende kirarim diye dusundum yeni baslayan biriyle diyet yapan kisi arasinda cok fark var sebebi budur bugunde sen listede olmadigin ve liste kg bildirimi yapmadigin icin olan kisileri etiketledim. Sorun bunlardan cok baska gelip sorsan sana soylerdim.. istersen iki uc sayfa geriye git ve gor benim hakkimda neler soyledigini o bu su diyet hitaplarini kale almiyor tavirlarini veee en buyuuuuk konu ise semi kiskanip cekemedigimi surekli dile getirio suan grubu bu hale getirmen kbkma ama kimse aptal degil senin ne demek istedigini gayet iyi anladi ve moon kaptan oldugu.icin sana bunlari soyluyosa demekki sorun var demektir anliyomsn. Bu grupta bugune kdr kimse birbrne bu sekilde davranmadi dusunen olsuysada gittii... biz kardes gini devam ediyorken sen bunu yaptin...
Ben kimseyi dislamadim yapmamda.. tanimiyorm etmiyorm dislasam ozaman tubide yeni neden onla bu sekil iliskim yok ? Demekki sen boyle gormek istemissin ve beni fesatlik hasetlikle sucladn bunun daha geri donusu olamaz
Ben miyim o giskanclar kralicesisen susss gıskanclar gralicrsinin aplasiiii
sen gelirken biz donuoduk canisi yemezler simdi bu ben laf yetistiremem ayaklarini...senin naptini ikimizde bilioruz canm sen iyisimi başka takimlara aday ol 1-2 bizim takim kaldiramaz ecezcim..yolun açik olsun yarin herkes okur citler cekirdenii cok keyif alir bizim takim sana uymaz
evt cnm seninde sinirin bozuldu gereksiz yere. Yat uyu iyi geceler..off tamamm kapatn konuyu gece gece sinir oldum şuanda gereksizceeeee
Ben miyim o giskanclar kralicesimoon resmen beni kiskaniyorsun
parte imzalaa
![]()
Bacahlarim titriyii kardeşlerimin gazina geldim hava atacam diyeeYarın et kescen gıı bunları yapıp ayakta mısın hala![]()
Bu kadar laftan sonrami bunu yaziyosunAnladım canım demek ki ben sarraf olayında ve etiket olayındai yanlış anlamışım gruba geldiğim ilk günden beri. Kusura bakmazsın acemiliğimize verirsin grubun eskilerinden olarak.
Bu kadar laftan sonrami bunu yaziyosun![]()
Bak ecezcim gercekten yanlis anliyorsun parte onu sarraf uzun zaman diyet yapti ve onda işe yariyorsa bende uzun zaman diyet yaptim bende de işe yarar gibisine söyledi sen diyete yeni basladin giden kilo ödem de olabilir net bi sonuç gözedemeyiz diye ama sen dışlanmış hissediyorsun... Bilmiyorum belki de konu uzamasin diye yazmamaliydim ama önce anlamali sonra yargilamali tatlimmMesela orada sarrafın mesajını alıntıladın ve dedin ki ''Sarraf verdiyse bende yaparım''
Parte gözlemlediğim kadarıyla soğuk biri, bak bende öyleyim.
Hayir kavga edicek seyler yazmadim ama bunca laftan sonra bu yazdigin olmadi.. ve tartismanin seviyeside yerlerdeydi okdr suclamadan sonra ne bekliosn gelp cnm dememimiKavga mı istiyorsun KAMOOOOOOOON mu yapayım ne yapayım![]()
Yaaaa ben onda degilim ki yaa boyle dusuneblr normal soylese dikkat ederdm.. kiskandigimi soyluyo bunu napicaz? Ben onu kiskaniyorm ve cekemiormmm boyle bsy nasil soyleneblr inanamiormmmmmmm yoksa hic bir soz onemli deglBak ecezcim gercekten yanlis anliyorsun parte onu sarraf uzun zaman diyet yapti ve onda işe yariyorsa bende uzun zaman diyet yaptim bende de işe yarar gibisine söyledi sen diyete yeni basladin giden kilo ödem de olabilir net bi sonuç gözedemeyiz diye ama sen dışlanmış hissediyorsun... Bilmiyorum belki de konu uzamasin diye yazmamaliydim ama önce anlamali sonra yargilamali tatlimm![]()
Bak iste anlamadigin icin gücendin halbuki bunu parteye sorsan sana bunun neden oldugunu söylerdi alinganlik yapiyorsun grupda yeni gelen bi kac kisi daha var dislama söz konusu bile olamaz arkadaslik platformu degil ki burasi ve de cocuk degiliz ki kilo vermek icin burdayiz kilo veren herkes candir kurallara uyan herkes candirorada bende vardım 2 kişiyiz. Bu durumda sen ''Ece'nin kilo verip vermemesi umrumda değil zaten adam yerine de koymuyorum ama sarraf verdiyse bende yapayım bari'' demiş gibi birşey oldun ve ben orada gerçekten sana gücendim.
Hayir kavga edicek seyler yazmadim ama bunca laftan sonra bu yazdigin olmadi.. ve tartismanin seviyeside yerlerdeydi okdr suclamadan sonra ne bekliosn gelp cnm dememimi
Bak iste anlamadigin icin gücendin halbuki bunu parteye sorsan sana bunun neden oldugunu söylerdi alinganlik yapiyorsun grupda yeni gelen bi kac kisi daha var dislama söz konusu bile olamaz arkadaslik platformu degil ki burasi ve de cocuk degiliz ki kilo vermek icin burdayiz kilo veren herkes candir kurallara uyan herkes candir
İste hersey anlamamakta bitiyo sen onu alintilamadigin yada yaptigi diyette ecez verdi guzel verdi demedigin icin disladigini kiskandigini düşündü galiba ama çok yanlış direk sana soylese sorun olmucak kasit aramasa sorun olmucakYaaaa ben onda degilim ki yaa boyle dusuneblr normal soylese dikkat ederdm.. kiskandigimi soyluyo bunu napicaz? Ben onu kiskaniyorm ve cekemiormmm boyle bsy nasil soyleneblr inanamiormmmmmmm yoksa hic bir soz onemli degl
Özele bile açmana gerek yok ki burda direk parteye söylesen hicc buralara gelmezdiSana özel mesajlarını açar mısın dediğim gün bu konuyu söyleyecektim zaten Parte ile konuşur musun bir problem mi var da bana böyle davranıyor diyecektim. Sonra dedim boşver çocuk gibi konuşmayayım içime attım. O gün sana söylemiş olsaydım özelden belki sen Parte ile konuşacaktın bende özelden konuşacaktım olay buralara gelmeyecekti hiç.
İste hersey anlamamakta bitiyo sen onu alintilamadigin yada yaptigi diyette ecez verdi guzel verdi demedigin icin disladigini kiskandigini düşündü galiba ama çok yanlış direk sana soylese sorun olmucak kasit aramasa sorun olmucak