- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.461
yasakliommm o diyetiiiiibugün 5 te 5 diyetine mi başlasaam ama bak.şimdiden soylim ben kendimi eyle cok kasamam 5 te 5 olmazsa 5 te 1 olurr çok şeyapmayin beni dişlamayin tamammi kizlarr ehmehsiz yasayamiyem benn
tamammm kaptann sen ne dersen o ahada vazgectim yapmiyommyasakliommm o diyetiiiii
Gunaydn cnmGunaydin kizlarrrrrr
benimde yaa 4e kadar oturmazdim dunki tartisma yuzunden ee yaz yaz saat kac olmuss sabahinda korunde kalktim peehayyyy nasi uyhummmmm vaaaağ
beni unutmamişsin gerisi onemli deeğeellyada adini degistirelimmm 5in1 yapalim olağmı @ParteMoralll @SekerPancari71marlin18 tubi_klc sarraf esmerm91 pinkibal Seksensekizli kimseyi unuttmmu aceppp
yada adini degistirelimmm 5in1 yapalim olağmı @ParteMoralll @SekerPancari71marlin18 tubi_klc sarraf esmerm91 pinkibal Seksensekizli kimseyi unuttmmu aceppp
tamamdı o vakitt kaptan zati uykusuzdu asabiyeyydii tubi he deyince cohh sevinditamammm kaptann sen ne dersen o ahada vazgectim yapmiyommnot ( tubiyede cok zor geliyordu kaptan hayır deyince hic itiraz etmeyecektii )
ouyyy oartemi güldürmüşümmm sabah gorevim tamamlanmistirr ok olweys iz gudkiz allah seniiiii yaaaaa kahkha attim saabh sabah
Gunaydn cnm
benimde yaa 4e kadar oturmazdim dunki tartisma yuzunden ee yaz yaz saat kac olmuss sabahinda korunde kalktim peeh
af buyuurrouyyy oartemi güldürmüşümmm sabah gorevim tamamlanmistirr ok olweys iz gud
Ayy cinim arkedisimmmmouyyy oartemi güldürmüşümmm sabah gorevim tamamlanmistirr ok olweys iz gud
O gec yatti aksama kalkarrrrrr oşekerr kizz nirelerde yaavv ağşam sporları yaptı yaptı simdide perte çıktı sanırım
Gunaydin cnmKizlar hepinize günaydın, mutlu hafta sonları
Kizzzz yasil gözlü kizzzz eyimisenGunaydin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?