- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.501
ic ic hiç gözümüz yok.kıskanmıyom bak sakın yanlış anlamaBi gahve mi icsem
Hahahahahahic ic hiç gözümüz yok.kıskanmıyom bak sakın yanlış anlama
Olabuluuu benim yerimede icccc
Ne biliyim gii bugün hafta sonu ya ondan dedim evde sandim
Benim kide yarım saat anca uyurdu kizzz. Sonra dışarda uyumaya alısti Yağ çamur kar demeden koydum arabasına 2 _3 saat dolaştırdim. O uyudu ben kilo verdim.işe yaradı vallaHeay balam hec sorma uyusun diye dua ediyom coh huysuz deil Allahdan
Boşver canım sen.biz seni biliyoruz. Saçma sapan şeyler yazılmışAynen cinim degmezde bi yerde cvp vermek zorunda kaldmm laklaklak saat uzadi :) amaaan
ic ic hiç gözümüz yok.kıskanmıyom bak sakın yanlış anlama
Çalışsın boşver evde durmaktan iyidir bacimPehi ohey dostum
yoh ay benimki magzaci hafta sonlari ful calisio
gurban olugummBenim kide yarım saat anca uyurdu kizzz. Sonra dışarda uyumaya alısti Yağ çamur kar demeden koydum arabasına 2 _3 saat dolaştırdim. O uyudu ben kilo verdim.işe yaradı valla
GünaydıınnKizlar hepinize günaydın, mutlu hafta sonları
Ohey gizlaa mende yatag ım artik haydin eyi sohbetlesmeleeeeBen kaciyom kizlar sonra görüşürüz
tesekkur ederim cnmsinBoşver canım sen.biz seni biliyoruz. Saçma sapan şeyler yazılmış
buzde erkn kalktik kizz cohh uykm var ama yimah yaomicim bugun kv ye gidiokkkGunaydn cnm
benimde yaa 4e kadar oturmazdim dunki tartisma yuzunden ee yaz yaz saat kac olmuss sabahinda korunde kalktim peeh
canimsinnn pinkimmmmmmmHic sorma gulmekten catladik vallahizimizi alamadik bide yarim saat tilifinda gonusduh ay ben hala uyumadim bu arada
supaneke amin beni unutmamissin sevegim gıs senii zaten 5 te1 oldu menimki men gabil iderim 5 gunde big kilo hic yohdan iyidig ay
Kizin uyusun sende uyursun cnmbuzde erkn kalktik kizz cohh uykm var ama yimah yaomicim bugun kv ye gidiokkk
imzalaaaaaic ic hiç gözümüz yok.kıskanmıyom bak sakın yanlış anlama
ayyy yarin oazar ya temizlik yapcim kizz makiem tuttumda kiz uyusun silicimm her yirii sabh balkonu yikadm çamasr astimmm..kahvaltisini etsin deye bekliimmm yimirtali ehmehhhh yii tiyzesii ama yimiyiiiiii.imzalaaaKizin uyusun sende uyursun cnm
Ya hahahhaahhahahahaahahahimzalaaaaa
Kzi imzala diyince kopuyom hahahahaha ne fenasinayyy yarin oazar ya temizlik yapcim kizz makiem tuttumda kiz uyusun silicimm her yirii sabh balkonu yikadm çamasr astimmm..kahvaltisini etsin deye bekliimmm yimirtali ehmehhhh yii tiyzesii ama yimiyiiiiii.imzalaaa
vallaha bende avm de buyuttum sayilir cikip gidiodum magazalara baka baka zayiflayam onu geycem bunu geycem der gizimlan dertlesir uyuturdummm en cohh ipekyolu seviiii zatada hemen uyanirrrr hic sevmiii orayiiigurban olugummbenimkide disarda bek irahat ediyi hemn uyur Allaha sukur ewdede sikinmiz yok ama ay bende 15.5 kilo verdim dogumdan sunra 3 ayimiz dolacah insallah iste o zamana kadar bi iki kilo daha versem benden mutlusu yoöh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?