Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

He ay balam hec sorma uyusun diye dua ediyom coh huysuz deil Allahdan
Benim kide yarım saat anca uyurdu kizzz. Sonra dışarda uyumaya alısti Yağ çamur kar demeden koydum arabasına 2 _3 saat dolaştırdim. O uyudu ben kilo verdim.işe yaradı valla

Benim kide yarım saat anca uyurdu kizzz. Sonra dışarda uyumaya alısti Yağ çamur kar demeden koydum arabasına 2 _3 saat dolaştırdim. O uyudu ben kilo verdim.işe yaradı valla
gurban olugumm benimkide disarda bek irahat ediyi hemn uyur Allaha sukur ewdede sikinmiz yok ama ay bende 15.5 kilo verdim dogumdan sunra 3 ayimiz dolacah insallah iste o zamana kadar bi iki kilo daha versem benden mutlusu yoöh

canimsinnn pinkimmmmmmm5in1 peş-in-van

ayyy yarin oazar ya temizlik yapcim kizz makiem tuttumda kiz uyusun silicimm her yirii sabh balkonu yikadm çamasr astimmm..kahvaltisini etsin deye bekliimmm yimirtali ehmehhhh yii tiyzesii ama yimiyiiiiii.imzalaaa
Kzi imzala diyince kopuyom hahahahaha ne fenasin

Benim kizimda yiii suan bende onu behliom temizlik yapicam :) abiyett ossundu gizlarimiza

gurban olugumm benimkide disarda bek irahat ediyi hemn uyur Allaha sukur ewdede sikinmiz yok ama ay bende 15.5 kilo verdim dogumdan sunra 3 ayimiz dolacah insallah iste o zamana kadar bi iki kilo daha versem benden mutlusu yoöh
vallaha bende avm de buyuttum sayilir cikip gidiodum magazalara baka baka zayiflayam onu geycem bunu geycem der gizimlan dertlesir uyuturdummm en cohh ipekyolu seviiii zatada hemen uyanirrrr hic sevmiii orayiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…