- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.521
imzalaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imzalaaaaa![]()
aminnnnnn biyle gonusunca selinim gelii aklima aramizdaymisss gebimmm canimm bininmmmKzi imzala diyince kopuyom hahahahaha ne fenasin
Benim kizimda yiii suan bende onu behliom temizlik yapicam :) abiyett ossundu gizlarimiza![]()
ustune geldiydi demii imzalaaaaYa hahahhaahhahahahaahahah![]()
ben daha pohunuuuu cikarana gadar yaparim bu espirikii cohh sevdimm imzalaaaaaa
Dur simarir simdiiiii hep kendni ovduri hepaminnnnnn biyle gonusunca selinim gelii aklima aramizdaymisss gebimmm canimm bininmmm![]()
ustune geldiydi demii imzalaaaa![]()
vallaa yaaaben daha pohunuuuu cikarana gadar yaparim bu espirikii cohh sevdimm imzalaaaaaa![]()
CnmSelam kızlar nasılsınız..
Gece ne konuşulmuş öyle..aralarda adım da geçmiş..kırk yıl düşünsem böyle şeyler aklıma gelmez yani..kelimeleri cımbızla çek kendini bunalt..neyse daha yazmayayım bari..
Söyle canım..
Benlik bi durum yok dimi cnmSöyle canım..
Hayır canım asla senlik bir durum yok..keşke sana veya bana sorsaydı neden böyle diye..onun için de üzüldüm açıkcası..neyse kapatayım artık konuyu..Benlik bi durum yok dimi cnm
Dun malesef oyle cirkin seyler yasandi yapcak bisey yok istedigini soyle bazen ... :)
Tamam cnm optmmHayır canım asla senlik bir durum yok..keşke sana veya bana sorsaydı neden böyle diye..onun için de üzüldüm açıkcası..neyse kapatayım artık konuyu..
Ben kıza kahvaltı hazırlayayım...öpüldünüz..
çirkin olduğu kadarda gereksiz surda gırgır şamata vakit geciriyoruz bende anlamadim ece neden böyle bi çıkış yaptı bunları düşünebilir düşürmesine engel olamayiz ama nakletme şeklini cok çok yanlış buldumm insallaj bidaha yasanmazBenlik bi durum yok dimi cnm
Dun malesef oyle cirkin seyler yasandi yapcak bisey yok istedigini soyle bazen ... :)
insallah kaptanimiza emanett cnnmçirkin olduğu kadarda gereksiz surda gırgır şamata vakit geciriyoruz bende anlamadim ece neden böyle bi çıkış yaptı bunları düşünebilir düşürmesine engel olamayiz ama nakletme şeklini cok çok yanlış buldumm insallaj bidaha yasanmaz![]()
birden çirkinlesebiliorum bnde kizlar kusura bakmayin ya valla simirlerim oynadi benimdeee
Günaydın fistikimGunaydin canlarm![]()
yaa hayırda sanki şu değişik bi gezegenden gelme dilinizi anlamisiz gibi bide bu ingilizce meraki nedir yaa ramazan günü şu eziyeti etmeyin anlayana kadar göbeeemm çatliyoo yeminleSekerPancarii @Meggieee @pinkibal
![]()
Gunaydin kizlarrrrrr
günaydın canolarr
Saat 5 buçukdu uyudugumda kiz anca uyandım vallaşekerr kizz nirelerde yaavv ağşam sporları yaptı yaptı simdide perte çıktı sanırım![]()
O gec yatti aksama kalkarrrrrr o
Kizlar hepinize günaydın, mutlu hafta sonları![]()
Hem yedim hem uyudum vallaBence de uyur. anasigilde zaten oo
Yem yerr, hem uyur
![]()
Günaydıınn![]()
Meni de öpsaaneeeeetesekkur ederim cnmsin
Zaten bu bana yetiyo![]()
imzalaaaaa![]()
Menu duygulandirdinaminnnnnn biyle gonusunca selinim gelii aklima aramizdaymisss gebimmm canimm bininmmm![]()