Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benlik bi durum yok dimi cnm
Dun malesef oyle cirkin seyler yasandi yapcak bisey yok istedigini soyle bazen ... :)
Hayır canım asla senlik bir durum yok..keşke sana veya bana sorsaydı neden böyle diye..onun için de üzüldüm açıkcası..neyse kapatayım artık konuyu..
Ben kıza kahvaltı hazırlayayım...öpüldünüz..

Benlik bi durum yok dimi cnm
Dun malesef oyle cirkin seyler yasandi yapcak bisey yok istedigini soyle bazen ... :)
çirkin olduğu kadarda gereksiz surda gırgır şamata vakit geciriyoruz bende anlamadim ece neden böyle bi çıkış yaptı bunları düşünebilir düşürmesine engel olamayiz ama nakletme şeklini cok çok yanlış buldumm insallaj bidaha yasanmaz o_O

çirkin olduğu kadarda gereksiz surda gırgır şamata vakit geciriyoruz bende anlamadim ece neden böyle bi çıkış yaptı bunları düşünebilir düşürmesine engel olamayiz ama nakletme şeklini cok çok yanlış buldumm insallaj bidaha yasanmaz o_O
insallah kaptanimiza emanett cnnm

Gunaydin canlarm:KK200:
Günaydın fistikim:KK200:
yaa hayırda sanki şu değişik bi gezegenden gelme dilinizi anlamisiz gibi bide bu ingilizce meraki nedir yaa ramazan günü şu eziyeti etmeyin anlayana kadar göbeeemm çatliyoo yeminle SekerPancarii SekerPancarii @Meggieee @pinkibal :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:p
Gunaydin kizlarrrrrr
:KK15:
günaydın canolarr
:eğlence:
şekerr kizz nirelerde yaavv ağşam sporları yaptı yaptı simdide perte çıktı sanırım:KK6::KK6::KK6:
Saat 5 buçukdu uyudugumda kiz anca uyandım valla:KK35:
O gec yatti aksama kalkarrrrrr o
:KK70:
Kizlar hepinize günaydın, mutlu hafta sonları :KK200::KK200::KK200::KK200:
:eğlence:
Bence de uyur. anasigilde zaten oo
Yem yerr :kk77::kk77: , hem uyur:uykucu::uykucu:
Hem yedim hem uyudum valla :halay: ayy ne kaa iyi taniyonuz menii:halay::eğlence:

Back
X