- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.661
Yok giz yemiyom öylesine koydmIyi geceler cnmm dondon yimee git cbuh burdan
ayy sagolasin kuzum sorma koydum da kaldiramadimmm
Cohhhhh dertliyik cooohBende cok skildm artik su kilolardan yaa yeter artiiik gitsin su kilolarda herseylerden az da olsa yiyebilelim ya rahat rahat tatli yemek istiyorum artk yaaa
kizcen yaninda mi yatiyy yada bu saatte ayakta ne geziiyyyAyyyy orucda heleee anaam10kattym yaaa simdii camlari acinca ev ucuyo ruzgardan tmm iyide gizcem hasta olur yaaaa kapana kisildim
biktm kgdaaaaaaan yaglardannnnnnnnnn hepsinin kokuuu kurusunnn pis yaglarrrrrr bee amaaaaaaaaan yetti canimaaaa
ooofffff offfffffCohhhhh dertliyik coooh
bendeeeeBende cok skildm artik su kilolardan yaa yeter artiiik gitsin su kilolarda herseylerden az da olsa yiyebilelim ya rahat rahat tatli yemek istiyorum artk yaaa
Aaaaa mantar sebze den sayılmıyor mu kiiiKiz mantar protein yapma onuu
Bizde pattisci dahaAdettendir menümü yazayım..
Sahur: iki haşlanmış patates
İftar: üç haşlanmış patates
Bizde samimiyetimize güvenip yorum yaptiydikAfedersiniz kızlar.
Samimiyetimize güvenip pasta fotosu paylaştım ama bazı yorumlar hoş olmadı benim açımdan.
Koymamam gerekirdi hata bende.
Bundan sonra dikkat edicem, teşekkürler.
Bende meyve gününden korkuyom vallaEn zoru meyve oldu..et tavuk günü, sebze günü şenlik var zaten..
hayir canimmmm bebekliginden beri hastalik haric yatagima almadim.. sabahlari babasi gidince koynuma aliyormkizcen yaninda mi yatiyy yada bu saatte ayakta ne geziiyyy
Gizzz marlisimmm napiysinnn kurudun kaldnm kiizzzzBende meyve gününden korkuyom valla
Iyiyim balım. Uykum geldi kız yatcam .nerde o günler kız keşke kurusam.göbeğime bakıp bakıp dertleniyomGizzz marlisimmm napiysinnn kurudun kaldnm kiizzzz
Yok canım benim doğum günüm değildiCanım doğum gününmüydü kaçırdım galiba..
Canım her yoruma açığım ama boğazında kalsın, top top et olsun inşallah falan demeniz beni kırdı açıkçası.Bizde samimiyetimize güvenip yorum yaptiydik
Kirildin mi kuzucum biliyoz biz seni ni var bundaAfedersiniz kızlar.
Samimiyetimize güvenip pasta fotosu paylaştım ama bazı yorumlar hoş olmadı benim açımdan.
Koymamam gerekirdi hata bende.
Bundan sonra dikkat edicem, teşekkürler.
Afiyet olsun esmerimm hoşgeldinnKizlar bugünkü menüm
Sahur 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
İftar 1 kase corba 1 kase cacik 4 kaşık mantar 10 tane kadar da yaprak sarma yedim suda 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?