Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyyy orucda heleee anaam 10kattym yaaa simdii camlari acinca ev ucuyo ruzgardan tmm iyide gizcem hasta olur yaaaa kapana kisildim
biktm kgdaaaaaaan yaglardannnnnnnnnn hepsinin kokuuu kurusunnn pis yaglarrrrrr bee amaaaaaaaaan yetti canimaaaa
kizcen yaninda mi yatiyy yada bu saatte ayakta ne geziiyyy

kizcen yaninda mi yatiyy yada bu saatte ayakta ne geziiyyy
hayir canimmmm bebekliginden beri hastalik haric yatagima almadim.. sabahlari babasi gidince koynuma aliyorm
Odasi var yan odada ama iki yasindan sonra gecicek simdi odamizda ayrica besigi var orda yatiyo oyuzden cnm ayricaaaa cohtaaaan nennnni uyuduuu

Bizde samimiyetimize güvenip yorum yaptiydik
Canım her yoruma açığım ama boğazında kalsın, top top et olsun inşallah falan demeniz beni kırdı açıkçası.
Bu tür şeyler beddua gibi yani başka türlü deseniz hadi neyse ama.
Mesela tubiş ekmek yiyo tatlı yiyo ona komik şekilde yorum yapıyorum karikatür paylaşıyorum.
Boğazına dizilsin falan desem eminim oda içten içe yadırgardı.
Neyse zaten artık paylaşmam dersimi aldım sorun yok, gerilmeye hiç gerek yok olmamış sayalım.

Afedersiniz kızlar.
Samimiyetimize güvenip pasta fotosu paylaştım ama bazı yorumlar hoş olmadı benim açımdan.
Koymamam gerekirdi hata bende.
Bundan sonra dikkat edicem, teşekkürler.
Kirildin mi kuzucum biliyoz biz seni ni var bunda

Kizlar bugünkü menüm
Sahur 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
İftar 1 kase corba 1 kase cacik 4 kaşık mantar 10 tane kadar da yaprak sarma yedim suda 2.5 litre
Afiyet olsun esmerimm hoşgeldinn sarmalar kücükse çok iyi menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…