- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.681
Canım sözlere karşı hassasiyetim var. Anlamları farkediyor yani. Öyle kolay da kırılmam ama bu üzdü açıkçası. Neyse problem yok.Kirildin mi kuzucum biliyoz biz seni ni var bunda
Canım sözlere karşı hassasiyetim var. Anlamları farkediyor yani. Öyle kolay da kırılmam ama bu üzdü açıkçası. Neyse problem yok.
Canım her yoruma açığım ama boğazında kalsın, top top et olsun inşallah falan demeniz beni kırdı açıkçası.
Bu tür şeyler beddua gibi yani başka türlü deseniz hadi neyse ama.
Mesela tubiş ekmek yiyo tatlı yiyo ona komik şekilde yorum yapıyorum karikatür paylaşıyorum.
Boğazına dizilsin falan desem eminim oda içten içe yadırgardı.
Neyse zaten artık paylaşmam dersimi aldım sorun yok, gerilmeye hiç gerek yok olmamış sayalım.
sahurda ne yedin bakimmmmCanım sözlere karşı hassasiyetim var. Anlamları farkediyor yani. Öyle kolay da kırılmam ama bu üzdü açıkçası. Neyse problem yok.
aferin kuzucugaa benim kizimda yanimda yani odamda kalıyor besiiginde besigini coohh severr aramıza gel yat derik ıı derr yatagim derrr uyusunlar buyusunler kuzucuklarrrhayir canimmmm bebekliginden beri hastalik haric yatagima almadim.. sabahlari babasi gidince koynuma aliyorm
Odasi var yan odada ama iki yasindan sonra gecicek simdi odamizda ayrica besigi var orda yatiyo oyuzden cnmayricaaaa cohtaaaan nennnni uyuduuu
Daha yemedim şimdik kalkıp omlet yapicim domates peynir zeytin yiycim 3:49da okunuyor ezansahurda ne yedin bakimmmm
Hosbulduk selinim nasilsn bakimAfiyet olsun esmerimm hoşgeldinnsarmalar kücükse çok iyi menun
bende samimiyete guvenerek yorum yaptim "bogazinda kalivereydi ya" sakaydi yani beddua falan degildi kusurabakma bidaha yapmicagimdan emin olabilirsn.Canım her yoruma açığım ama boğazında kalsın, top top et olsun inşallah falan demeniz beni kırdı açıkçası.
Mesela tubiş ekmek yiyo tatlı yiyo ona komik şekilde yorum yapıyorum karikatür paylaşıyorum.
Neyse zaten artık paylaşmam dersimi aldım sorun yok, gerilmeye hiç gerek yok olmamış sayalım.
Bennnn bennnuyananlar el kaldirsiinnn
spormu yapiyon guiiiii
Bennnn bennn
Yok ruh halimspormu yapiyon guiiiii
gunaydinn canim yine mi.kizla ugrasiyonGunaydin kizlarrrrr
Simdi oynuyo bende bakiommm o araa napiysinizz diyy...bizim uykucular yoooohgunaydinn canim yine mi.kizla ugrasiyon
Özür dilerim. Yanlış anlasiliyorsaam bir daha seninle ilgili yorum yapmam. Kusura bakma.Canım her yoruma açığım ama boğazında kalsın, top top et olsun inşallah falan demeniz beni kırdı açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?