- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.901
Yağsiz yapsan tubis ben yagsiz yesil fasulye yaptiydim gideri vardikizlarr yaa bu sebze gününde sadece 1 kasik yagla bol soganli sarimsakli domatesli kabaak pisirsem yesem nolur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yağsiz yapsan tubis ben yagsiz yesil fasulye yaptiydim gideri vardikizlarr yaa bu sebze gününde sadece 1 kasik yagla bol soganli sarimsakli domatesli kabaak pisirsem yesem nolur
Hahh iyi oldu sağaMerebayınnn gonşulaaa cilgina dondum interneyşılım yohudu
stresden kilo aldim
uf cok mutsuzum verdigm kilo geri dondu
61.7yim su an
gafayi yicem
Paket yaptiriyi oda hemen bitiyigiz bu internet nere gidip geliyyyy
Mende biliyom bas bas bagiriyom diyet bitiminde aşiri dikkatli beslenmek lazim yohsa geri gelirsohhh diyetlerin sonucunda dikkati birakirsan sonuc maalesf boyle oli canimmm menn diom mennn bikiomm mende şohh diyet ettiydimm men doru diom men herseyi biliommmm![]()
Yagsiz yapsinvalla bana kalirsa bisey olmaz ama detoksu bozarmi ona bisey diyememSekerPancarii soylesinn o soylesin hadi soylesin söyle iste siyle bize aydinlat biziiiiiuu
Ben almadim geri gonsu 1 kilo verdiydim 3 günde sonra diyete devam ettim hatta daha hizli giitti kalan kilolarim ben tam ihtiyacım olan zamanda yaptim bide sok diyeti kilom duraklamaya girmisti bir bir buçuk ay o direnci kirdim bu diyetle sonrasinda diyete devam ettiğim icin gelmedi verdigim kiloSekerPancarii gizzzz gonşu nirdesinizzz yetiş. Bu @moon8187 nii diyoo Bahh.geri mi alacih bu kiloları. Sen geri aldinmiydi bırakınca.
Paket yaptiriyomgiz bu internet nere gidip geliyyyy
aynen katiliyorum hic bi ise yaramadi aksine sinirimi bozdusohhh diyetlerin sonucunda dikkati birakirsan sonuc maalesf boyle oli canimmm menn diom mennn bikiomm mende şohh diyet ettiydimm men doru diom men herseyi biliommmm![]()
Evet moon haric dedim seni sevirem ondan sen haric didim giihep sekrrpncasi didid umursamiom didi
Bizmiiii
Eve sokmuom o derece
bende diyim bi eksikk vaa senmissin![]()
pinkibal ne yıdin ne içtin de kiloları geri aldın söylee cabihhhh
Valla ole bacım cok sinirliym artk gitsin su kilolar umidim kalmadi gıHahh iyi oldu sağa![]()
ayy bosver bacim şoku moku normal diyetine dön sen az az yii
![]()
Hee yazsin bahalim menisini ni yidi de aldi acepen son ablam börek yapmisti pinkişgile getirmisti
sonrasini
pinkibal sen aanat
![]()
Eyiyik bisiycik etmiyok.sen nişliyonnNabiyiniz gizlaa![]()
Maşallah deyim gizzzzz. Bu menü neeeeeeePaket yaptiriyomdayanamiyom selimle gonusuyom oda hemn bitiui
aynen katiliyorum hic bi ise yaramadi aksine sinirimi bozdu
he aybalam menim o ehsik
Bahdim kilo almisim onume ne geldiyse yedim gıcik oldm cunki
Valla ole bacım cok sinirliym artk gitsin su kilolar umidim kalmadi gı
patites salatisi maharna tavuh corbası kek iki tane bi bardah kola acik misir patla birasda guru pasta
iki gundur yediklerim
![]()
Öyle deme kizzz.üsülürüm bahhhhhNefret ediyom gendimden![]()
Maşallah deyim gizzzzz. Bu menü neeeeeee
![]()
Napiyim ay ben hasret galdm herseye ekmegi kohlayip yerine goyuyomÖyle deme kizzz.üsülürüm bahhhhh![]()
Bende 1 buçuk ay takıldım kaldiydim aynı kiloda. Ama sonra yine gidiyo azar azar.moralini bozma kizzzzNapacam ben ya
Bunalima girdim ay cikiyom tartiya ayni kilo valla delirecem
![]()
Kız kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Sen ne diyonnNapiyim ay ben hasret galdm herseye ekmegi kohlayip yerine goyuyombana bi diet verin onu yapiyim bari
![]()
Menden gurtulamazsin yaşil göslü gizz![]()
İkinisde menemsiniz![]()