Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sohhh diyetlerin sonucunda dikkati birakirsan sonuc maalesf boyle oli canimmm menn diom mennn bikiomm mende şohh diyet ettiydimm men doru diom men herseyi biliommmm:confused:
Mende biliyom bas bas bagiriyom diyet bitiminde aşiri dikkatli beslenmek lazim yohsa geri gelir :mapus: yani şok diyet sonrasi sıkı diyet devam etmeli :mapus:bahin burda yaziiiyy:mapus:

SekerPancarii SekerPancarii gizzzz gonşu nirdesinizzz yetiş. Bu @moon8187 nii diyoo Bahh.geri mi alacih bu kiloları. Sen geri aldinmiydi bırakınca.
Ben almadim geri gonsu 1 kilo verdiydim 3 günde sonra diyete devam ettim hatta daha hizli giitti kalan kilolarim ben tam ihtiyacım olan zamanda yaptim bide sok diyeti kilom duraklamaya girmisti bir bir buçuk ay o direnci kirdim bu diyetle sonrasinda diyete devam ettiğim icin gelmedi verdigim kilo

giz bu internet nere gidip geliyyyy
Paket yaptiriyom :110: dayanamiyom selimle gonusuyom oda hemn bitiui:bicak:
sohhh diyetlerin sonucunda dikkati birakirsan sonuc maalesf boyle oli canimmm menn diom mennn bikiomm mende şohh diyet ettiydimm men doru diom men herseyi biliommmm:confused:
aynen katiliyorum hic bi ise yaramadi aksine sinirimi bozdu:kızgın::kızgın::kızgın:

Evet moon haric dedim seni sevirem ondan sen haric didim gii:bicak: hep sekrrpncasi didid umursamiom didi

Bizmiiii :KK200:

Eve sokmuom o derece :KK70:

:KK69:
bende diyim bi eksikk vaa senmissin :KK3:
:rapci: he aybalam menim o ehsik:süslü::KK54:

pinkibal pinkibal ne yıdin ne içtin de kiloları geri aldın söylee cabihhhh
:dua::dua: Bahdim kilo almisim onume ne geldiyse yedim gıcik oldm cunki:kızgın::kızgın::silah:
Hahh iyi oldu sağa :KK70: :KK70: ayy bosver bacim şoku moku normal diyetine dön sen az az yii:KK69:
Valla ole bacım cok sinirliym artk gitsin su kilolar umidim kalmadi gı:tokat::tokat::KK61:
Hee yazsin bahalim menisini ni yidi de aldi acep:mapus:en son ablam börek yapmisti pinkişgile getirmisti:olamaz: sonrasini pinkibal pinkibal sen aanat:kahve:
:KK17: patites salatisi maharna tavuh corbası kek iki tane bi bardah kola acik misir patla birasda guru pasta:sus::sus::sus::sus: iki gundur yediklerim :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Paket yaptiriyom :110: dayanamiyom selimle gonusuyom oda hemn bitiui:bicak:
aynen katiliyorum hic bi ise yaramadi aksine sinirimi bozdu:kızgın::kızgın::kızgın:

:rapci: he aybalam menim o ehsik:süslü::KK54:

:dua::dua: Bahdim kilo almisim onume ne geldiyse yedim gıcik oldm cunki:kızgın::kızgın::silah:

Valla ole bacım cok sinirliym artk gitsin su kilolar umidim kalmadi gı:tokat::tokat::KK61:
:KK17: patites salatisi maharna tavuh corbası kek iki tane bi bardah kola acik misir patla birasda guru pasta:sus::sus::sus::sus: iki gundur yediklerim :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Maşallah deyim gizzzzz. Bu menü neeeeeee
:KK11:

Back
X