Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İzin verdim hadi .yiyebilirsin. senin elin küçücük zaten
Yihhuu marlisden izin cikti avuc içim kadar pide 1 dilim ekmek kadar oluyor zaten accik 3 kaşıkda kizartma yirim boll yogurtlu tememdir bugün az yidim gün boyu diyet dışı bişi yimedimoruc degilken diyet daha kolay kiz

Yihhuu marlisden izin cikti avuc içim kadar pide 1 dilim ekmek kadar oluyor zaten accik 3 kaşıkda kizartma yirim boll yogurtlu tememdir bugün az yidim gün boyu diyet dışı bişi yimedimoruc degilken diyet daha kolay kiz
Bende öyle düşünüyorum. Bütün gün aç olunca insanın gözü dönüyor. Akşam herşeyden yemek istiyor

Yok kız büyük bir havalarda şimdi görsen. Ergen olcaklar ya artık. Çok inatlasiyolar. Küçük ken daha kolay. Büyük çocuk daha çok stres

Yok kız büyük bir havalarda şimdi görsen. Ergen olcaklar ya artık. Çok inatlasiyolar. Küçük ken daha kolay. Büyük çocuk daha çok stres
Ayy tam ergenlik yaşiii benim kardeşlerim gözümün önünde büyüdüğü icin cok iyi anlıyorum seni 15 yasindan sonra düzeliyolaro zamana kadar hep inat hep ben bilirim ben büyükümmm havalarinda oluyolar

Evet o yönden iyi oluyor. Beraber oynuyor lar.bir yere gidecekleri zaman beraber gidip geliyolar. Canları sıkılmıyor
Benim kiz evde çok sıkılıyo her gün anne bana kardeş doğur diyo kizim o bebek olur seninle oynayamaz diyorum oda o zaman ben yemegimi yemem kardeşim çok yer o büyür ben büyümem ayni yaşita geliriz didiben şokk yemek yersen büyürsün diyoruz ya çocuk yemezsem büyümem küçük kalirim sandi zaar

Çocuk aklı işte. Cani sıkılıyor dur kiz yazik.ben çok ara verdiğime pişmanım valla. Keşke 4 5 sene önce olsaymış. Şimdi yanlız kalacak. Bebiş buyuyesiye ötekiler genç olacak.beraber oynayamayacak lar hic

Ayy tam ergenlik yaşiii benim kardeşlerim gözümün önünde büyüdüğü icin cok iyi anlıyorum seni 15 yasindan sonra düzeliyolaro zamana kadar hep inat hep ben bilirim ben büyükümmm havalarinda oluyolar
Hiç sorma bi havalar bi havalar.kendileri herşeyi çok biliyo edasindalar

Demi yaa ama benim ikinci çocuğu buyutmeyi hic gözüm kesmiyo benim kiz 8 yasindayken falan ikinci çocuk Allah nasip ederse düsünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…