- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.441
Sagol canım. Bizde iftarda evde değiliz o yüzden uyuttum biraz.yoksa tam iftar vakti uykusu geliyor. Yemegimi zor yiyorumAyy ben temizlik yapcam diye kizi uyutmadim uyku vakti gectiaksam erken uyuturum artik senin miinnişe iyi uykularrr
İzin verdim hadiAcik pide yiyim giiavuc içim gadar
Senin bebis kizdi dimi marliş ne kadarlikdiSagol canım. Bizde iftarda evde değiliz o yüzden uyuttum biraz.yoksa tam iftar vakti uykusu geliyor. Yemegimi zor yiyorum
Evet canım 3 kızım var.14 aylık olduSenin bebis kizdi dimi marliş ne kadarlikdimiinnos
İzin verdim hadi.yiyebilirsin. senin elin küçücük zaten
Ayy ne güzelEvet canım 3 kızım var.14 aylık oldu
Yat dinlen canimm iyi uykularKızı uyuttum bende yatıyim biraz
Bende öyle düşünüyorum. Bütün gün aç olunca insanın gözü dönüyor. Akşam herşeyden yemek istiyorYihhuu marlisden izin cikti avuc içim kadar pide 1 dilim ekmek kadar oluyor zaten accik 3 kaşıkda kizartma yirim boll yogurtlu tememdir bugün az yidim gün boyu diyet dışı bişi yimedim oruc degilken diyet daha kolay kiz
12 , ve 10 yaşında küçük te 14 aylikAyy ne güzelen büyüğü kac yasinda sana arkadas oluyolardir
İkisinin yaslari yakinmis onlar arkadas gibidir simdii12 , ve 10 yaşında küçük te 14 aylik
Evet o yönden iyi oluyor. Beraber oynuyor lar.bir yere gidecekleri zaman beraber gidip geliyolar. Canları sıkılmıyorİkisinin yaslari yakinmis onlar arkadas gibidir simdii
Ayy tam ergenlik yaşiii benim kardeşlerim gözümün önünde büyüdüğü icin cok iyi anlıyorum seniYok kız büyük bir havalarda şimdi görsen. Ergen olcaklar ya artık. Çok inatlasiyolar. Küçük ken daha kolay. Büyük çocuk daha çok stres
Benim kiz evde çok sıkılıyo her gün anne bana kardeş doğur diyoEvet o yönden iyi oluyor. Beraber oynuyor lar.bir yere gidecekleri zaman beraber gidip geliyolar. Canları sıkılmıyor
Çocuk aklı işte. Cani sıkılıyor dur kiz yazik.ben çok ara verdiğime pişmanım valla. Keşke 4 5 sene önce olsaymış. Şimdi yanlız kalacak. Bebiş buyuyesiye ötekiler genç olacak.beraber oynayamayacak lar hicBenim kiz evde çok sıkılıyo her gün anne bana kardeş doğur diyokizim o bebek olur seninle oynayamaz diyorum oda o zaman ben yemegimi yemem kardeşim çok yer o büyür ben büyümem ayni yaşita geliriz didi ben şokk yemek yersen büyürsün diyoruz ya çocuk yemezsem büyümem küçük kalirim sandi zaar
Hiç sorma bi havalar bi havalar.kendileri herşeyi çok biliyo edasindalarAyy tam ergenlik yaşiii benim kardeşlerim gözümün önünde büyüdüğü icin cok iyi anlıyorum seni15 yasindan sonra düzeliyolar o zamana kadar hep inat hep ben bilirim ben büyükümmm havalarinda oluyolar
Demi yaa ama benim ikinci çocuğu buyutmeyi hic gözüm kesmiyoÇocuk aklı işte. Cani sıkılıyor dur kiz yazik.ben çok ara verdiğime pişmanım valla. Keşke 4 5 sene önce olsaymış. Şimdi yanlız kalacak. Bebiş buyuyesiye ötekiler genç olacak.beraber oynayamayacak lar hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?