Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok kuzum ben unuttum listeyi moona bildirimde bulunmasi yazip listeyi paylasmaliydim:-((
Cnm diyormki moon soyledimi kgsunu unuttu galiba gelemicem dedi yaaa eksikken nasil paylascaktin diorm....bide eksiklerde vardi dedigin gibi unutman cok normal bundan sonra 5-6ya kadar bildirim yapilsin mutlaka... neyse olan oldu canini skmaa

Gunlerdir yemek yemek evmde kahvaltiyi ozledim cunku yarnda davetliyim

Sahur yok
Iftar
Dardanel ton yarim yemisimdir
Bir dilim tb ekmegi kucuk dilim
Kasar peynir domates zeytin
Menemen iki kasik
Iki dilim pastirma iki salaam
Bir ucgen peynir
Bir avuc fistik yicem simdi cayla bukadaaa

Cnm diyormki moon soyledimi kgsunu unuttu galiba gelemicem dedi yaaa eksikken nasil paylascaktin diorm....bide eksiklerde vardi dedigin gibi unutman cok normal bundan sonra 5-6ya kadar bildirim yapilsin mutlaka... neyse olan oldu canini skmaa
Unuttu heralde moon kilo bildirmeyi ramazanda karışıyor evet listeler en gec 4 de herkes bildirimini yapmis olmali

Gayet iyi kuzuşumm afiyet olaafistik çok kalorili

Menüm
Sahur: iki cm inceliginde avuc ici büyüklüğünde yufka boreki tavada esime yaptiydim küçük bi parça aldim bunu 12 bucukda yidim
Asil sahurum bu
Oglen 12 bucukda: 1 hurma, 2 kaşık yulaf,1 yumurtayla iki tane krep yaptim icine cemen sürdüm 1 buçuk dilim kasar koydum tost yaptim kahveyle ictim
Ara: 1 e yakin elma
Ara: 1 hurma, 1 ceviz kahve
Akşam: 1 dilim ekmek, 3 kasik kizartma light kola, 1 küçük kepce sehriye çorbasi

Afiyet ossun balam

Hyr nedn bliomsn karnm sis oluo cunku yatarken 1.5lt su iciorm aksamla sabah resmen ayni ckiorm oyuzden sisligim inio az cikiorm ozaman anlamadm gtti
Valla bende orucken kilom dogru mu acaba diye şüphe duyyorum az mi fazlami anlayamiyorum ben bazen orucken sabah daha az çikip saat ilerledikce daha fazla çiktigim bile oldu ödem oluyo belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…