- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.481
Cnm diyormki moon soyledimi kgsunu unuttu galiba gelemicem dedi yaaa eksikken nasil paylascaktin diorm....bide eksiklerde vardi dedigin gibi unutman cok normal bundan sonra 5-6ya kadar bildirim yapilsin mutlaka... neyse olan oldu canini skmaaYok kuzum ben unuttum listeyi moona bildirimde bulunmasi yazip listeyi paylasmaliydim:-((
Unuttu heralde moon kilo bildirmeyiCnm diyormki moon soyledimi kgsunu unuttu galiba gelemicem dedi yaaa eksikken nasil paylascaktin diorm....bide eksiklerde vardi dedigin gibi unutman cok normal bundan sonra 5-6ya kadar bildirim yapilsin mutlaka... neyse olan oldu canini skmaa
Gayet iyi kuzuşumm afiyet olaaGunlerdir yemek yemek evmde kahvaltiyi ozledimcunku yarnda davetliyim
Sahur yok
Iftar
Dardanel ton yarim yemisimdir
Bir dilim tb ekmegi kucuk dilim
Kasar peynir domates zeytin
Menemen iki kasik
Iki dilim pastirma iki salaam
Bir ucgen peynir
Bir avuc fistik yicem simdi cayla bukadaaa
Ayy yiemedm kizzz belki 10tane yedm sistmm patliomGayet iyi kuzuşumm afiyet olaafistik çok kalorili
Evet cnm oda unttuu misafri varya nyse olsn napalm yaaUnuttu heralde moon kilo bildirmeyiramazanda karışıyor evet listeler en gec 4 de herkes bildirimini yapmis olmali
Ossun yemesen memen şişediiiAyy yiemedm kizzz belki 10tane yedm sistmm patliomossujn cnm cektiydi ossun
Ahhaha evt yohsam mini magnm yerdm bahOssun yemesen memen şişediii
Afiyet ossun balamMenüm
Sahur: iki cm inceliginde avuc ici büyüklüğünde yufka boreki tavadaesime yaptiydim küçük bi parça aldim bunu 12 bucukda yidim
Asil sahurumEki Görüntüle 1851573 bu
Oglen 12 bucukda: 1 hurma, 2 kaşık yulaf,1 yumurtayla iki tane krep yaptim icine cemen sürdüm 1 buçuk dilim kasar koydum tost yaptim kahveyle ictim
Ara: 1 e yakin elma
Ara: 1 hurma, 1 ceviz kahve
Akşam: 1 dilim ekmek, 3 kasik kizartma light kola, 1 küçük kepce sehriye çorbasi
Ahhaha evt yohsam mini magnm yerdm bah
Fistik eidirmi diysen kizz ben 6 gibi daha az ciktm hangisi gercek kgm yaYinmez ölee şileer
Saat 2 en gec 3 de tartildigin dogrudur bence kuzuFistik eidirmi diysen kizz ben 6 gibi daha az ciktm hangisi gercek kgm ya
Hyr nedn bliomsn karnm sis oluo cunku yatarken 1.5lt su iciorm aksamla sabah resmen ayni ckiorm oyuzden sisligim inio az cikiorm ozaman anlamadm gttiSaat 2 en gec 3 de tartildigin dogrudur bence kuzuacik daha behleyip iftara 2 dk kala tartilacahmişin nerdeyse utanmişin
Iftardada tartldm merah etme hahahahahahSaat 2 en gec 3 de tartildigin dogrudur bence kuzuacik daha behleyip iftara 2 dk kala tartilacahmişin nerdeyse utanmişin
Valla bende orucken kilom dogru mu acaba diye şüphe duyyorum az mi fazlami anlayamiyorum ben bazen orucken sabah daha az çikip saat ilerledikce daha fazla çiktigim bile oldu ödem oluyo belkiiHyr nedn bliomsn karnm sis oluo cunku yatarken 1.5lt su iciorm aksamla sabah resmen ayni ckiorm oyuzden sisligim inio az cikiorm ozaman anlamadm gtti
Bide ben ucte tartlmadm keske ozaman tartlsaydm kendime
iftardan hemen sonra da tartilaydinIftardada tartldm merah etme hahahahahahdahada azdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?