Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sahur: 1 yumurta 1 yumurta beyazi, mantar, azcik süt, bir dilim kasar ve feslegenle omlet(omletin yarisini yedim) bi çatal peynir, 2 zeytin, az salatalik, yarim dilim çavdar ekmeği
İftar: 5 tane tavuk koftesi, küçük bi tabak yagsiz kabak domates soslu yogurtlu, 1 kase şekersiz erik hoşafi, salata
Afiyet olsun canım:KK15:

Menüm..
Sahur yok
İfİftar: çökelekli yumurta, domates salatası, dört zeytin, iki dilim kaşar, iki lokmalık pide..
Bugün kahvaltılık oldu menüm..

bnm menum
sahur 1 minik krep 1 dilim peynir ve 3 caral patitisli yumurta 1 cay k visne receli ev yapimi
iftar yarim tabak patlocanli kremali makarna 4 kadinbudu kofte 2 parca tavuk şiş(şu keskinoglu marka hazir olanlardan) 1 bardak kola 1 ucgen oeynir 2 lokma ekmek
az once 1 cokoprens 1 bardak sut

Menüm
Sahur 1 dilim börek 1 bardak erik hoşafı
İftar ts çorba taze fasulye salata küçük parça pide (yemeklerim önceki günden vardı)
Azıcık dondurma :dondurma:
Afiyet olsun tatlimmm :eğlence:
Afiyet olsun canım:KK15:
:KK15::KK19:
Sabah domates salatalik peynir
Öğlen 1 tavuk but
Aksam iki kaşık pilav 4 kaşık fasulye 1 bardak liminata
Afiyet olsun canim:KK19:
Menüm..
Sahur yok
İfİftar: çökelekli yumurta, domates salatası, dört zeytin, iki dilim kaşar, iki lokmalık pide..
Bugün kahvaltılık oldu menüm..
Afiyet olsun sarrafcimm :KK15:
Bugun evdeydim :)
Iftar
Bir kase tarhana
Bir tabak taskebabi
Bur kase cacik
Bir dilim tb
Bi avuc fistk
afiyet olsun ballışım :KK60:

bnm menum
sahur 1 minik krep 1 dilim peynir ve 3 caral patitisli yumurta 1 cay k visne receli ev yapimi
iftar yarim tabak patlocanli kremali makarna 4 kadinbudu kofte 2 parca tavuk şiş(şu keskinoglu marka hazir olanlardan) 1 bardak kola 1 ucgen oeynir 2 lokma ekmek
az once 1 cokoprens 1 bardak sut
Afiyet olsun beybiii:KK33:

gözel koyume geldim dün sahura kadar temizlik yaptim kalaninida bugün yaparim bayram acayip yoğun geçer bayramin ilk günü dugunumuz var 3 gün sürer bakalim.bir maraton beni bekliyor rabbim herkese tatlı telaslar nasip etsin

gözel koyume geldim dün sahura kadar temizlik yaptim kalaninida bugün yaparim bayram acayip yoğun geçer bayramin ilk günü dugunumuz var 3 gün sürer bakalim.bir maraton beni bekliyor rabbim herkese tatlı telaslar nasip etsin

kizlar burda ne hic cekmiuor br mesaji gondermek için 10 dakakikadri uğraşıyorum bilmem kac tane gitti

Back
X