- 20 Eylül 2012
- 21.780
- 87.884
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.761
4. takim ailesinden kucak dolusu sevgiler, selamlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bitermi kiz benm bu sene misafirlik telasm yok annemler ablamlar gerkes tatilde bi abim burdaydi ona gittim bide kaynvalidemlere sonrasi hepp alisverinsssssSlm kizlaar nerelerdesiniz bitmedi mi bayram telaşi![]()
Yok kuzum yapmicaz diger hafta yapip ikiye bölcez yüzdelerimizi bayram haftasina geldigi icinYarın bildirim yapmyceniz mi gacılar![]()
Tamam tubisimkizlar ya beni bi süre izne ayırın su an nigdedeyim tartimida getirmedim ve düğünler nisanlar acayip yogunumSekerPancarii
Moonlii
iyi tatiller balımm boll boll gez yüz eylenayy bitermi kiz benm bu sene misafirlik telasm yok annemler ablamlar gerkes tatilde bi abim burdaydi ona gittim bide kaynvalidemlere sonrasi hepp alisverinsssss![]()
Tamam tatlım. Bende 62,800 gelmiştim bugün 63,100 geldim çoh fena yidim bugün pattis yoğurt kürü yapıom yarında yapıcam normalde 3 gün ama 2 gün yapıcam fazlası midemi bozarYok kuzum yapmicaz diger hafta yapip ikiye bölcez yüzdelerimizi bayram haftasina geldigi icinbayramdan önce 52,8 dim
bu sabah 54.1 oysaki dikkatli yemistim
![]()
Hemen dikkat edersek cabuhcanah gideğTamam tatlım. Bende 62,800 gelmiştim bugün 63,100 geldim çoh fena yidim bugün pattis yoğurt kürü yapıom yarında yapıcam normalde 3 gün ama 2 gün yapıcam fazlası midemi bozar
Yarın bildirim yaparım ben yine teh başıma üylesinee![]()
Ay çok mersiiiHemen dikkat edersek cabuhcanah gideğbende yaparim sini yinliz birikmim
![]()
Yıpılım beybiiiAy çok mersiii
Mor takım adı altında kilo bildirek yarın![]()