Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bayram-mesajlari4.webp

4. takim ailesinden kucak dolusu sevgiler, selamlar :KK200:

Merhaba kızlar herkese hayırlı bayramlar
Bugün menümü yazmasam daha iyi olur çünkü diyet adına hiçbirşey olmadı..akraba gezmelerinde tatlı ikramları olmasa ahh ah:confused: bugün kesin kilo almıdımdır:mad:

Slm kizlar nasılsınızzz :halay: benim için bayram gezmesi bitti zaten eşim çalıştığı icin çok bi yere de gidemedik bayramda tatli felan yedim tabi ama çok abartmadim insallah az almışımdır kilo:dua:tamda 52ye düşmüşken :dua:almiimm almiiimm:dua:

Gunaydinnn canimmm takimimmmmmmmmmmm Hayirli Bayramlar ayy yeni ugrayabildimmmm..gunlerdir tatil alisverisi yapiorum ama yapamiyorummm olsun cohh keyifli genede bu aksam yola cikicaz kismetse dualarinizi eksik etmeyin bizden kizlarr opuyorum cokk izinliyim ben zatii buralar sizlere emanettttt

Yok kuzum yapmicaz diger hafta yapip ikiye bölcez yüzdelerimizi bayram haftasina geldigi icin:kahve: bayramdan önce 52,8 dim :bicak: bu sabah 54.1 oysaki dikkatli yemistim:dua:
Tamam tatlım. Bende 62,800 gelmiştim bugün 63,100 geldim çoh fena yidim bugün pattis yoğurt kürü yapıom yarında yapıcam normalde 3 gün ama 2 gün yapıcam fazlası midemi bozar :bicak:
Yarın bildirim yaparım ben yine teh başıma üylesinee :KK53::KK53:

Tamam tatlım. Bende 62,800 gelmiştim bugün 63,100 geldim çoh fena yidim bugün pattis yoğurt kürü yapıom yarında yapıcam normalde 3 gün ama 2 gün yapıcam fazlası midemi bozar :bicak:
Yarın bildirim yaparım ben yine teh başıma üylesinee :KK53::KK53:
Hemen dikkat edersek cabuhcanah gideğ:dua: bende yaparim sini yinliz birikmim:halay:

Back
X