Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bende iki gündür saldim şiş gibi hissediyorum kendimi yarin ayran detoksu yapicam:KK73:
Hahahahahaah allah seni kiz sen sissen nolur allasnnn..
Gecen bir arkds yazdi
Bayadr konusmuodk uniden yani boydan sisko halimi blmio 60kg halimi biliyo yazmiski
Canimmmm ne kadar zayiflamissin dogum yaptin ama cok guzel gorunuosn yazmss:halay: bi simardmmm bi simardmm isin sirri ne fln filan:dondurma:
Az oncede bir arkds yazms gayet iyisin cok hos gorunuosn dahada versen oooooo demis:eek::dondurma: kendisi 55kg:oha: simardm

Hahahahahaah allah seni kiz sen sissen nolur allasnnn..
Gecen bir arkds yazdi
Bayadr konusmuodk uniden yani boydan sisko halimi blmio 60kg halimi biliyo yazmiski
Canimmmm ne kadar zayiflamissin dogum yaptin ama cok guzel gorunuosn yazmss:halay: bi simardmmm bi simardmm isin sirri ne fln filan:dondurma:
Az oncede bir arkds yazms gayet iyisin cok hos gorunuosn dahada versen oooooo demis:eek::dondurma: kendisi 55kg:oha: simardm
Ooo övmüleeğdee övmüleeğ seniiiiiii:mapus: daha duuruun diseydin sende manken olacam diseydin:halay:

Butun gun tek ayranmi
Yok kiz sabah bir dilim ekmek yumurta az peynir salatalik domates yesilliklerle kahvaltı sonra iki saate bi ayran aşi 1 litre ayran yapiyosun içine 2 salatalik rendeliyosun sonra 4 er kaşık haslanmis bulgur yesil mercimek nohut ekliyosun üstüne istedigin baharatla aksam 8 e 9 a kadar iki saate bi yiyosun güzel bi detoks yapmistim ben zorlamiyor insani ozellikleben kahvaltısiz yapamiyorum kahvaltisi da var yaz gunune buz gibi ayran aşi da iyi gider :kk77:tadi guzel :kk77:

Dimedim gorurler:KK70: cok zayif deglik tabiki amadugunden bu yana boydan foto hc atmamism artk atiyorm cok umrmda degl gorsunler sonra 58halimide gorcekler imzala:mapus:
Şindik bile şok olmuslardir kizz imzala:mapus: 58 olunca onlar şok onlar iptal:mapus: bayramda eşimin babannesi bana acidi :D zayifim diye:D kendimi hastalikli gibi hissettim :D

Yok kiz sabah bir dilim ekmek yumurta az peynir salatalik domates yesilliklerle kahvaltı sonra iki saate bi ayran aşi 1 litre ayran yapiyosun içine 2 salatalik rendeliyosun sonra 4 er kaşık haslanmis bulgur yesil mercimek nohut ekliyosun üstüne istedigin baharatla aksam 8 e 9 a kadar iki saate bi yiyosun güzel bi detoks yapmistim ben zorlamiyor insani ozellikleben kahvaltısiz yapamiyorum kahvaltisi da var yaz gunune buz gibi ayran aşi da iyi gider :kk77:tadi guzel :kk77:
Haaa yoh tarzmmmm deeellll haftaya 67kgyum imzala:mapus:fazla uctum sankki:oha:

Şindik bile şok olmuslardir kizz imzala:mapus: 58 olunca onlar şok onlar iptal:mapus: bayramda eşimin babannesi bana acidi :KK70: zayifim diye:KK70: kendimi hastalikli gibi hissettim :KK70:
Hahahsha ayyy yazkkkkkkk kizz hahahaha yemek yee ah yavrmm:KK53:
Banada kv orda bi kadn demistiki zayiflamissin cock pesinde kosmaktan galibaaa:kusmuk: yooo dedim saglkli besleniormmm:oha: biri vardi baliketliydi arkds dogm yapti kizzz daaaaal oldu cok hosuma gitmisti simdi bende insanlarin aklina kazinicam kesn ve net:oha:

Hahahsha ayyy yazkkkkkkk kizz hahahaha yemek yee ah yavrmm:KK53:
Banada kv orda bi kadn demistiki zayiflamissin cock pesinde kosmaktan galibaaa:kusmuk: yooo dedim saglkli besleniormmm:oha: biri vardi baliketliydi arkds dogm yapti kizzz daaaaal oldu cok hosuma gitmisti simdi bende insanlarin aklina kazinicam kesn ve net:oha:
Hee aynen öyle dedi yemek yi yavrum dedi :D gece diyo geç vakitte ye yat gizim diyo :D gadın ben kilo alamiyom sanmis çocuh pesinde koşmahtan eridim sanmiş:D dedesi de guru salihaya dönmüşün gizim dedi :D ayy bayilacahdim :D :D ben zayif siviyom didim bende:mapus: ay ben kazindim valla deli gibi dogumdan sonra 1 buçuk sene tombul tombul gezdim millet görünce şok oluyo simdi:rapci: yihhuu biz zayif fit annelerikkkk:rapci:

Back
X