- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.901
@moon8187 ne zaman geliceeksin baby ozledimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nabeğ şekoşHerkes nerde ya![]()
Iyiym baby laklak yapiomNabeğ şekoşben spog yapip uyucam yoruldum bugun
![]()
Ayy tartilmadan nasil duruyon gi ben iki gün tartilmasam bir asır tartilmamis gibi rahatsiz oluyomIyiym baby laklak yapiomcuma kac kg olcam dye merk icerisindetm cok pis arti cikmstm sonucu merk ediorm insllah 69olrm
![]()
Bende ama cuma baskaaaAyy tartilmadan nasil duruyon gi ben iki gün tartilmasam bir asır tartilmamis gibi rahatsiz oluyom![]()
Ayy bende iki gündür saldim şiş gibi hissediyorum kendimi yarin ayran detoksu yapicamBende ama cuma baskaaakimseye soylemiom hafta sonu fenaydi
gizliii caktrma
![]()
Hahahahahaah allah seni kiz sen sissen nolur allasnnn..Ayy bende iki gündür saldim şiş gibi hissediyorum kendimi yarin ayran detoksu yapicam![]()
Butun gun tek ayranmiAyy bende iki gündür saldim şiş gibi hissediyorum kendimi yarin ayran detoksu yapicam![]()
Ooo övmüleeğdee övmüleeğ seniiiiiiiHahahahahaah allah seni kiz sen sissen nolur allasnnn..
Gecen bir arkds yazdi
Bayadr konusmuodk uniden yani boydan sisko halimi blmio 60kg halimi biliyo yazmiski
Canimmmm ne kadar zayiflamissin dogum yaptin ama cok guzel gorunuosn yazmssbi simardmmm bi simardmm isin sirri ne fln filan
Az oncede bir arkds yazms gayet iyisin cok hos gorunuosn dahada versen oooooo demiskendisi 55kg
simardm
Dimedim gorurlerOoo övmüleeğdee övmüleeğ seniiiiiiidaha duuruun diseydin sende manken olacam diseydin
![]()
Yok kiz sabah bir dilim ekmek yumurta az peynir salatalik domates yesilliklerle kahvaltı sonra iki saate bi ayran aşi 1 litre ayran yapiyosun içine 2 salatalik rendeliyosun sonra 4 er kaşık haslanmis bulgur yesil mercimek nohut ekliyosun üstüne istedigin baharatla aksam 8 e 9 a kadar iki saate bi yiyosun güzel bi detoks yapmistim ben zorlamiyor insani ozellikleben kahvaltısiz yapamiyorum kahvaltisi da var yaz gunune buz gibi ayran aşi da iyi giderButun gun tek ayranmi
Şindik bile şok olmuslardir kizz imzalaDimedim gorurlercok zayif deglik tabiki amadugunden bu yana boydan foto hc atmamism artk atiyorm cok umrmda degl gorsunler sonra 58halimide gorcekler imzala
![]()
Haaa yoh tarzmmmm deeellll haftaya 67kgyum imzalaYok kiz sabah bir dilim ekmek yumurta az peynir salatalik domates yesilliklerle kahvaltı sonra iki saate bi ayran aşi 1 litre ayran yapiyosun içine 2 salatalik rendeliyosun sonra 4 er kaşık haslanmis bulgur yesil mercimek nohut ekliyosun üstüne istedigin baharatla aksam 8 e 9 a kadar iki saate bi yiyosun güzel bi detoks yapmistim ben zorlamiyor insani ozellikleben kahvaltısiz yapamiyorum kahvaltisi da var yaz gunune buz gibi ayran aşi da iyi gidertadi guzel
![]()
Oohh harika sarrafimm afiyet olsunSelam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli yumurta, domates, salatalık, maydonoz..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, bir tabak taze fasülye, yoğurt..
Hahahsha ayyy yazkkkkkkk kizz hahahaha yemek yee ah yavrmmŞindik bile şok olmuslardir kizz imzala58 olunca onlar şok onlar iptal
bayramda eşimin babannesi bana acidi
zayifim diye
kendimi hastalikli gibi hissettim
![]()
Niye tarzin değal giz bah regl zamaninda gelmis ödem neyin galmaz sende yapsaaaneHaaa yoh tarzmmmm deeellll haftaya 67kgyum imzalafazla uctum sankki
![]()
Suan detoks gibi yapiorm zTen ama sen farketmednNiye tarzin değal giz bah regl zamaninda gelmis ödem neyin galmaz sende yapsaaane67 mi
sakin kilo almis olmayasin
göriciiiiix
![]()
Hee aynen öyle dedi yemek yi yavrum dediHahahsha ayyy yazkkkkkkk kizz hahahaha yemek yee ah yavrmm
Banada kv orda bi kadn demistiki zayiflamissin cock pesinde kosmaktan galibaaayooo dedim saglkli besleniormmm
biri vardi baliketliydi arkds dogm yapti kizzz daaaaal oldu cok hosuma gitmisti simdi bende insanlarin aklina kazinicam kesn ve net
![]()
Ben nye regl olmadm yaaaaaaaa bah aklima geldi yineeeNiye tarzin değal giz bah regl zamaninda gelmis ödem neyin galmaz sende yapsaaane67 mi
sakin kilo almis olmayasin
göriciiiiix
![]()