- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.921
O 67 cumaya görülecekkkkSuan detoks gibi yapiorm zTen ama sen farketmednodemim gidio rahat ol pampa
67olucaksn diceksn nasl insansn yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O 67 cumaya görülecekkkkSuan detoks gibi yapiorm zTen ama sen farketmednodemim gidio rahat ol pampa
67olucaksn diceksn nasl insansn yaa![]()
Niye olmadin hiiBen nye regl olmadm yaaaaaaaa bah aklima geldi yineee![]()
Hahahahahahahahahhaaha guru saliha hahahahaha koptmHee aynen öyle dedi yemek yi yavrum dedigece diyo geç vakitte ye yat gizim diyo
gadın ben kilo alamiyom sanmis çocuh pesinde koşmahtan eridim sanmiş
dedesi de guru salihaya dönmüşün gizim dedi
ayy bayilacahdim
![]()
ben zayif siviyom didim bende
ay ben kazindim valla deli gibi dogumdan sonra 1 buçuk sene tombul tombul gezdim millet görünce şok oluyo simdi
yihhuu biz zayif fit annelerikkkk
![]()
Niye olmadin hiiahlımda deli sorunlar
miriba
![]()
Tmm anaaastuhO 67 cumaya görülecekkkk![]()
sen bunu istiyisin
![]()
Yok giz sende şuan balik etlisin tombulluktan çiktin 7 leri göndererek bi 65 in altina insen motivasyon tavan yapar insan verdikce daha da hirslaniyo vermek için kizzzzHahahahahahahahahhaaha guru saliha hahahahaha koptm![]()
![]()
Kazinmissindir tabiiii ben bide almistm ya bi kac ssenedr sonra dugun zamani vermistm sonra tabi dogmla aldm asiri oldugm icinn grur virici fit anne seni ben donbul
Dogru diyisin bacim ne kaldii ben biraz yorulmstm suan iyiyimmmm tam gazzzz devamYok giz sende şuan balik etlisin tombulluktan çiktin 7 leri göndererek bi 65 in altina insen motivasyon tavan yapar insan verdikce daha da hirslaniyo vermek için kizzzzne kaldi 65 e
![]()
sus kiz amanoluğ muuu oluğ
![]()
Ayy arada bunaliyo insan olur öyle kurban bayramina hedefin var miDogru diyisin bacim ne kaldii ben biraz yorulmstm suan iyiyimmmm tam gazzzz devam
sus kiz aman
ne zamandi kurbannnnnAyy arada bunaliyo insan olur öyle kurban bayramina hedefin var mi![]()
Kizi uyuttum ayran aşı çorbamdan iciyorum tatlissKizlaaa kixlaaaaa yureeem sizlaaa nirdesiniz
dahaaaa toplamadnmiiiiiiKizi uyuttum ayran aşı çorbamdan iciyorum tatlissevi toparlicam sonrada
![]()
Kurban eyluldeymis ozamana hedef 65diyelim mi yada 64
Yok kiz daha toplamadimdahaaaa toplamadnmiiiiii![]()