Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sabah 66 kilo çıktım aynıyım yani
yarınsabahta tartılırım değişiklik olursa yazarım

kızlar benim çok işim var çok

tarhana yapıcam sabah pazara çıktım biber yoktu diğer malzemeleri aldım
şimdi biber almaya gidiyorum 10 kilo biber alıcam
sabah aldıklarımda yaklaşık 10 kiloydu

akşamda markete gidip 10 kilo un alıcam
anlıyacağınız bugün çok ağırlık taşıycam
tartıya yansıycakmı meraklandım

şehir dışında oturuyoruz pazar uzak bize bayağı bi yorulcam uğrayamaya bilirim

sabah klasik kahvaltı

pazardan gelince 1 elma bolsu
4 tane küçük grisini

akşama yemeği fazla kaçırmazsam süper olucak
geçmişi okuyamadım kızlar öpüldünüz muck

kızlar herkes soluyor kılosunu ama ben yarın sabah bıldırım yapcam belki 200-300 oynarsositososito

Son düzenleme:
kızlar bir uğradım geçerken 2 gündür kaçamak yapmıyorum ama kilo da veremedim neyse :sinifsinif: görüşürük sonra :gitme:

kızlar meraba ben bugün yemek yemeye fırsat bulamadım sadece öğlen birisi 3 tane pisi pisi getirdi onu yiyebildim 1 litrede su içebildim
çocuğu doktora götürdüm çok yoğunum bu gün kilo sabah aynıydı yarında öğle olur herhalde
artık kaçıyorum yarın görüşürüz

kızlar bir uğradım listeyi yarın yapmayı unutmayın aslı ablam da gelmemiş ama :bbo:
ben yarın yine hiç giremem cumaları çok yoğun oluyorum ya :bbo:

slm kizlar ben geldimzemuszemus anca geldim yine aksama kadar evde degildim..... sabah bi dilim ekmek kahve ara yok oglen 5 kofte 4 kasik bulgur pilavi birazda frit :sinifsinif: aksam ogleni telafi etim iki dilim ekmek yedim o kadar bol su ictim

günaydın kızlar bu sabah evde kahvaltı ettim 3 dilim etimek kaşar ve reçel yedim yanınada çay
şimdide ada çayı içeceğim sürekli yeşil çay içince bıkkınlık geliyor.sabah tartılmadım ama yarın sabah inşallah 90 olarak olarak çıkarım karşınıza
hadi bakalim derece getircen insallah bu hafta

Kızlar ben 2 kg vermişim bu hafta hihoyyythihoyyythihoyyyt

sabah sirkeli su içtim kahvaltı yapamadım yoğunluktan kafamçokkarıştıbiraz önce oğluşum makarnasını bitirmedi 2-3 kaşık onu yedim
birazdan elma yerim
ben demistim ama demi haysem ablam basladimi azimlidir diyeopuyorumnanaktan
=zemus;9655568]benim kilom aynı ....mafoldumben
sabah tartıldım...
halbuki bu hafta doğru dürüst yemek yimedim...
:a015:[/QUOTE]

zemus duraklama olmustur normal sakin birakma bak haftaya yine vermeye baslarsin

kızlar meraba ben bugün yemek yemeye fırsat bulamadım sadece öğlen birisi 3 tane pisi pisi getirdi onu yiyebildim 1 litrede su içebildim
çocuğu doktora götürdüm çok yoğunum bu gün kilo sabah aynıydı yarında öğle olur herhalde
artık kaçıyorum yarın görüşürüz

gecmis olsun nazco ogluna .... pisi pisi ne kiz :kahve:

14. TAKIM ** 126. ETAP **

eylülce ( 79,5 /%)
nazco ( 64,3 %)
hürsultan ( 93,5 %)
usarem ( 63,1 %)
hiray ( 66,0 %)
zemus ( 68,0 %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 434,4 / % )

slım kızlar nasılsınız ben biraz hastayım senağlama yarın daha kötüleşeceğim heralde. domuz giribi oldum delikafadulden
yarın kilosunu herkes erkenden bildirilse sevinirim. ben bildirimi 14.30 - 15.00 den sonra yapabilirim. paylaşım alanına msj yazacam şimdi bu saatten sonra yapabilirim diye. kendinize iyi bakın öptüm sizi kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar sabah tartıldım kilom 91,20 4 günde 2,30 kilo vermişim başlangıç için güzel değilmi?

gunaydin kizlar dunde belirtmistim kilo kaybi yok bu hafta ..... hursultanalkisalkisalkis afferim kiz sozunu tutun insallah haftaya 8 rakamlarida gorursun insallah

aaa kızlar herkesin kilo aynı maaşallah haysem ablam sağolsun vermiş her hafta 250gr bile olsa vericektik unutmayalım lütfenkaydirigubbakcemile
desteğin için sağol eylülcem
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir ve çay dün akşamda kociş bi ton balıklı salata yaptı 1 koca kase yedim vallahi ton balığı sevenler muhakkak yapsın hem kalorisiz hemde çooook lezzetlişakkıdı

aaa kızlar herkesin kilo aynı maaşallah haysem ablam sağolsun vermiş her hafta 250gr bile olsa vericektik unutmayalım lütfenkaydirigubbakcemile
desteğin için sağol eylülcem
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir ve çay dün akşamda kociş bi ton balıklı salata yaptı 1 koca kase yedim vallahi ton balığı sevenler muhakkak yapsın hem kalorisiz hemde çooook lezzetlişakkıdı

kaydirigubbakcemile3bende cok severim hursultan hazirladim yine ton balikli salatami oglen bebisleri alinca okulda yicem.... kiz haftada 250gr verilecek tamam bu ne yapar ayda 1 kilo onuda ben gecen hafta verdimzemuszemus tabi verdim diye kurtulus yok biliyom pazar gunu arkadasin protein listesini alacam pazartesi basliycam haftaya korkun bende :jeyyar:

ay kaptan hastalandimi sen cok gecmis olsuna.s. gel sana guzel sicak bi corba hazirliyim sonrada limonlu kekik kaynatayim sana:1hug: ama bak bizden uzaklasinca hastalandin iste birde izin biti demi:oklava: bu hafta isteme zor veririz izin :hulya: gel artik aramiza

Back
X