Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
bir yumurtadan peynirli omlet
Cay
Aksam
Yulaf fume peynirli tost
(Uc kasik yulaf karsm,bir ymurta,sut, ve bir ck kabartma tozuyla tost makinasnda yaptm tost ekmegu oldu arasina malzemeleri koydum)
Domates, zeytin yedimm
Bugun cnm yemek istemedi temizlik yapiodumm oyuzden:temizlik:
Temizlik bitince
300:spor: atladim
20dk zumba
Aksam uc kasik yogurt yerim belki
Bugunluk bukadar.
3lt suu

Sabah
bir yumurtadan peynirli omlet
Cay
Aksam
Yulaf fume peynirli tost
(Uc kasik yulaf karsm,bir ymurta,sut, ve bir ck kabartma tozuyla tost makinasnda yaptm tost ekmegu oldu arasina malzemeleri koydum)
Domates, zeytin yedimm
Bugun cnm yemek istemedi temizlik yapiodumm oyuzden:temizlik:
Temizlik bitince
300:spor: atladim
20dk zumba
Aksam uc kasik yogurt yerim belki
Bugunluk bukadar.
3lt suu
Afiyet olsun partişkoo:spor: spor da harika:rapci:

Netcen sn beniiiiiii bosverrr :KK70: ksme yok zaten
Aynen gelen giden yok beybii:bicak: ayy reglime 3 4 gün var bu sefer karnim bi şişti görsen 4 aylik hamile gibi:oha: ve kasıklarim ağriyo hiç böyle olmazdi:dua: benim eşyalar çok ağir temizlikde vitrini konsolu falan çektim belki de ondan ağridi böyle :anne: bugün yatak odasina giriştim acik uyuşuğum da ben iki günde anca bitiriyom bi odayi:deli: ama didik didik her yeri elden geçiriyorum bugün daha çamaşırların icinden çikamadimm imdaaatt piiiliis :mapus:yardimmm:mapus:

Aynen gelen giden yok beybii:bicak: ayy reglime 3 4 gün var bu sefer karnim bi şişti görsen 4 aylik hamile gibi:oha: ve kasıklarim ağriyo hiç böyle olmazdi:dua: benim eşyalar çok ağir temizlikde vitrini konsolu falan çektim belki de ondan ağridi böyle :anne: bugün yatak odasina giriştim acik uyuşuğum da ben iki günde anca bitiriyom bi odayi:deli: ama didik didik her yeri elden geçiriyorum bugün daha çamaşırların icinden çikamadimm imdaaatt piiiliis :mapus:yardimmm:mapus:
Kizzz neymis o btmediii ben koca evi bigunde bitiriom bazen yayiyorm bigun sadece camasr toplama toz alma hc etrafta bsy olmucak obur gunde dip kose sil supur yapiorm.
Benim herseyimn alti acik hep siliyorm konsol acik koltuklar acik yatak odasinda yatagn altinada girio sliom dolabi elle bezle siliom allahtan yoksa ulasamadigm yer olsa ben deli olurum bee..
Bide o camasrlar neee utumu yapion napion dolabimi bosalttn :D

Kizzz neymis o btmediii ben koca evi bigunde bitiriom bazen yayiyorm bigun sadece camasr toplama toz alma hc etrafta bsy olmucak obur gunde dip kose sil supur yapiorm.
Benim herseyimn alti acik hep siliyorm konsol acik koltuklar acik yatak odasinda yatagn altinada girio sliom dolabi elle bezle siliom allahtan yoksa ulasamadigm yer olsa ben deli olurum bee..
Bide o camasrlar neee utumu yapion napion dolabimi bosalttn :KK70:
Ayy iste kışlıkları falan kaldiriyom benim gardirop küçük bende kaldiriyom bazalarin altina yer açilsin diye.. Ay yok kiz benimkiler o kadar ağır ki bide yerlerini falan degistirdim belim koptu ay benim kocam zaten 2 bucukda işe gidiyo 3 gibi başliyom 8 e kadar falan yapiyom sonra pertim çikiyo :D düzenleme de yapiyom ya bitmiyii giiiizzzzzz bitmiyiii:bicak:

Sabah: 2 minik ev poğaçası, çay, domates
öğle: 3 kaşık makarna, yoğurt
akşam: karadut ile sütü karıştırdım içtim
spor yarım saat yürüyüş

Back
X