Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O zaman ne diyelim yeni kaptanımız hayırlı olsun.. yinede buralarda olun özletmeyin

Bugunku menum sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peymir 1 sekersiz cay
Ara bir meyveli soda
Oglen bi avuc kiraz 1 tavuk but
Aksam 1 avuc leblebi bi avuc kuruuzum 1 skersiz cay sonra 1 sade aoda

Sen sanki yemekleri fala yiyion bi tabak deyince mesela o simit olmasa daha iyi corba yemissin o karpuzu patlicani yari yapsan daha oyi
Tatlım ben ölüm diyeti yapmıyorum. sporsal faaliyetlerim fazla çalışip evde yatmadigim bu şekilde çok ciddi kilo verdim.Bu haftada eksilerde gidiyorum. Yani ben kendi diyetimi yapıyorum

Tatlım ben ölüm diyeti yapmıyorum. sporsal faaliyetlerim fazla çalışip evde yatmadigim bu şekilde çok ciddi kilo verdim.Bu haftada eksilerde gidiyorum. Yani ben kendi diyetimi yapıyorum
Canm bizde olumdiyeti yapmiyoruz bizimki tam diyet olum diyeti yapiyomusun diyede bisey demedim yoeum istiyosun yorum yapiyorum bana gore kendime gore alinirsan ozmaan yorum yapin sozce nasil deme ben kende kendime gore diyorum ben onlari yemem sana tavsiyem tabiki senin diyetini listesini yapacam sende ona uyavan diyede bisey yok sen ve snein kararin bende yorum yapiyorum okadar canm

Tabi herhalde herkes kendi diyetini uyguluyo yapiyo sadece dusuncelerimi. Soyledim sizce nasil dedigin icin ve burda yorum yapmak gayet normal bosey cunku herkes herkesin diyetine yorum yapiyo. Yorum yapilsinki daha iyi olalim fikir alisverisinde bulunalim demi

Yorumun için teşekkür ederim Lakin ben hiçbir zaman diyetim nasil diye sormam sizce nasil dedigimi de hatırlamıyorum.Mesela ben sporda herdaim birinciyim siz spor yapiyor.musunuz.Sadece aç kalmak ile olmaz.Sarkmalar olur.mesela ..

Ben asla kimseye bana yorum.yapin demedim canim aslada demem.Alingan da degilimdir söyleme şekli yanlış geldi bana ama genede yorum için teşekkür ederim

Oo sporu boll mu yapiyorsun canim ne güzel bize de yazsana yaptigin sporlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…