- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.941
Kiz sende benim gibi erken evlenmisin ha 17 de nisanlandim 18 de evlendim buyuk oglum 3 bucuk yasinda benmde goruyonmu kizzzHosgeldin canimmm hayirli ugurlu olsunnnben kaptan yardimcisiyim Bende kendimden bahsediyim kalori sayarak ve 6dan sonra bisey yemeyerek kilolarimi 1 bucuk 2 sene önce verdim 75 kilodan 57 ye düştüm bi ara 61 e çikip kk'ya 8. Takima geldim ve 55 kiloya inip mezun oldum sonra 14. Takima kaptan olarak olarak geldim ve bi ara tekrar 61 e çiktim 14. Takimda tekrar listeleree girdim ve 53 kiloyla mezun oldum hala kilomu koruyorum boyum 165 sonra kaptanligi Moonlii ciimee devrettim ve ben kaptan yardimciliğina yerleştimmm 22 yaşındayım evliyim 3 buçuk yasinda kizim varr
Ayy ben çok küçük evlendim canim 16 da evlendim 18 imde kizim oldu bu kadar erken evlenmek iyi diiğil ama nasip boyleymis napakk ama Allah a şükür çoookk mutlu bi evliligim varKiz sende benim gibi erken evlenmisin ha 17 de nisanlandim 18 de evlendim buyuk oglum 3 bucuk yasinda benmde goruyonmu kizzz
Hosgeldin canimmm hayirli uurlu olsunnnnnn bizde hep burda yaninda olucaz inşALLAHMerhabalar Sevgili Yeni Takım Arkadaşlarım
İlerlediğimiz bu yolda bundan sonra inşaallah birlikte olacağız
Hepinizle tanışmak için sabırsızlanıyorum
Kendimden azcık bahsedeyim, 15.03.2016 tarihinden beri 2.takımda yarışıyordum, 74 kilodan 61,2 kiloya indim hedefim 55 kg
Bir şirkette çalışıyorum ve 20 aylık bir kızım var
Kalori sayarak ve bol bol yürüyüş yaparak kilo vermeye özen gösteriyorum
Takımı iyice inceleyip, hakkınızda bilgi sahibi olup güzel bir dostluk yaşamak istiyorum inşaallah
maşALLAH vanim bnm bence eşin cok şansli seninn cok tatli miss gibi bi yurehin var seninnnn selincimmmmAyy ben çok küçük evlendim canim 16 da evlendim 18 imde kizim oldu bu kadar erken evlenmek iyi diiğil ama nasip boyleymis napakk ama Allah a şükür çoookk mutlu bi evliligim var
Sevwrekmi evlendinmaşALLAH vanim bnm bence eşin cok şansli seninn cok tatli miss gibi bi yurehin var seninnnn selincimmmm
Saol bebegimmm seninde öylemaşALLAH vanim bnm bence eşin cok şansli seninn cok tatli miss gibi bi yurehin var seninnnn selincimmmm
Ben mi kiz ayy senin alintilar karışıyo neşeSevwrekmi evlendin
Hee anladim bilmem ki olabilir alintilar karisabilir esin kac yasindaBen mi kiz ayy senin alintilar karışıyo neşebazen kime yaziyon anlamiyom yok canim görücü usulü evlendim
kizz ciddimisin gorucu usulu mu olduuuu aaaoowwwww cohh şaşırdmBen mi kiz ayy senin alintilar karışıyo neşebazen kime yaziyon anlamiyom yok canim görücü usulü evlendim
Yok kiz babam bizi evden disari çikarmazdi nerde görüp seviimm
Kiz bizim buralarda hep böylekizz ciddimisin gorucu usulu mu olduuuu aaaoowwwww cohh şaşırdm
Ben 22 eşim 31 yasinda canimHee anladim bilmem ki olabilir alintilar karisabilir esin kac yasinda
ALLAH ALLAH bu zamnda tuhaf gelio tabii..ee ablalarin senden sonrami evlendi ay bi anlat cok heycanliiiiiiKiz bizim buralarda hep böyle
Benimki de 33 yasinda bende 25Ben 22 eşim 31 yasinda canim
Kiz sen kirikkale demi yasiyodunBenimki de 33 yasinda bende 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?