Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canimm günlük fix yürüyüşlerim var.Birde evde cardio ve leslie yapıyorum.
Sporla kilo vermek en guzeli bende yorucu sporlar yapamayi çok seviyorum insanty max30, p90x, jillian micheal falan yaptim bende ama yaparken ters hareket falan yaptim galiba her yaptigimda sakatlandim

Sporla kilo vermek en guzeli bende yorucu sporlar yapamayi çok seviyorum insanty max30, p90x, jillian micheal falan yaptim bende ama yaparken ters hareket falan yaptim galiba her yaptigimda sakatlandim
Onlara hiç bakmadim canim.bir deneyeyim.Acaba isinmadan felan mi yaptin ki yada anlik ters hareket şükür bende hiç sakatlanma olmadi.Tek ilk basladigimda baldirim.kasilmisti 1 hafta topal bit gibi gezdim

Sen sormazsn ama yorum yapmasi cok normal. O veya baskasi ters gelmistr o baskaa ama bende fazla diyebilirdim ve oyle deseydn hic hos olmazdi.

Ben asla kimseye bana yorum.yapin demedim canim aslada demem.Alingan da degilimdir söyleme şekli yanlış geldi bana ama genede yorum için teşekkür ederim
burdaysak yoruma acik olmaliyix kesnlikle lutfen yoruma acik ol cnm.

Onlara hiç bakmadim canim.bir deneyeyim.Acaba isinmadan felan mi yaptin ki yada anlik ters hareket şükür bende hiç sakatlanma olmadi.Tek ilk basladigimda baldirim.kasilmisti 1 hafta topal bit gibi gezdim
Ayy kesin bak canim özellikle jillian micheal ve insanty max30 acayip etkili ayy yok canim isinmami da sogumami da iyi yaptim ama bileklerim çok güçsüz benim hemen inciliyo

Sen sormazsn ama yorum yapmasi cok normal. O veya baskasi ters gelmistr o baskaa ama bende fazla diyebilirdim ve oyle deseydn hic hos olmazdi.

burdaysak yoruma acik olmaliyix kesnlikle lutfen yoruma acik ol cnm.
Canim teşekkür ederim yorumun için lakin yorum var yorumcuk var Öyle bana yorum dedin bende yaptim sizce nasil dedin bende dedim diyor.Ben kimseye hiç bir zaman bu nasil su nasıl diye sormam.Isteyen istedigine yorum.yapar ama ben banaa illaa yorumm yapin demem.Mesele diger arkadaşım ne güzel soyledi saygi duydum haklısın dedim.

Anladim zaten tarzi tersine gitmis olabilir ona bisey diyemem sadece yorum kismi icin yazmak istedm ozman sorun yok cnm. Ben mesela bu ara pek kurcalamiorm normalde cok elestirirm tabi iyilik icin aynisini kendimede beklerm.

Ayy kesin bak canim özellikle jillian micheal ve insanty max30 acayip etkili ayy yok canim isinmami da sogumami da iyi yaptim ama bileklerim çok güçsüz benim hemen inciliyo
Anladım canım valla tavsiyen için çok teşekkür ederim. Yeni arayış icindeydim cok iyi oldu.Yarindan itibaren baslayayim.Kizz sakaatlanip kalmam dimii

DelyDoly bu arada ben hic spor yapmadm cnm basta spora gidiodm kg veremedigm zaman bi iki veriodm sonra saglkli beslenince biraktm kizimea var agr geliodu. Yani sporsuz verdm arada bazi yan hareketler mekik baznde ip atliodm ama devami yok duzensiz. Ve sezeryan oldugm halde hc biyermde sarkma yok inan kolum bile sallanmio sadece incelmesni istiorm. Ben kg verince yapmayi dusunuodm daha cok smdi artk sakincasi yok insallah zaman ayrmaya calscam. Spor cokkk guzel

Anladım canım valla tavsiyen için çok teşekkür ederim. Yeni arayış icindeydim cok iyi oldu.Yarindan itibaren baslayayim.Kizz sakaatlanip kalmam dimii
Yok canim sorun bende benim bileklerim hep inciliyo hemen bak sen bunlara çok etkililer insanty max30 u hiç birakmak istememistim gün gün başka egzersizler yapiyosun ve 30 dk nasil bitti anlamiyosun anlatirken bile canim çekti yapmayi bi soluksa yapiyosun bitiyoosonrasi kan ter icinde kaliyosun

Valla canım benim de sezeryan hemde bir bacaktan diger bacaga kesigim var.iki yil hayalet gibi gezdim. Kaybimdan dolayı kilooo hicc önemli değildi.Bu sene bir baktım şok acayip kilo almışım. Şimdide hem.kendi capimda diyet hemde spor yapıyorum. Amacim uc noktada kilodan ziyade sagligimdan olmadan kilo vermek.

İyle miii

Tavsiye ariormmmm gecen zumba yaptm kivrta kivrtaa cok eglendm ama skilasrmi yani bacaklrm beden kuculrmu diye dusunuyorm yada platessmi yapsam... karar veremiorm bi duzen belrlemem lazm

Kesnliklee zaten saglkli olmadigi zaman geri alinir. Ben dogmdan 8ay sonra fln aynaya bakmaya utandmmm ki oyle basladm cok skur ve beslenme seklimdnde cok sklastm yulaftanda olblr blmiorm

Tavsiye ariormmmm gecen zumha yaptm kivrta kivrtaa cok eglendm ama skilasrmi yani bacaklrm beden kuculrmu diye dusunuyorm yada platessmi yapsam... karar veremiorm bi duzen belrlemem lazm
Zumbaya devam et bence acayip inceltiyo diyolar ben yapmadim ama hosuna gittiyse devam et ama şinav atlama ziplama squat severim diyosan insanty max30 ve jillian micheal a bi bak çünkü tamamladigin zaman farki acayip hissediyosun resmen şekilleniyo vücut

Tavsiye ariormmmm gecen zumba yaptm kivrta kivrtaa cok eglendm ama skilasrmi yani bacaklrm beden kuculrmu diye dusunuyorm yada platessmi yapsam... karar veremiorm bi duzen belrlemem lazm
Ayy ben plates çok yaptim çok da severim ama çok yavas etki ediyoo kiz o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…