Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaçamakların afiyet olsun şekerim, yağ kalori olmadan uçsun gitsin inşaallah

Bugunku menum sabah bir dilim ekemek sekersiz cay peynir salatalik
Oglen 1 kase corba
Ara
1 sade soda
Aksam
2 kasik guvec 3 kasik pilav 2 karpuz nasil sizce menum

Tatlım pilavı bırakmanı tavsiye ederim, hem sağlıksız hem de ciddi kilo yapıyor. Akşam meyve tüketilmesi beslenme uzmanları tarafından tavsiye edilmiyor, şeker oranları yüksek olduğu için.
Bir de saatlerini yazarsan en azından fayda-zarar endeksini de hesaplayabiliriz

Hiç üşenmedim tane tane okudum
Geçmiş olsun canımcım, neyse ki toparlamışsın. Bende de insülin direnci var, bununla ilgili ilaç kullanıyor musun?
Bi de son yemek saati için 4 çok erken değil mi? kan şekerin için çok zararlı aslında..

Seni çok iyi anlıyorum, ben de işten geç çıktığım için akşam yemek yeme saatim 20.00-21.00 arası oluyor. Ona göre de bir şey yemeden mümkün mertebe en az 4 saat sonra uyuyorum. Çünkü uyumadan 4 saat önce birşey yenilmemeli bol bol su içilmeli, aksi hâlde uykuda vücut yediklerimizi mi sindirsin, hücreleri mi yenilesin dimi ama

Günaydın tatlım kardes takimim muhabbetinizdeki samimiyetle bayılıyorum bol eksileriniz olsun cuma gününe ama bizden fazlada eksilmeyin
Gunaydin canimmmmm cok tatliyiz dimiiiii 14.takim olarakkkkk bol eksilerimiz olsun canimm ayy yarin cuma cok heycanliyim bende kilo aldm geldim ya takima ne zamn giricem die kıstm bogazimi dua et banaa tamm miii

Boyun, kilon nasıl ki? Bir de nasıl kilo aldın?
Boyum 1.70 kilom 104.5 zaten kilolu bir bünyem vardı.Hamilelikten kilo aldım.Evladımı kaybettim ve en dibe vurdum iyice kilo aldım.Yedim içtim hiç düşünmedim.Zaten kilo hiç derdim değildi kii şimdi aradan 2 yıl geçti ve bir tartıya çıktım şok oldum 112,20 kg idim.O an birden karar verdim ve başladım vermeye şimdide dikkat ediyorum.Amacım ideal kiloya sağlıklı bir şekilde gelmek ve nasip olursada yeniden anne olmak....Bir edi bir büdü kaldık

Canım benim Başın sağolsun, şefaatçin olarak bebişin seni bekliyor olacak inşaallah..

Çok güzel kilo vermişsin zaten, inşaallah bu azimle daha da fazla verirsin.
Dilerim Allah'tan hayırlısıyla yeniden evlat sahibi yapsın sizi

Canim ben sıkıntı yasamadim bunyem kuvvetlidir biraz..Ama zaten soyluyorum saglikli degil diye baska yurlude verebilirdim ama daha uzun vadede olurdu genelde 4 ten sonra ya 1 bardak sut yada 2si1 arada kahve ictim en zor saatlerdr 18.30 yada 19 gibi aciktim tabii ama direndim boyleikle verdim

Canim yeni okudum bu msjini tatlim evet dayandim ama genelde aksamlari sut ictim light sut yada 2si1 arada ictim hatta bazn gunde 2 kez 2si1 arada ictigim oluodu boylelikle verdim canim..8 de 9da eve geldigimde oldu yemedim canim misafirliklere gittim 40 çesitler elimi surmedim sekerli kahveleri reddettim cay octim soda ictim bazn zero ictim galan boyle gitti iste

Helal olsun valla
Maşaallah maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…