- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.241
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbimin uygun gördüğü zamanda inşallah bende evlat sahibi olacağım.İlk defa bu kadar azimliyim canım inşallah dahada azimle vereceğim.Canım benim Başın sağolsun, şefaatçin olarak bebişin seni bekliyor olacak inşaallah..
Çok güzel kilo vermişsin zaten, inşaallah bu azimle daha da fazla verirsin.
Dilerim Allah'tan hayırlısıyla yeniden evlat sahibi yapsın sizi
Gecmis olsunnnMaalesef rahatsızlandım o yüzden giremedim, ama artık buradayım inşaallah
Sağol canımcımGecmis olsunnn
Kesin inmisindrrr tartlsana cok heycnli :)Keşke pazar günü başlasaymışım..5 günü tamamlamadan tartılcam yaa..listeye girerdim ne güzell..
Merhaba canm nasilsin mennun oldum kaptan olmana.Benim fazlaxkilom kalmadi 62.5 60 yada 59 olcam 93 ten bukiloya geldim oyuzden oyle pilav kacamagi. Bazen oluyo olmasssa daha iyi tabi esim cok seviyo o da masaaallah kilo olarak aoldi basini gidiiTatlım pilavı bırakmanı tavsiye ederim, hem sağlıksız hem de ciddi kilo yapıyor. Akşam meyve tüketilmesi beslenme uzmanları tarafından tavsiye edilmiyor, şeker oranları yüksek olduğu için.
Bir de saatlerini yazarsan en azından fayda-zarar endeksini de hesaplayabiliriz
Ayyyy bugun gene disardayim cook sicak cok tatliyim ve fitim biliyosunuz yolda sicaktan ericeeeeem diye coooh korkuyorummmmmm
@SekerPancari71 @moon8187
Şok diyet mi yapıyorsun? Hani şu 5 günlük şok diyet.Günaydın kızlar..
Sabah sabah yedim meyvelerimi oturuyomama değer diyorum..
Pazartesi 81.5
Bugün 79.5
Günaydın kızlar..
Pazartesi 81.5
Bugün 79.5
Aaa Grdnmiiiiii listeye ozaman soylee bakm kactiGünaydın kızlar..
Pazartesi 81.5
Bugün 79.5
Evet canım..kilo vermem durmuştu direnç kırılsın diye yaptım..Şok diyet mi yapıyorsun? Hani şu 5 günlük şok diyet.
Kiz sanki benki e durmus yaa niyeki ne yapam bendeEvet canım..kilo vermem durmuştu direnç kırılsın diye yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?