- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.281
ayyy evttt coooook sicak bizim ora yine esio ama suan oldgm yer esmiyoooooaayyy bende cikicam kiz cohmu sicakkkkk bende eriyem azcik ne guzl olardı
Tsk edrimcsnm ins 60 olur sonrada 59 olurum hepimiz istedigim sonuclar elde edriz ama ben genelde persembe. Gunleri kendimi odullendiriyom okadar uzun sureli acliga gelemiyom yemesemde olmuyo o gun istedigimi yiyorum oyle olye 7 ayda gittti iste azicik kaldi onlarda gidecek inskizzz sende harika kilo vermişsin 90 no demek yaa simdi 62.5 ayniyik nirdeyse
Canım benim...sen anneliği ne güzel yerine getiriyorsun..Rabbim kendi çocuklarını da aynı sevgiyle büyütmeyi nasip etsin..Ayy kızlar banada dua edin canlar bende 13 yıldır çocuk ozlemi cekiyorum hamilelligi emzirmeyi koklamayi istiyorum.benimde iki çocuğum var gönüllü anneyim bi kiz bi oğlan onlarla hasretimi dindirmeye çalışıyorum ama benimde olsun beraber buyumelerini istiyorum. İnşallah kilo verip 4 cu tüp bebegimi yapriracagim.ben burada duygularimi yazip sizlerle paylasinca rahatliyorum iyiki varsiniz
Ne kusuru canım..aynı şeyleri ben de yaşadım..biz ailecek sigortalıyız üç kız kardeşiz hepimizin de kızı var beş torun da kızAyyy çok sevindim canım kusura bakma tedavi görüyorsun sandımAllahım kuzucuklarını sana bağıslasın musmutlu sağlıklı sıhhatli huzur dolu bir ömür diliyorum canımm Hadii sigortalısın 2 kız maşallahh Rabbim nazardan sakınsın.İnşallah canımm tez zamanda banada nasip eder ..
78 i görürüm ama listeye girebilir miyim bilmiyorum canım..hadi bakalım haftaya listemiz çoğalsınnn..sarraf kizzzz 1.3 kilo kaldi bence yarin 78i kesin gorursun ucundan kiyisindanda olsaa ayyyy cohh guzellll bende bi heves başlasam ya ama ossuunn kiz haftaya ikimizde listedeyizzzz♡♡♡
Ohhh ohh maşallahhh Rabbim sizlere bağıslasınNe kusuru canım..aynı şeyleri ben de yaşadım..biz ailecek sigortalıyız üç kız kardeşiz hepimizin de kızı var beş torun da kız
Aminnn inşallah canim.evet kilo vermeliyim iki tüp olmayinca dr kilo vermemi onerdi 70 kilo ya bi dussem hemen tedavime baslicam zamann aleyhime işliyor. İnşallah ekimde planliyoruz rabbim olmayanlarada taddirsin aratmasin mevlamm.Canım benim...sen anneliği ne güzel yerine getiriyorsun..Rabbim kendi çocuklarını da aynı sevgiyle büyütmeyi nasip etsin..
Tedavi aşamasında kilo önemli canım..ben 20 kilo vermiştim tedaviye faydası çok oluyor..
canim benimm senin ne guzel bir yuregin varr koruyucu aile mi oldunuz niguzel RABBIM gonlunuze gore versin canim benim cok buyuk sinav benim gecmis msjlarimi okuyabilirsin..Benim kizimda tedavi sonici oldu ama hersey ALLAH'tan en umutsuz anlatdan birinde müjdeledi RABBIM hep dualarimdasiniz canimAyy kızlar banada dua edin canlar bende 13 yıldır çocuk ozlemi cekiyorum hamilelligi emzirmeyi koklamayi istiyorum.benimde iki çocuğum var gönüllü anneyim bi kiz bi oğlan onlarla hasretimi dindirmeye çalışıyorum ama benimde olsun beraber buyumelerini istiyorum. İnşallah kilo verip 4 cu tüp bebegimi yapriracagim.ben burada duygularimi yazip sizlerle paylasinca rahatliyorum iyiki varsiniz
Enemmm ne yedinn kii acepppKizlar cok kotu seyler yedim ALLAH'tan saat erken henuzz
kiza kek yaptimda ondan yedim 3 dilimmmm off bi bardakta light sut uctim pismanliktan gebermk uzereyimmmEnemmm ne yedinn kii aceppp
Üzülme canım Allahtan erken saat biraz hareket etsen .kiza kek yaptimda ondan yedim 3 dilimmmm off bi bardakta light sut uctim pismanliktan gebermk uzereyimmm
ayyy hic sevmemm hareket etmeyiiiiii bayiliorum mal gibi yatmayaaaaÜzülme canım Allahtan erken saat biraz hareket etsen .
Ya yapmayın yaa hiç tavsiye etmiyorumsarraf p.tesi kesin basliorum bu 5te5e yoksa nefsim.korelmiyor anacim en azindan ne yicemi bilirimde bari esnetecegim bi durum olmaz Seksensekizli hadi biraber yapakkkk
Ayyyy bugun gene disardayim cook sicak cok tatliyim ve fitim biliyosunuz yolda sicaktan ericeeeeem diye coooh korkuyorummmmmm
SekerPancarii Moonlii
Yeni ayakkabılarını iyi günlerde kullan canımayy kiz sabah elektrikler kesikdi haber veremeden ciktim evden sonrada disarda yemek yidik anamgillen sonra gezdik ayakkabi aldim süperstar eridim bittim valla ama çoh yidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?