Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizzz sende harika kilo vermişsin 90 no demek yaa simdi 62.5 ayniyik nirdeyse
Tsk edrimcsnm ins 60 olur sonrada 59 olurum hepimiz istedigim sonuclar elde edriz ama ben genelde persembe. Gunleri kendimi odullendiriyom okadar uzun sureli acliga gelemiyom yemesemde olmuyo o gun istedigimi yiyorum oyle olye 7 ayda gittti iste azicik kaldi onlarda gidecek ins

Canım benim...sen anneliği ne güzel yerine getiriyorsun..Rabbim kendi çocuklarını da aynı sevgiyle büyütmeyi nasip etsin..
Tedavi aşamasında kilo önemli canım..ben 20 kilo vermiştim tedaviye faydası çok oluyor..

Ne kusuru canım..aynı şeyleri ben de yaşadım..biz ailecek sigortalıyız üç kız kardeşiz hepimizin de kızı var beş torun da kız

Aminnn inşallah canim.evet kilo vermeliyim iki tüp olmayinca dr kilo vermemi onerdi 70 kilo ya bi dussem hemen tedavime baslicam zamann aleyhime işliyor. İnşallah ekimde planliyoruz rabbim olmayanlarada taddirsin aratmasin mevlamm.

canim benimm senin ne guzel bir yuregin varr koruyucu aile mi oldunuz niguzel RABBIM gonlunuze gore versin canim benim cok buyuk sinav benim gecmis msjlarimi okuyabilirsin..Benim kizimda tedavi sonici oldu ama hersey ALLAH'tan en umutsuz anlatdan birinde müjdeledi RABBIM hep dualarimdasiniz canim

Bi de kızlar, malumunuz işten geç çıkıyorum ondan mütevellit, eve gidişim, yemek yemek, kızımla ilgilenmek ve uyutmak vs vs derken akşamları pek sık giremiyorum kulube, ama takipte oluyorum, bilginiz ola

Ayyyy bugun gene disardayim cook sicak cok tatliyim ve fitim biliyosunuz yolda sicaktan ericeeeeem diye coooh korkuyorummmmmm

SekerPancarii Moonlii
ayy kiz sabah elektrikler kesikdi haber veremeden ciktim evden sonrada disarda yemek yidik anamgillen sonra gezdik ayakkabi aldim süperstar eridim bittim valla ama çoh yidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…