- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.301
Tedavi öncesi şeker hapı veriyo dr lar..kullandın mı hiç kilo vermeye baya yardımcı..Aminnn inşallah canim.evet kilo vermeliyim iki tüp olmayinca dr kilo vermemi onerdi 70 kilo ya bi dussem hemen tedavime baslicam zamann aleyhime işliyor. İnşallah ekimde planliyoruz rabbim olmayanlarada taddirsin aratmasin mevlamm.
@moon8187 cuumm aslında haftaya yapcaktım davetler gezmeler var galubaa yapamıcam 5te 5 i inşallah bidakinesarraf p.tesi kesin basliorum bu 5te5e yoksa nefsim.korelmiyor anacim en azindan ne yicemi bilirimde bari esnetecegim bi durum olmaz Seksensekizli hadi biraber yapakkkk
Bence de başla canım..ilk gün zorlanırsın ama değiyo..kendimi çok hafif rahat hissediyorum kaçamak da yapamıyosun yoksa boşa gider hepsi..sarraf p.tesi kesin basliorum bu 5te5e yoksa nefsim.korelmiyor anacim en azindan ne yicemi bilirimde bari esnetecegim bi durum olmaz Seksensekizli hadi biraber yapakkkk
Senin gibi azimli olsam varyaa şimdiye eridiydimBence de başla canım..ilk gün zorlanırsın ama değiyo..kendimi çok hafif rahat hissediyorum kaçamak da yapamıyosun yoksa boşa gider hepsi..
Offf bitseydi şu davetler hayırlısıyla başka da bişey istemiyom..yarın annemlerde misafir olabilir atlatcam artık ..@moon8187 cuumm aslında haftaya yapcaktım davetler gezmeler var galubaa yapamıcam 5te 5 i inşallah bidakine
Oyy ablan yir seniii...olursun inşallah şu davetlerini atlat kampa sokacam seniSenin gibi azimli olsam varyaa şimdiye eridiydim
Allah seniii moonnayyy hic sevmemm hareket etmeyiiiiii bayiliorum mal gibi yatmayaaaa
Saol canim benim daha güzelleri senin olsunYeni ayakkabılarını iyi günlerde kullan canım
Hosgeldin kaptannnEneeeeem saat 6 olmuş ya, nasıl çok çalıştıysam demek ki..
Yarın büyük gün kızlar, hadi yarın listeleri alt üst edelim
Ayyyyyy mendeeeee eve gidiyormmm simdi uzerimi degisip yine cikicaz..ayy kiz sabah elektrikler kesikdi haber veremeden ciktim evden sonrada disarda yemek yidik anamgillen sonra gezdik ayakkabi aldim süperstar eridim bittim valla ama çoh yidim
Baska bisey yemedimSlm kizlar bugunku menum bugun odul gunumdu haftada birkere istedigimi yiyorum yoksa diyetimi uygulayamiyorum 7 aydir her hafta bu boyle bir gun odul gunu serbes
Sabah11 gibi
sekersiz cay domates 1 dikim ekmek peynir
2 gibi 1 meyveli soda
3 gibi yarim tabak guvec istedigm kadar ekmek 2 cuklata
Amma geziyon sende haAyyyyyy mendeeeee eve gidiyormmm simdi uzerimi degisip yine cikicaz..
Hayirli olsun bebmmm
Afiyet olsun canim essah bir ödül günü olmuşSlm kizlar bugunku menum bugun odul gunumdu haftada birkere istedigimi yiyorum yoksa diyetimi uygulayamiyorum 7 aydir her hafta bu boyle bir gun odul gunu serbes
Sabah11 gibi
sekersiz cay domates 1 dikim ekmek peynir
2 gibi 1 meyveli soda
3 gibi yarim tabak guvec istedigm kadar ekmek 2 cuklata
Canimm dün misafir vardi yapamadim . Birazdan başlayacağım.Afiyet olsun canim gayet güzelsporu denedin miiiii
Cok yedim doyana kadar bazen insanin canina tak ediyo kizAfiyet olsun canim essah bir ödül günü olmuşekmegii ne kadar yedin giz
Allah razi olsun evet koruyucu anneyim iyiki hayatimda varlar iyiki rabbim nasip etti cocuklarim benim hayata tutunma sebebim 4cu yila girecegiz benimleler.mmuhakka okucagim rabbim evladiniz size bağışlasin hayirli evlat olsunnn inşallah. ..canim benimm senin ne guzel bir yuregin varr koruyucu aile mi oldunuz niguzel RABBIM ggirecegizcanim benim cok buyuk sinav benim gecmis msjlarimi okuyabilirsin..Benim kizimda tedavi sonici oldu ama hersey ALLAH'tan en umutsuz anlatdan birinde müjdeledi RABBIM hep dualarimdasiniz canim
Kullandim 9 ay boyunca bulantidan öldüm ama sadece 9 kilo vermistim.baska dr yazdi kullandim 3-5 ay kadar ondada fayda eetmedi.sonraki gittigim drlarda vermedi.sidi yazdirirdim ama ilaclarin yan etkilerinden usandim gözlerim ice bozuldu tüp yaptiracagim icin bi etki olustirmasini istemiuorum.aslinda yazdirsammiki bilmiyorum bende sastimTedavi öncesi şeker hapı veriyo dr lar..kullandın mı hiç kilo vermeye baya yardımcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?