Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kizlar yirmilik dişim şişti bademciklerime vurdu o da çok ağriyoo dişciden çok korkiyiruuuuuummm gitmek istemiyorum :mad:
Canım kaptanlığın hayırlı olsun fıstığım benim en çok da sana yakışıyor zaten:KK200::nazar:doktora gitmelisin mutlaka zaten o dişi çekemez sana antipiyotik ve gargara verir rahatlarsın çektiğine değmez benim her sene şişer iltihap yapar keşke Çeke bilseler onu malesef çeneden tam patlamamış o yüzden müdahale edemiyor doktor :bicak:

Canım kaptanlığın hayırlı olsun fıstığım benim en çok da sana yakışıyor zaten:KK200::nazar:doktora gitmelisin mutlaka zaten o dişi çekemez sana antipiyotik ve gargara verir rahatlarsın çektiğine değmez benim her sene şişer iltihap yapar keşke Çeke bilseler onu malesef çeneden tam patlamamış o yüzden müdahale edemiyor doktor :bicak:
bencede en çohhhhhh sana yakisioooo selinimmmmmmmmm SekerPancarii SekerPancarii canim gulum bidenemmmmmm:KK200::KK200:

@Meggieee izinde dimi:( canim migimm sen biraz yavas verebikiosun kilolarini acaba daha verimli bi beslenme yapabilmen icin canimcim diyetisyene mi gitsen valla ben bile dusunuorum son bikac kilo icin

Saol canişimmm:KK200: ayy hap aldim eczaneden içicumm onii:bicak:

Back
X