- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #158.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PekiKindin bilirsin
![]()
Canım kaptanlığın hayırlı olsun fıstığım benim en çok da sana yakışıyor zatenAyy kizlar yirmilik dişim şişti bademciklerime vurdu o da çok ağriyoo dişciden çok korkiyiruuuuuummm gitmek istemiyorum![]()
bencede en çohhhhhh sana yakisioooo selinimmmmmmmmmCanım kaptanlığın hayırlı olsun fıstığım benim en çok da sana yakışıyor zatendoktora gitmelisin mutlaka zaten o dişi çekemez sana antipiyotik ve gargara verir rahatlarsın çektiğine değmez benim her sene şişer iltihap yapar keşke Çeke bilseler onu malesef çeneden tam patlamamış o yüzden müdahale edemiyor doktor
![]()
Ay ben tartlmadm ki yaaa@ParteMoralllSeksensekizli N Nesekarabulut canisilar p.twsi bikdirimi alayim bakayim ay
sarraf bu haftaya listeye girekte sallayak şu listeyiii hadi gızzzzzzzzz
![]()
Diyetisyen seni kovar@Meggieee izinde dimicanim migimm sen biraz yavas verebikiosun kilolarini acaba daha verimli bi beslenme yapabilmen icin canimcim diyetisyene mi gitsen valla ben bile dusunuorum son bikac kilo icin
Saol canişimmmCanım kaptanlığın hayırlı olsun fıstığım benim en çok da sana yakışıyor zatendoktora gitmelisin mutlaka zaten o dişi çekemez sana antipiyotik ve gargara verir rahatlarsın çektiğine değmez benim her sene şişer iltihap yapar keşke Çeke bilseler onu malesef çeneden tam patlamamış o yüzden müdahale edemiyor doktor
![]()
Canikommm balikommmmm fistikiimmmmmmmmmmmm
Afiyet olsun cinimmm gayet guzel menünSabah
Iki haslanmis yumurta
Az peynir cay
Aksam
Kizarmis tavuk ,uc kasik yogurt,
Yulafciklarim
Iki lt su
l
Kendine dukana uygun biseyler yap karnin tok olursa gözün cısslara kaymazYarin misafrm geliomusssss yandim ben naisl durcam yemeden
Şifa olsun canımSaol canişimmmayy hap aldim eczaneden içicumm onii
![]()