Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede gzeldir kocana kahvaltı hazırla evden yolla sonra bütün gün senin oh mis
evlilikncok guzel amaa cocukta olunca oyle olmuyo iki kere ev suputuom ben supuruom kizim dokuyo. Ben siliom kizim ellerini bulastirio sen topluyosun o cekmeceleri, ayakkabiliklari bosaltip evin ortasina atiyo. Surekli biyere tirmaniyo daha sayimmi
Ben size temizlik yemek yaoarken bile yaziom hahaahahha sirf kilo almamakmenfaat :

dimik 2 kahvaltı
hemde perşembe günü
hemde listeye gircekken
nolmus ki ben boyle zayifliyorm saglikli

balayında bile yazarım ben size ahahah
;D

Kizlar sordum ki bu rakip belirlemeyi yaptikk ne olc3k simdiiii bir sey uyguladiysaniz benim haberim yogduuu

Ayy aynen yaaa kizim yokken ne sıkılırdım evde simdi hep bi aksiyon tirip ergen kiz havalari benimle itismeler kumam kumammmm

Kizlar sordum ki bu rakip belirlemeyi yaptikk ne olc3k simdiiii bir sey uyguladiysaniz benim haberim yogduuu
Kizzzzz kazanican isteeee cok kilo vermek cok motivasyon
Ayy aynen yaaa kizim yokken ne sıkılırdım evde simdi hep bi aksiyon tirip ergen kiz havalari benimle itismeler kumam kumammmm
benim kizda basladi dudaklari buzup kafayi egiyo hele babasi varsa ona bakarak numaradan agliyo parmaklarinin arasindan bize bakiyo

Kizzzzz kazanican isteeee cok kilo vermek cok motivasyon
benim kizda basladi dudaklari buzup kafayi egiyo hele babasi varsa ona bakarak numaradan agliyo parmaklarinin arasindan bize bakiyo
Ahahahh yerim onuuuuuu babalara daha cok nazlaniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…