- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.201
Valla bütün gün pek senin olamiyobencede gzeldir kocana kahvaltı hazırla evden yolla sonra bütün gün senin oh mis
Ayy dur ben bi kizlara bakiyim değsinbalayında bile yazarım ben size ahahah
Herkes gitse bile biz takilirik burdaHaklisiniz
evlilikncok guzelbencede gzeldir kocana kahvaltı hazırla evden yolla sonra bütün gün senin oh mis
nolmus ki ben boyle zayifliyorm sagliklidimik 2 kahvaltı
hemde perşembe günü
hemde listeye gircekken
balayında bile yazarım ben size ahahah
Hahahahaha aynen yaaHerkes gitse bile biz takilirik burdakilo alip alip veririk eğlenirik
Yarin artik listeye giriyorumizinden donuyorummmm hepimize hayirli olsun
Ohhh cok guzel yemissin ama afiyet kas olsun beybiiOssun biz burdayik hemen donersin
bilmem kizinla yedim kavrmali yumrta fln ama cok erken yidi.
Sonra iki yumrta hasladm kendimecanakkale peyniri beek guzel acuka yesillik fln da yidim ohhh
Ayy aynen yaaa kizim yokken ne sıkılırdım evdeevlilikncok guzelamaa cocukta olunca oyle olmuyo iki kere ev suputuom ben supuruom kizim dokuyo. Ben siliom kizim ellerini bulastirio sen topluyosun o cekmeceleri, ayakkabiliklari bosaltip evin ortasina atiyo. Surekli biyere tirmaniyo daha sayimmi
Ben size temizlik yemek yaoarken bile yaziom hahaahahha sirf kilo almamakmenfaat :
nolmus ki ben boyle zayifliyorm saglikli
;D
En büyük eglencemizHahahahaha aynen yaa
Kim daha cok kilo verecek diye yarişacuuhhKizlar sordum ki bu rakip belirlemeyi yaptikk ne olc3k simdiiii bir sey uyguladiysaniz benim haberim yogduuu
Afiyet olsun beybiiYimek zamani cok aciktim
Bu hafta korkma gercektenRakibimmm donuyorrr korkmalimiyimmm sevinmelimiyimmm bilemedim
Ohhh cok guzel yemissin ama afiyet kas olsun beybii
Kizzzzz kazanican isteeee cok kilo vermek cok motivasyonKizlar sordum ki bu rakip belirlemeyi yaptikk ne olc3k simdiiii bir sey uyguladiysaniz benim haberim yogduuu
benim kizda basladi dudaklari buzup kafayi egiyoAyy aynen yaaa kizim yokken ne sıkılırdım evdesimdi hep bi aksiyon tirip ergen kiz havalari benimle itismeler kumam kumammmm
Ahahahh yerim onuuuuuuKizzzzz kazanican isteeee cok kilo vermek cok motivasyon
benim kizda basladi dudaklari buzup kafayi egiyohele babasi varsa ona bakarak numaradan agliyo parmaklarinin arasindan bize bakiyo
Ayy ben eskiden cok severim yesil erik ama simdi sevmiyommErik ciksada yesek 1 2 kilo
Ahahahh yerim onuuuuuubabalara daha cok nazlaniyolar
ayy coook severm serttttttt immmmhAyy ben eskiden cok severim yesil erik ama simdi sevmiyommnedense mor erik severim sert oval gibu olanlara ne erigi deniliyodu ona bayiliyomm istee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?