Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canim nedenki.ben pazartesi d vitamini olcturecem diger degerlerede baktiracam.eger d vitamini dusukse kabizlik problem ve kg aldiriyomus ve bu ara sinirlilik de var bi baktiriyimda içim rahatlasin..
Bisey gordum gecen nette kaydettim birinin problemi olur diye ondan sordm cnm. Iyi olur yaptir tabi

Ossun biz burdayik hemen donersin
bilmem kizinla yedim kavrmali yumrta fln ama cok erken yidi.
Sonra iki yumrta hasladm kendime canakkale peyniri beek guzelacuka yesillik fln da yidim ohhh
Ayy dur ben bi kizlara bakiyim değsin kiz bak sen düğüne kadar vucudunu taş yapman lazim sporu birakmak yok sakin

sporla kilo aldıgımı hissetsemd bırakmıcam evet

cok özendim su an bak sürekli ortalık dagıtan 50 cm boyunda bişi

Kiz valla kis meyvesini bile sevmiyorm ben ya. Yaz in meyveler can cannnn imhhh.
Bu yaza zayiflamazsam varya blmiorm kendime bu senede iki tatil pllanladim gerceklesirse zyaif olmam lazm cnku biliosn ben tatilde iki kisilik yiyorum
ben genel olarak meyve sevmiyorum
iki tatil nerelere gitcen kız

cok özendim su an bak sürekli ortalık dagıtan 50 cm boyunda bişi
Kiz 50 cm dogdu zaten hahahaha ay koptm
ben genel olarak meyve sevmiyorum
iki tatil nerelere gitcen kız
ben yazin severim
Gecen sene mayis sonunda antalya belek yaptim eylulde ayvalik sarimsakli yaptik.
Oyuzden diyetm hep sasti besti hahahahahahahahahaah
Bu sene bodrum dusunuyorum temmuzda. Degistirebilirim.
Yillardir memlekete gitmedm oraya 2 3 gun gezip ordan baska yerlere gidip turlama planm var. Tabi denizede girerim. Batikaradeniz tarafi yazin belli olur simdilik kafamdan bunlar geciyy.
Diyet derdi olmadan gezmem lazm hem ben yazn cok geziom sisko sisko dolasamam

6zaman 100cm diyelim
ho maşallah nası gezcen o kadar o gezilerden sonra seni burda bekliyo olacagım kilo vermek için
ben sehir dışına cıkamıyorum calıştıgım için öğrenciykende pek cıkmazdım bu sene ilk defa cıkcam

Bu hafta korkma gercekten misafirim var 2 3 gun hadi iyisin
auzuldummm diyemicemmm yasasinnn

Kizzzzz kazanican isteeee cok kilo vermek cok motivasyon
benim kizda basladi dudaklari buzup kafayi egiyo hele babasi varsa ona bakarak numaradan agliyo parmaklarinin arasindan bize bakiyo

anladimmm kii
ben yerim inu yaaaa masallahh akilli bidikkk

Erik ciksada yesek 1 2 kilo
bayilirimmm

kuzu ikili rakipler en cok kim kilo verck diye yarışcak işte basit yani

Ewit anladimmm

Niyeee kizz ramazan bayraminda dusunuyorm memleket ziyaretjni coook ozledm orda bayram super oluyo kuzenlerimde olur orda daglik selale fln 2 3 gun yeter sonrasi gezerm 1 hafta yeter kizimda esimde gorsunler :) temmuzun sonuna dogruda bi hafta bodrum yeter daha ne olsun.
Balayina nereye gidiceksin

sen karadenizli misin yoosam

antalya canım küçük bi otel sectim zorlamak istemedim nişanlımı seney inşallah su yeni açılan otele gitmek istiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…