- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.221
BitmeyenUmidim sende hemoroid mi Var?
Bisey gordum gecen nette kaydettim birinin problemi olur diye ondan sordm cnm. Iyi olur yaptir tabiYok canimnedenki.ben pazartesi d vitamini olcturecem diger degerlerede baktiracam.eger d vitamini dusukse kabizlik problem ve kg aldiriyomus ve bu ara sinirlilik de var bi baktiriyimda içim rahatlasin..
Canim sen suyunu bol ic yesilligini vs artir kaysi erik incir gibi seylerden tuketebilirsin bunların faydasi olur kesin. Ben sinemaki onermem sana form cay veya kaysili cay kullana bilirsin cok zor durumda isenn...Benimde tuvalet sorunum var ne uyguluyorsunuz
Yaz gelsin yirinkkk kiz meyve iyi olar
ayy coook severm serttttttt immmmhmurdum erigi oda sert ayyyyy yerim hepsini
Kiz valla kis meyvesini bile sevmiyorm ben ya. Yaz in meyveler can cannnn imhhh.Yaz gelsin yirinkkk kiz meyve iyi olar
Ossun biz burdayik hemen donersin
bilmem kizinla yedim kavrmali yumrta fln ama cok erken yidi.
Sonra iki yumrta hasladm kendimecanakkale peyniri beek guzel acuka yesillik fln da yidim ohhh
Ayy dur ben bi kizlara bakiyim değsinkiz bak sen düğüne kadar vucudunu taş yapman lazim sporu birakmak yok sakin
evlilikncok guzelamaa cocukta olunca oyle olmuyo iki kere ev suputuom ben supuruom kizim dokuyo. Ben siliom kizim ellerini bulastirio sen topluyosun o cekmeceleri, ayakkabiliklari bosaltip evin ortasina atiyo. Surekli biyere tirmaniyo daha sayimmi
Ben size temizlik yemek yaoarken bile yaziom hahaahahha sirf kilo almamakmenfaat :
nolmus ki ben boyle zayifliyorm saglikli
;D
Kizlar sordum ki bu rakip belirlemeyi yaptikk ne olc3k simdiiii bir sey uyguladiysaniz benim haberim yogduuu
Ben protein diyetini yapamiycam canlar bugun misafirim geliyormus ama yarin eksideyim yuksek ihtimal endiseye mahal yok
ben genel olarak meyve sevmiyorumKiz valla kis meyvesini bile sevmiyorm ben ya. Yaz in meyveler can cannnn imhhh.
Bu yaza zayiflamazsam varya blmiormkendime bu senede iki tatil pllanladim gerceklesirse zyaif olmam lazm cnku biliosn ben tatilde iki kisilik yiyorum
Kiz 50 cm dogdu zaten hahahaha ay koptmcok özendim su an bak sürekli ortalık dagıtan 50 cm boyunda bişi
ben yazin severimben genel olarak meyve sevmiyorum
iki tatil nerelere gitcen kız
Kiz 50 cm dogdu zaten hahahaha ay koptm
ben yazin severim
Gecen sene mayis sonunda antalya belek yaptim eylulde ayvalik sarimsakli yaptik.
Oyuzden diyetm hep sasti besti hahahahahahahahahaah
Bu sene bodrum dusunuyorum temmuzda. Degistirebilirim.
Yillardir memlekete gitmedm oraya 2 3 gun gezip ordan baska yerlere gidip turlama planm var. Tabi denizede girerim.Batikaradeniz tarafi yazin belli olur simdilik kafamdan bunlar geciyy.
Diyet derdi olmadan gezmem lazmhem ben yazn cok geziom sisko sisko dolasamam
Tamam canim dayanamadim dun tartildim ekside gibiyim sabaha kadar şismezsem durup dururkentatlım ekside cıkmazsan listeye giremiyosn bak aman diyim dikkat
auzuldummm diyemicemmm yasasinnnBu hafta korkma gercektenmisafirim var 2 3 gun hadi iyisin
Kizzzzz kazanican isteeee cok kilo vermek cok motivasyon
benim kizda basladi dudaklari buzup kafayi egiyohele babasi varsa ona bakarak numaradan agliyo parmaklarinin arasindan bize bakiyo
bayilirimmmErik ciksada yesek 1 2 kilo
kuzu ikili rakipler en cok kim kilo verck diye yarışcak işte basit yani
Tamam canim dayanamadim dun tartildim ekside gibiyim sabaha kadar şismezsem durup dururken
Zaten oyle dusunuyorum yok al artik beni listeye daha bi motive olayimmmsakın sakııınnnn almam listeye kalırsın bi hafta daha dısardasen yeme yaptıklarından salatada yap ondan yersin
Niyeee kizz ramazan bayraminda dusunuyorm memleket ziyaretjni coook ozledm orda bayram super oluyo kuzenlerimde olur orda daglik selale fln 2 3 gun yeter sonrasi gezerm 1 hafta yeter6zaman 100cm diyelim
ho maşallah nası gezcen o kadaro gezilerden sonra seni burda bekliyo olacagım kilo vermek için
ben sehir dışına cıkamıyorum calıştıgım için öğrenciykende pek cıkmazdım bu sene ilk defa cıkcam
Zaten oyle dusunuyorum yok al artik beni listeye daha bi motive olayimmm
auzuldummm diyemicemmm yasasinnn
anladimmm kii
ben yerim inu yaaaa masallahh akilli bidikkk
bayilirimmm
Ewit anladimmm
sen karadenizli misin yoosamNiyeee kizz ramazan bayraminda dusunuyorm memleket ziyaretjni coook ozledm orda bayram super oluyo kuzenlerimde olur orda daglik selale fln 2 3 gun yeter sonrasi gezerm 1 hafta yeterkizimda esimde gorsunler :) temmuzun sonuna dogruda bi hafta bodrum yeter daha ne olsun.
Balayina nereye gidiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?