- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.541
Zayıflıycaz canımbakalım kuuzum yaza kadar vermeyi düşünüyorum hepsini sende az ye o çuklatlarda zayıfla
allah razı olsun kuzum tamamen bırakmasam da azalttım ekmeği bu bile yetti azar azar zayıflıyorum
Ben seninle muhattap olmuyorum hayrola bu laf sokmalarAmaaa baaak sonra demeuslubun yanlis diye hahahaha biliyosun hic acimam elestirirken
Nolursun ol.Ben seninle muhattap olmuyorum hayrola bu laf sokmalar
Bak zekamla alay etme o lafi ben soyledim sana laf vuruyorsun sen muhattap olmak istiyorsun galiba laf soktuguna gore benden uzak allaha yakinNolursun ol.
Niye ustune alindin? Senlik durummu var? Sert elestiriyorum sonra uslubun yanlis deme diye makara yapiyorum sana ne oluyo?
Huzursuzluk yaratma isine bak.
ay evet yaaa ne şahane olur zorlasak vverebiliriz aslında
Bak zekamla alay etme o lafi ben soyledim sana laf vuruyorsun sen muhattap olmak istiyorsun galiba laf soktuguna gore benden uzak allaha yakin
Mesaja bak. Ban yemek istemiyorum suan tartisiyoruz diye ban yicez.Bak zekamla alay etme o lafi ben soyledim sana laf vuruyorsun sen muhattap olmak istiyorsun galiba laf soktuguna gore benden uzak allaha yakin
aynennay evet yaaa ne şahane olur zorlasak vverebiliriz aslında
Insalllaaaaaaaaaah ben cok sevinirimmBen 1 den fazla vericiiiim
Mesaja bak. Ban yemek istemiyorum suan tartisiyoruz diye ban yicez.
aynenn
Insalllaaaaaaaaaah ben cok sevinirimm
Uyarilari kimse yanlis anlamasin herkesin iyiligi icin.
Ve liste herseyden etkileniyo ceza meza yemiyelim diye. Yoksa ben herkes en az 1 kg versin istiyorum cnm.
o zaman bu haftaki hedefimiz herkes 1 kilo kesin vericekInsalllaaaaaaaaaah ben cok sevinirimm
Uyarilari kimse yanlis anlamasin herkesin iyiligi icin.
Ve liste herseyden etkileniyo ceza meza yemiyelim diye. Yoksa ben herkes en az 1 kg versin istiyorum cnm.
Vaaaay helallll@ParteMoralll istediğin şekilde eleştir canım vur kırbacıııı
kaptinn haklsın canım daha çok dikkat etmem lazımm
guzeeeellll hemen anlamana sevindimYok canım yanlış anlamıyorum bende senin eleştirilerinin sertliğin farkındayım, iyiliğimiz için olduğununda farkındayım.
Sıkıntı yok istediğin gibi tokatla
Guzeeeel. Insallaaaahhhho zaman bu haftaki hedefimiz herkes 1 kilo kesin vericek
E elaalemi***14. TAKİM 501. ETAP***
kova01( 63.8/63.9/+0.1/%-0,16)
elaalemi( 60.2/59.8/0.4/%0.66)
hedef52( 57.2/57/0.2/%0.35)
selcanmehmetcan(75.5/76/+0.5/%-0.66)
moonlii(64.9///%)
htc71(66.5///%)
edan18(62.5///%) geçen hafta bildirim yapmadı yüzdesi 2ye bölündü
munter(73.4/73.2/73.4/0.2/%0.27)
06derya(82.3/80.9/1,4/%1.70) yeni üye. başlangıç 04ocak, başlangıç kg:87 hedef:75
ParteMoralll (68.0 / 67.9/ 0.1/%0.01)490. edapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 11e bölündü
14. Takim ortalamasi:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?