Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nolursun ol.
Niye ustune alindin? Senlik durummu var? Sert elestiriyorum sonra uslubun yanlis deme diye makara yapiyorum sana ne oluyo?
Huzursuzluk yaratma isine bak.
Bak zekamla alay etme o lafi ben soyledim sana laf vuruyorsun sen muhattap olmak istiyorsun galiba laf soktuguna gore benden uzak allaha yakin

Bak zekamla alay etme o lafi ben soyledim sana laf vuruyorsun sen muhattap olmak istiyorsun galiba laf soktuguna gore benden uzak allaha yakin

cnm tm sakin ol kimsenin kötü bi niyeti yok biz seninle özelden bi konuslım o zaman kadar birbirinize cvp vermeyin

Insalllaaaaaaaaaah ben cok sevinirimm
Uyarilari kimse yanlis anlamasin herkesin iyiligi icin.
Ve liste herseyden etkileniyo ceza meza yemiyelim diye. Yoksa ben herkes en az 1 kg versin istiyorum cnm.

Yok canım yanlış anlamıyorum bende senin eleştirilerinin sertliğin farkındayım, iyiliğimiz için olduğununda farkındayım.

Sıkıntı yok istediğin gibi tokatla

@ParteMoralll istediğin şekilde eleştir canım vur kırbacıııı
kaptinn haklsın canım daha çok dikkat etmem lazımm
Vaaaay helallll tamammm cnmmmm gelsin -lerrrr hic uzulme benim baslangic 88di senin daha az oohh cok avantajlisinnnnn
Yok canım yanlış anlamıyorum bende senin eleştirilerinin sertliğin farkındayım, iyiliğimiz için olduğununda farkındayım.

Sıkıntı yok istediğin gibi tokatla
guzeeeellll hemen anlamana sevindim fazla kilon yokmus 1 2 aya gider.

E elaalemi Moonlii htc71 edan18 kızlar siz kaldınız bildirim yapmayan

por listesi güncel 11.46

SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk+ 63dk+77dk
Selcanmehmetcan:60+25
edan18 :45+45
Poncikbirgelincik:15+20+20
Kova01:60+55

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45
htc71 :45+30+30
munter :15+60
Elaalemi:80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…