- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.501
Tamam canım o zaman akşamki kilomu yazarım buraya
Kiz yok ben artidaydimm sana yazmistim ya ne cabuk unuttun
onlari verdim sadece okadar indi iste
yani 100 gram vermedim
bu hafta 2 kilo gittiEki Görüntüle 1942145
tebrik ederim kuzuuummmArkadaslar 80.9 ciktim bu sabah gecen hafta 82.3 tum hesaplamalarima gore 1.70 oluyo liste goremedim cokk cokk mutluyuummm
tm kuzum unutma ama emibak böyle şeylerle listeye girmeni erteliyosun
ooowww 2 kiloooodimi hatırladım veiririm diyodun dimik başardın dırısı bizi ilsin
o zaman artık listedesin ve menü paylaşımı yapıcaksınspor listesine de girsen ya
kaptinn canim kilo vermeeyen listeye giremiyo zaten biliyosun.
Menulerini duzeltmeyenleri, hergun gelmeyenleri listeye alma sonra hepimizi etkiliyo biliyosun.
kadın doğuma gittim ve doktor acil kilo vermem gerektiğini söyledi canım bu hafta çok sıkı tutmam lazımlistenizi paylaşmıştım ben sizin ama bi daha paylaşaym akşam 3 e kadr herkes kilo bildirimi yapmalı çünkü liste paylaşıyorum ben. geçmiş olsun by arada niye gittin hastaneye
Yok canım unutmam, ben zaten bu hafta giremezdim listeye bu hafta felaket büyük ihtimalle de + çıkarım
Haftaya bomba gibi geliyorum inşallah
spor listesi hakkinda supheliyim ama cok izin yapmisim 2 ay olmus yiterr
kadın doğuma gittim ve doktor acil kilo vermem gerektiğini söyledi canım bu hafta çok sıkı tutmam lazım
Tesekkurlerrr canimtebrik ederim kuzuuummm
cok iyi kilo veriyosun
sizler varken diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum canımyaaveriyorz işte canım hep beraber :) diyetisyene gimeyi düşünüyo musun
sadece sporla olmaz biliyosun beybi menülerini de düzeltmen gerk kaçamaklarnı bırakman gerek yemek saatlerini ayarlaman gerek suyunu yeterli içmen gerekkk
aklına bişey takılırsa sor tabi kuzumsizler varken diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum canım
bu hafta daha çok sizlere katılıcagım sizlerden tavsiye alıcam
sizler benim diyetisyenimsinz
göreceğiizzcanım suyu içiyorum zaten hergün, benim tek sorunlarım abur cubur tatlı. Spora gittiğimde zaten bırakıyorum onları farkediyor göreceksin inşallah farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?