Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz yok ben artidaydimm sana yazmistim ya ne cabuk unuttun
onlari verdim sadece okadar indi iste
yani 100 gram vermedim
bu hafta 2 kilo gitti Eki Görüntüle 1942145

ooowww 2 kiloooo dimi hatırladım veiririm diyodun dimik başardın dırısı bizi ilsin
o zaman artık listedesin ve menü paylaşımı yapıcaksın spor listesine de girsen ya

kaptinn canim kilo vermeeyen listeye giremiyo zaten biliyosun.
Menulerini duzeltmeyenleri, hergun gelmeyenleri listeye alma sonra hepimizi etkiliyo biliyosun.

kaptinn canim kilo vermeeyen listeye giremiyo zaten biliyosun.
Menulerini duzeltmeyenleri, hergun gelmeyenleri listeye alma sonra hepimizi etkiliyo biliyosun.

aynen kuzum düzenli menü paylaşımı yapmayan günlük mesaj sayısını doldurmayanları almıyoruz listeye zaten bu sabit bi kural sende takip ediyosun kimler napıyo diye

listenizi paylaşmıştım ben sizin ama bi daha paylaşaym akşam 3 e kadr herkes kilo bildirimi yapmalı çünkü liste paylaşıyorum ben. geçmiş olsun by arada niye gittin hastaneye
kadın doğuma gittim ve doktor acil kilo vermem gerektiğini söyledi canım bu hafta çok sıkı tutmam lazım

Yok canım unutmam, ben zaten bu hafta giremezdim listeye bu hafta felaket büyük ihtimalle de + çıkarım

Haftaya bomba gibi geliyorum inşallah

sadece sporla olmaz biliyosun beybi menülerini de düzeltmen gerk kaçamaklarnı bırakman gerek yemek saatlerini ayarlaman gerek suyunu yeterli içmen gerekkk

sadece sporla olmaz biliyosun beybi menülerini de düzeltmen gerk kaçamaklarnı bırakman gerek yemek saatlerini ayarlaman gerek suyunu yeterli içmen gerekkk

canım suyu içiyorum zaten hergün, benim tek sorunlarım abur cubur tatlı. Spora gittiğimde zaten bırakıyorum onları farkediyor göreceksin inşallah farkı

***14. TAKİM 501. ETAP***

kova01( 63.8/63.9/+0.1/%-0,16)
elaalemi( 60.2/59.8/0.4/%0.66)
hedef52( 57.2/57/0.2/%0.35)
selcanmehmetcan(75.5/76/+0.5/%-0.66)
moonlii(64.9///%)
htc71(66.5///%)
edan18(62.5///%) geçen hafta bildirim yapmadı yüzdesi 2ye bölündü
munter(73.4/73.2/73.4/0.2/%0.27)
06derya
(82.3/80.9/1,4/%1.70) yeni üye. başlangıç 04ocak, başlangıç kg:87 hedef:75
ParteMoralll (68.0 / 67.9/ 0.1/%0.01)490. edapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 11e bölündü

14. Takim ortalamasi:%

sizler varken diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum canım
bu hafta daha çok sizlere katılıcagım sizlerden tavsiye alıcam
sizler benim diyetisyenimsinz
aklına bişey takılırsa sor tabi kuzumbak @ParteMoralll da sana destek olur hem sen daha yeni evlisin hamile kalmadan ver kilolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…