- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.541
Özenme kiz siz once acik gezip tozacaniz 2 sene sonra yaparsin evlendikten sonraözeniyom ama yapamıyom nası sıkıcı bi durum
bencede kuzum artık netleşsin bak o kadar spor falan yapıyon daha dikkatli olursun varsa öle bişi
Aynen kiz sporu da hic bırakasım gelmiy ama karin egzersizi yapmiyom 2 gündür bi netlesseydi ona gore sporumu ayarlardimözeniyom ama yapamıyom nası sıkıcı bi durum
bencede kuzum artık netleşsin bak o kadar spor falan yapıyon daha dikkatli olursun varsa öle bişi
Saol tatlimAy tebrik ederim canım
3 senedir geziyozÖzenme kiz siz once acik gezip tozacaniz 2 sene sonra yaparsin evlendikten sonrabak o zaman evliligi anlayamiyosun hemen cocuk gelince kiz biz 1 bucuk sene sonra yaptik
Belki de gecikmistir binim reglimay ne güzel olurben tek kalcm
Evlilik hayati baska kiz3 senedir geziyozama sende haklısın az başbaşa gezeriz sonra cocukla gezeriz
Aynen kiz sporu da hic bırakasım gelmiy ama karin egzersizi yapmiyom 2 gündür bi netlesseydi ona gore sporumu ayarlardim
Belki de gecikmistir binim reglim
Saol tatlimdaha belli degil reglimi 1 hafta gecti test yapicam
Evlilik hayati baska kiz1 sene dur acik
hayat şarkısındaki gibi düğme deriz bebişleresıkı tutun kızım anneye bırakma sakın diyodu ordaki kız sende spor yaaprken öle de
Aynen kiz iki romantiklik yaparsinizen azındn dogum günlerimiz yıl dönümü falan basbasa geçsin dimi
Aynen ya esim de kaçıyo yani gecikmistir belki falan filan e dedim bi ogrenekde ona gore hareket edelimbi öğrenedik artıııkk
Benim bi tane var cocuk cinimmmHayırlısı olsun canım
İnşallah hamilesindir ay ne tatlı
Evet canim kismet hayirlisi buymus dicez maddi ve manevi pek hazir diildikOlsun ne güzel ikinci bebiş
O kaç yaşındaydı canım
Evet canim kismet hayirlisi buymus dicez maddi ve manevi pek hazir diildik4 bucuk yasinda kizim canim
Evet canimDerler ya bebekler rızkıyla bereketiyle gelir diye, hayırlısı olsun
ahahahahah ayy hic iki çocuklu düşünemiyorum kendimi ben tek cocukluya alıştım iki tane nasil olcak Allah hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?