Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özeniyom ama yapamıyom nası sıkıcı bi durum
bencede kuzum artık netleşsin bak o kadar spor falan yapıyon daha dikkatli olursun varsa öle bişi
Özenme kiz siz once acik gezip tozacaniz 2 sene sonra yaparsin evlendikten sonra bak o zaman evliligi anlayamiyosun hemen cocuk gelince kizbiz 1 bucuk sene sonra yaptik

özeniyom ama yapamıyom nası sıkıcı bi durum
bencede kuzum artık netleşsin bak o kadar spor falan yapıyon daha dikkatli olursun varsa öle bişi
Aynen kiz sporu da hic bırakasım gelmiy ama karin egzersizi yapmiyom 2 gündür bi netlesseydi ona gore sporumu ayarlardim

Aynen kiz sporu da hic bırakasım gelmiy ama karin egzersizi yapmiyom 2 gündür bi netlesseydi ona gore sporumu ayarlardim

hayat şarkısındaki gibi düğme deriz bebişlere sıkı tutun kızım anneye bırakma sakın diyodu ordaki kız sende spor yaaprken öle de

hayat şarkısındaki gibi düğme deriz bebişlere sıkı tutun kızım anneye bırakma sakın diyodu ordaki kız sende spor yaaprken öle de
ahahahahah ayy hic iki çocuklu düşünemiyorum kendimi ben tek cocukluya alıştım iki tane nasil olcak Allah hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…