- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #178.501
hasta olanlar hep kilo vermiş***14. TAKİM 503. ETAP***
kova01( 63/63.3/+0,3/-%0.48)
elaalemi( 59,8/59.5/0.3%0.50)
hedef52( 56,7/56,7/0/%0) sabit
selcanmehmetcan(75,3///%)
moonlii(65.4///%)
htc71(65,9/65.7/0.2/%0.30)
edan18(63,4///%)
munter(72,7///%)
06derya(79,8///%)
ParteMoralll (67.4 ///%)
mutlurabia(77.7//%) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
poncikbirgelincik(61///%)
14. Takim ortalamasi:%
teşekkür ederim canmHayırlı olsun canım.herkes gebe maşallah
teşekkür ederim canm
canım size + olarak engel olmak istemem ama şuan eksideyim 77.5gelsin bebişlerkuzum sen bildirim yapcan mı
o zaamn yazayım son kez artık bu listeye bi daha 9 ay sonra anca girersin kuzumcanım size + olarak engel olmak istemem ama şuan eksideyim 77.5
nasıl istersen kaptanımmm :)o zaamn yazayım son kez artık bu listeye bi daha 9 ay sonra anca girersin kuzum
günaydın kızlaaarrr kaptancım ilgin alakan için sana minnettarımmben dünki menümü paylaşıyım (şuan kendimi sahaya alınmamış küçük oyuncu gibi hissediyorum )
sabah: yarım simit + 1 fincan çay
ara: 1 yeşil elma+ 1 yeşil çay
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 2 avuç içi kadar ince tavuk göğsü, yağsız salata
ara yok ..
akşam: 2 tabak tarhana çorbası, 1 ince dilim ekmek
su:2 lt.
1,5 km yürüyüş
Ayy geçmiş olsun canimm minigede sanadauyuttum 8 gibi burnu tikaliydi minik minik hapsuruyorvitamin le sogukalginligi ilaci yazmisti doktor onları verdim corbasini icirdim bende aynı burnum tıkalı basım agriyor yatiyorum buralara bakiyorum ışte
evet kaptancım genelde o şekilde yapıyorum bu hafta ablam bizde, mutfak amerikan olduğu için rahatsız etmek istemiyorum çocukları uyanmasın diye mecbur böyle idare ediyorumcanıım
akşam menümz aynıama senin sabah pek olmamş yumurtalı peynirli bi kahvaltı daha iyi olmaz mıydı
Bilin ne olduuukızlar ggünayydıınnn
@elaalemi canım geçmiş olsun bu ara erkes hasta zaten salgın var galiba yada havalar yanıltıcı
@edan18 kuzuum seni garanti olsun diye yazdm unutursun yogunluktan diye derslerin fln var ya
munter kıızzzz sen bugün mü gitcn doktora sonuclar ne zaman cıkar
@ParteMoralll cınııımm seninde allah yardımcın olsun bugün gidiyosun doktora galiba
hepiciiinize günaydıınn
evet kaptancım genelde o şekilde yapıyorum bu hafta ablam bizde, mutfak amerikan olduğu için rahatsız etmek istemiyorum çocukları uyanmasın diye mecbur böyle idare ediyorumyarından itibaren zaten evine döncek ondan sonra menüler güzelleşecek
Bilin ne olduuusabah kosakosa gittim kan vermeye labratuar bugun calismiyormus mak. Arizaliymis pazartesi gelirsin dediii kizlar cokkk degisik oldum bunda da bir hayir vardir diye dusundum ciktim ozel hastaneye bgun daha gidemem cunku sabahnizin almistim ise geldim simdi tekrar izin alammam ki jiden boyle oldu niden
yaa aynen kuzum vardır bunda da bi hayır
pazartesiye kadar beklicez demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?