- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.261
Yok yahu yasak değil bana tuhaf geldiYasakmiydi tursu salata bir aradaminik biber tursusu 5 tane falandi mekanizmam calissin diyee
Hadi bakalimmmm şimdi sıra ailelerdeKizlar esime soyledim birlikte aglastik salya sumuk romantiklestik geldim
Şok oldu varya inanamadi 40 defa soruyor doktora da gittin mi gercwk mi bu falan
Adama iyle bi yalan soyledimki suphe etmesi imkansizdi
Ah biz kadinlar istedigimizde ne kadarda yalanci olabiliyokkk
yine mor olduk kaptanYok yahu yasak değil bana tuhaf geldiacı mıydı ay çok severim
sağlıkla kucagina al canımKizlar esime soyledim birlikte aglastik salya sumuk romantiklestik geldim
Şok oldu varya inanamadi 40 defa soruyor doktora da gittin mi gercwk mi bu falan
Bende şimdi onu hesapliyodum kuzumyine mor olduk kaptan
haftaya daha çok spor yapmam lazımBende şimdi onu hesapliyodum kuzumsağlık olsun
Ayy bu doktorlar niye böyle bende bi ara kan vermistim damarı patlatmislar 10 gün acimisti kolumşimdiki sonuclarda ters bişey var mı kuzum
Hadi gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah..Kizlar esime soyledim birlikte aglastik salya sumuk romantiklestik geldim
Kizlar esime soyledim birlikte aglastik salya sumuk romantiklestik geldim
Burada benim dunku sporum yohk sankiiiSPOR LİSTESİ(31/07)
22.36
PEMBE TAKİM
(168dk) SekerPancarı71:50dk+45+43+30
(150)selcanmehmetcan:40+40+40+30
(225)edan18:40+70+45+40+30
(205)Poncikbirgelincik:75+100+30
(225)Kova01:40+40+30+80+35
MOR TAKİM
(280)hedef52:30+40+60+60+90+90
(170)htc71 :35+45+45+45
(135)munter :60 dk+20 dk+30dk+25dk
(120)elaalemi:80+40+70
PEMBE TAKİM: 935
MOR TAKİM:705
Persembe aksami regl oldum dedim. Regl oldugum icin aile hekiminde kan vermem lazim didim bi deger var onu bakiler didimmm turlu turlu yalan didimmm yuzumde kizarmadiHadi bakalimmmm şimdi sıra ailelerdene yalan dedinde kiz
sag ol cnmmmmmm dua edin banasağlıkla kucagina al canım
Amin cnm Allah razi olsunnnnnHadi gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Allah razi olsunnn canimmmm . Aile buyuklerine kalp atisini falan duyunca aoyleyecem ins .Hahh sukur hadi hayirli olsun...
Simdi de aile buyukleri vuuuvvvvvv
Aciydi ekmekde yemedim agzimi bir kavurduki sormaYok yahu yasak değil bana tuhaf geldiacı mıydı ay çok severim
Ooo grubun en kucugu sensin galibaEvet yeni geldim :) merhaba19 yaşındayım boyum 163 70 tim geldiğimde şimdi 69.2 olmuşum hedefim ilk olarak 52-53 sonra görüntüye göre bakacağım inşallah duruma
Benimi
kiz pazartesi hemen doktora gitt bakalimmmmmmm
KIz 15.000 150.000 değil.normal.kesin kese görülüyordur yarın dr a git benceSonucum kizlar heyecandan yanlis okurum diye attim bakin biii
Burada benim dunku sporum yohk sankiii
Persembe aksami regl oldum dedim. Regl oldugum icin aile hekiminde kan vermem lazim didim bi deger var onu bakiler didimmm turlu turlu yalan didimmm yuzumde kizarmadiana olmak bule bisi galiba cocuklarin iyilii icin bubalara yalan sulemek beyaz yalanlar
sag ol cnmmmmmm dua edin bana
Amin cnm Allah razi olsunnnnn
Allah razi olsunnn canimmmm . Aile buyuklerine kalp atisini falan duyunca aoyleyecem ins .
canım biraz geç oldu k.bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?