Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben sana demiştim ortada buluşur biz diye
niye az yeniyon niye dikat etmiyon

Selam kızlar menüm..
Sabah: çemenli yumurta, kk peynir, dört zeytin, yeşillik, 10 çiğ fındık..
Ara: türk kahvesi, üç hurma..
Akşam: bir kase yayla çorbası, bir tabak pırasa (pirinç yok), salata..
Afiyet olsun canimm harika
Ya kizlar sonucum cikmamis su an cok sinirli gerginim nu ne yaaa her bi halt cikmis o gebelik cikmamis

Kizlar sonuc cikmamis ama daha bekleyecek sabrim kalmadi yani soyleyecem esime sevgiye segkate pohpohlanmaya ihtiyacim var olmuyo boyle
Ayyy kesin soyledinn heycanla ilerliyorum sayfalari
Afiyet olsun canim cok guzel menünde sporunda
Afiyet olsun canim cok guzel menun
Afiyet olsun kuzum senin menunde cok iyi❤❤❤
Afiyet olsun beybii sabahini hiç begenmedim ana hanim nesfit barlar varya onlardan yiseydin keske geri kalan guzel bebegim

günaydın bu arada

ben sana demiştim ortada buluşur biz diye
niye az yeniyon niye dikat etmiyon
Ayy deli gibiyim yaa bi geri iki ileri yani ben 52 ye hic inemicem heralde yaa ben yazin 51 dim ne guzelllll karabugday kürü yapicam hemen atmaliyim aldıklarımı

Şuan resmen sabrım sınanıyor.eşim çikolata şelalesi istedi şu dr oetker in.4porsiyonluk.yaptım yaparken sadece kasenin dibini yaladım nefsim körelsin diye.şimdi arkamı döndüm oğlumla yiyorlar

Az önce eşim zorla bir lokma yedirmeye çalıştı ve ben reddettim.bu cuma artık 62 yi görmek istiyorum ya
Supersin canim
İnşallah canim yaa artikin kurtupmak istiyorum ins maymun iştahlı olmamm bu ara oyleydimm ;((
Ahhh bende oyleyim bu aralar motivem düştü tekrar ve ben hergun bir kilo alma potansiyeline sahibim basladim bugun insallah

kabızlık sorunun geçti mi beybi geçmediyse patatese pek yaklaşma derim o daha beter yapıyo

kabızlık sorunun geçti mi beybi geçmediyse patatese pek yaklaşma derim o daha beter yapıyo

Yok yavrum bende kabızlık yok zaten sadece 2 veya 3 gun cıkamıyorum bazen ama cıktıgımda kabız değilim

Kayısı yemeye çalışıyorum (zorla) hergün olmasada gün aşırı çıkıyorum

Kizlar 7 haftalik gebe gozukuyom

Afiyet olsun tatlis
Ben yerim firindan yeni çıkmış tohat
Kizlar sonucumu bi bakim dedimm umutsuzca cikmis cikmiss cikmisss

Yok yavrum bende kabızlık yok zaten sadece 2 veya 3 gun cıkamıyorum bazen ama cıktıgımda kabız değilim

Kayısı yemeye çalışıyorum (zorla) hergün olmasada gün aşırı çıkıyorum
ekmek yemeyince sorun çözülüyo galiba bende öle oldu en azından ama tabi yapamıyorum ekmeksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…