- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.581
bizimkide yurt dışında ama ben bişey goremedim daha6s plustilifinime aşıkım sevgili gorumcemin hediyesi alamanyalardan görgüsüz gelin bende
nolduuuu giskandinmi giskaaan sende bini mirak etmedinayy baa bişiler oluyoruuu
Hee sen ondan gorumcem geliyi diye 1 ay onceden temizlige basladin6s plustilifinime aşıkım sevgili gorumcemin hediyesi alamanyalardan görgüsüz gelin bende
Ben cahilKiz isimleri yaziyo ya ustundeahajajakkakaj bilmiyorum kuzum benimki iPhone ama vardir bence bi bak bakalim
ahaah bnmde nişanlımın telefonu 7/24 elindedir o telefon hayatta bırakmaz ya o ya bn dicem yakında6s plustilifinime aşıkım sevgili gorumcemin hediyesi alamanyalardan görgüsüz gelin bende
heee ben yapamamBiraz kabaca soylemis olabiliremkarabugday kuzum detoks yapicam ayda bi kez iyi oluyo haslayip yicem onu yogurtlayip
57 olcaksin hemde saglikli beslenceksin kii vucudun da guzellessin kuzum
he kim konusuyodu biri konusuyodu öle geliyoru gidiyoruOluyoruuuu muu
bizimkide yurt dışında ama ben bişey goremedim dahacikileta disinda
nolduuuu giskandinmi giskaaan sende bini mirak etmedinmunter tatliskommmm :)
kız ahahaahhHee sen ondan gorumcem geliyi diye 1 ay onceden temizlige basladinhahahaha y koptummmmmm
Aynen gizimmm gaz gelecek yerden dedimmmHee sen ondan gorumcem geliyi diye 1 ay onceden temizlige basladinhahahaha y koptummmmmm
[/QUOTE]en iyi sinin anlaman lazim kuzum
siveler yore yore geziyor masallah
TE="SekerPancari71, post: 50043314, member: 599965"]Oluyoruuuu muu
Bi bavul cikilita arti bissuru makyaj malzemesi arti tilifin ben balliyimbizimkide yurt dışında ama ben bişey goremedim dahacikileta disinda
bende paklafa istiyom ama bak yemiyom: :
6s plustilifinime aşıkım sevgili gorumcemin hediyesi alamanyalardan görgüsüz gelin bende
öyle gorumceye can gurbanBi bavul cikilita arti bissuru makyaj malzemesi arti tilifin ben balliyimajahagagjakalan
yediklerimiz pişmanlık ve kilo olarak dönüyo o yüzden yemiyoruuuzzYeme yeme sonra ben gibi pişman olursun
İki haftadır hafta sonu mevlütlerimiz vardi birinde yemedim geçen haftakinde yedim ama bunlar hep pişmanlık
Esiminde ayni telefonu ikimizde cok oynuyoz ama arada birakiyoz yaa bagimli gibi de iyi olmuyiahaah bnmde nişanlımın telefonu 7/24 elindedir o telefon hayatta bırakmaz ya o ya bn dicem yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?