- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.601
Esiminde ayni telefonu ikimizde cok oynuyoz ama arada birakiyoz yaa bagimli gibi de iyi olmuyi
[/QUOTE]en iyi sinin anlaman lazim kuzum
siveler yore yore geziyor masallah
TE="SekerPancari71, post: 50043314, member: 599965"]Oluyoruuuu muu
Yemiyoruuubende paklafa istiyom ama bak yemiyom: :
Hee bek guzel6s plus hayallerimin telefonu
Balli gelin benim adimöyle gorumceye can gurbanbenimki yigenine çalışır bize bişey yok
pahalı zaten 3 baklava 12 tl bnmde param yohYemiyoruuu
yediklerimiz pişmanlık ve kilo olarak dönüyo o yüzden yemiyoruuuzz
Kiz ben kk'ya giriyom iste hep buraya tilifindan girdigim icin hep elimdehiç sevmim telefon elde ne o ölebide migreni tetikliyo bu arada pk başım agrıyo o yüzden bakmıyom hiç yüzüne
Hee bek guzel
Balli gelin benim adim
şimdi yerse nişan zamanı fotolarda oturup kalcak öle de onaİçimdeki öküzediyorum ve yemiyorum
Ahahahha tasarruf zayıflatırpahalı zaten 3 baklava 12 tl bnmde param yoh
Niye sikayet ettin giGüzelliğine hiiiiç şüphem yok eski telefonum 6 plustu aldığım yeri şikayet edip parasını geri aldım ama yine istiyorum
Evlilikten sonra belkiiiiii
ben evde giriyom telefondan ama galiba tablet alcam onun içindeKiz ben kk'ya giriyom iste hep buraya tilifindan girdigim icin hep elimde
Ahahahha tasarruf zayıflatır
Ayy bizde bi ara tablet vardi ben sevmiyom tablette gezmeyi onu da görümcem getirdiydi saolsunben evde giriyom telefondan ama galiba tablet alcam onun içinde
Ahahahjahah kiz Allah seniiaynen akşamda arkadasım tantuni yiyelim dedi para harcamayalım simdi dedim ona da yedirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?