- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.661
Kiizzz gitsenee doktora delimisinnnnnacıyo muubnm hep şiş sol gözüm hayko cepkin gibi geziyom
akşam nişanlım bakıyo çeneme agzını ac kapa falan dedi aaa sen defolusun diyo senin dedim agzını kırarım
ben ondan 7sini istedim6 yı sen kullan bana 7ler yakışır dedim
doktor yoookk bugün aradım burdaki hastaneleri hiç birinde yokmuşKiizzz gitsenee doktora delimisinnnnn
aynen 7sini alsin ozaman habababaha 8 9 10 11 diye gider sen hala ayni tilifon
Hahahahahahadoktor yoookk bugün aradım burdaki hastaneleri hiç birinde yokmuş
bnm gibi cimri bi insan telefona o parayı verir mi hiçama nişanlım alırsa o baska ölene kadar kullanırım onu ıphone istediği kadar elini eteğini ceksin aradıgı sürece sorun yok
Hahahahahahaalir belkimmmm cimri kaynananla zor simdi.
Disinle ilgisi yoksa cene cerrahina gtcen cnm
Senin durumda vahim gibibakayım kuzum boş bi vaktimde giderim önce sen iyileş
Senin durumda vahim gibi
Gitt tabiiiiibuldummm özel bi klinikte varmış çene cerrahıgidicem kuzum aklın bende kalmasın
cok zor dimiii ceken bilirrr. bugün bulgur pilavını yyemedim ben agrıyo diyeGitt tabiiiii
Kotuuuu ozaman yaa normal degl bana gore yasadigim icin. Neyse ki gidiceksn cicimcok zor dimiii ceken bilirrr. bugün bulgur pilavını yyemedim ben agrıyo diyearada tutuyo böle
Cene de sorun var canmm sagolasinnnn@ParteMoralll canim tam okuyamadim ama diş mi yaptıriyosun yoksa çenede bir sorun mu var..çok geçmiş olsun..
denta klinik açılmış bizim burda ona gidicem bi tek orda var tohtoorrr sen devlete mi gidiyosun kuzumKotuuuu ozaman yaa normal degl bana gore yasadigim icin. Neyse ki gidiceksn cicim
Benim ki karisik biraz dise ozele gittim ora bura sura derken Beni yonlendirdiler karisik biraz universite hastanesine kendileri yolladi gittim bende hc ugrasmadim ayni parasini odedm takilmasini bekliyormdenta klinik açılmış bizim burda ona gidicem bi tek orda var tohtoorrr sen devlete mi gidiyosun kuzum
ne zaman takılcak sahi ilaçta verceklermiymiş yanındaBenim ki karisik biraz dise ozele gittim ora bura sura derken Beni yonlendirdiler karisik biraz universite hastanesine kendileri yolladi gittim bende hc ugrasmadim ayni parasini odedm takilmasini bekliyorm
tabikide gdiceksinarkadaşım spora gelemiyor ben gitsem mi gitmesem mi
kız ben cocugu anama biraktimda çıktım tek basima yurudumarkadaşım spora gelemiyor ben gitsem mi gitmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?