- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.641
benimde aklıma bişey gelmiyir kaldı öyle
Değiştirmeyin kız adınızı ben size böyle alıstım
aman kalsın bn profil fotoma alısana kadar zayıflıcam zatenbide isim değiştirirsem iyice şirazem kayar
kurukız yapim mi adımı @SekerPancari71 kıskansın
bindi cirpi bacakDaha kurukız mertebesine ulaşamadık
biraz daha verelim sen kurukız yaparsın ben kurugot
Daha kurukız mertebesine ulaşamadık
biraz daha verelim sen kurukız yaparsın ben kurugot
bindi cirpi bacak
benim bişey kalmadı ki kiz son 3 4 kilo sen düşünhayaller hayatlar diyorum
benim bişey kalmadı ki kiz son 3 4 kilo sen düşün40 günün kaldı ama yapacaksın sende
Geçmiş olsun canım diş ağrısı en beteridir derler.inşallah tez zamanda kurtulursunAyyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssssyerim senii ve fasulyeni
Cnmm xun ben gorumceme gittim oglenden aksam cok gec donduk laklak yaparken girmeyi unutttum
Amaa şu varki ceneeeeeeem cooook agriyoooooosol yandan basim felaket agriyo biktmmm yaaa hergunn mu agrir. Yattigimda ki tarafm yanagim agriy daha sayamicam hic keyfim yok bu yuzden gece zooor uyuyorm.
siz niye gunes gormuyonuz ben anlamadimben cayir cayir yaniyorm yazin hele yazz gelsede yansak bende bi ara baktircam degerlerime
benim bişey kalmadı ki kiz son 3 4 kilo sen düşün40 günün kaldı ama yapacaksın sende
kaçamak yapana herkeşler vurarvurun yüzüme vurun
he kim konusuyodu biri konusuyodu öle geliyoru gidiyoru
al buda benden bahtsız gelin
merak etmenin gizlisi makbul dedilee bende hiç sesimi cıkarmadım
kız ahahaahh
uyanik hahaahahahahahahahaAynen gizimmm gaz gelecek yerden dedimmmagahajajajjakahajakakb
Bi daha o hatayi yapmam kiz bir ay kaliyo ya gelince hani o gelmeye yakin yaz temizligimi yapiyim dedim öldüm yorgunluktan hemde onlar gitmeye oglu evi mahvetti tekrar yaptimbu sene baharda yapicam kaloriferler sönsün baslarin
bnm tilifon samsung E7
Hahahahahahahahahahahahahahahah ah giyaaaaammmammmmrabbim nasip etmedi öle görümcebnmkiler 2. el gelinlik giydirmeye çalışsın daha aahahaha
Ben senin telefonun htcdir diye düşünmüştüm
kullanıcı adı ordan geliyo sanmıştım
Disin agrimiyo cnmm ceneem agriyo eklemlerimde bisey olmus oda basima vuruyo malesef..Geçmiş olsun canım diş ağrısı en beteridir derler.inşallah tez zamanda kurtulursun
kaşiniyosun sen sankim
uyanik hahaahahahahahahahamillet anca bizden bekler biz kimseden bisey bekliyemiyoruz
Hahahahahahahahahahahahahahahah ah giyaaaaammmammmm
Disin agrimiyo cnmm ceneem agriyo oda basima vuruyo malesef..
Splnt takilcak onu bekliyorum rahatlamak icin.
Cenemden ses geliyo zor yemek yiyorum biraz kotulesmis keske dis olsaydiiiiii
Sagol cnmm
sanki biraz kaşınıyom dimi: :
bana kimseler 6s almıyo apla
Aaaaaaa bak benimde sol gozum dokununca aciyodu dun gece zor uyudum cenem yanagim sol komple agriyodu bogazm ayyybugün bnmde sol cenem sol gözüm sağ cenemin eklem yeri bide sol kulağım agrıyo
kafamı boynumdan koparıp atmak istiyorum yemek bile yiyemedim doğru düzgün
ben ondan 7sini istedimah kuzummmmmmmm kiyamam kocin alir kiz. nisanlin alsin supruuuxzz
Aaaaaaa bak benimde sol gozum dokununca aciyodu dun gece zor uyudum cenem yanagim sol komple agriyodu bogazm ayyyyoksa seninde mi cenende sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?