Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Farki kapatmışız nerdeyse

baaarmaaaaa banaaaa kızın gibi çemkiririm bende sna
hahahahahaahahahahah vallaaaa gozumun onundee baaaarma diyip duruyo ya takilmis adini bile soylesem baaaarmaaa diyo anasi gibi catlak hahahaahahah sende baaaarmaaa susss biktm.leeen sizden moonli basimiyim ben

9 ay sonraya sen buradan mezun olursunn bende bomnik gibi gelirimmm yahli yagli
yooook bacim ben biyerlere gidemem sen merk etme ben burdymmmm

kız artık nası bıktıysa baarmandan

Kiz baaarmiyommmmmm. Bide seviyommm ska ska diyoki vumaaaa vumaaaaa kendi yapistiriyo bide vumaaa diye bagriyo herkes guluyo gorende dayak yiyo sanicak :d
ayy çok tatlı maşallah bebimkide iyi ki bi aç kelimesini ogrenmis herseye aaaaacc diye bağırıyor kapıya dugmelere fermuarlara kapaklara ustunu cikarayim diye tutuyor kiyafetini aaâacc

ayy çok tatlı maşallah bebimkide iyi ki bi aç kelimesini ogrenmis herseye aaaaacc diye bağırıyor kapıya dugmelere fermuarlara kapaklara ustunu cikarayim diye tutuyor kiyafetini aaâacc
Hahaha masallah kac aylik senin bebis. Bizim kiz masallah annesi gibi ceneye duskun baya biseyler soyluyo :)
Babaaaa babaa kalkkkhh mama yiyikkkk masaya cagrisi bu hahahahaahha cok tatlilar yaaaaaaa totolarini yidimmmm

ay ama yaaaa nasıl sevdiriyolar kendilerini geçen yegenimde su isticek daha 1 yasında dudaklarını büzmüş bana bakıyo konusamıyoda senin dedim o dudaklarını koparırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…