- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.221
Farki kapatmışız nerdeyseyeni liste 11.02
SPOR LİSTESİ(07/14)
PEMBE TAKİM
(110)SekerPancarı71:35+ 32+43
()selcanmehmetcan:
(95)edan18:45+50
(30)Poncikbirgelincik:30
(65)Kova01:30+35
MOR TAKİM
(100)hedef52:60+20+20
(70)htc71 :20+50
(60)munter :20+20+20
(80)elaalemi:80
(60)sarraf:60
PEMBE TAKİM:300
MOR TAKİM:370
Sende eksidesin beybimm bende seni tebriklerimHerkesi tebrik ederim fistiklarim
iviiiitttttt ama benm önce sana yetişmem lazım aramızda 4 kilo var galibaHee kilo kardesi olaksonra da hep sporrr hepppp daş gibim olacazz
ben carşamba spor yapmadım ondan oldu hep bunlarFarki kapatmışız nerdeyse
Dikkat etmiyisin tek sir budikkat etmeyip nası veriyosun kız bana da anlatsana
tebrik ederim kuzuuummm
idare eder ben sevmem biliyisinnnnSende eksidesin beybimm bende seni tebriklerim
Dikkat etmiyisin tek sir buhahahahahah
idare eder ben sevmem biliyisinnnn
Biktmmm sizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
Yazmistm cuma unutma diye cvp yok. Gelir herhalde
Biktmmm sizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
Amaaan coooookaz sennnnnnnn sus bakimmmmm seni 9 ay gecicemsonra sen beni gecersin insallah
hahahahahaahahahahah vallaaaa gozumun onundee baaaarma diyip duruyo ya takilmisbaaarmaaaaa banaaaakızın gibi çemkiririm bende sna
yooook bacim ben biyerlere gidemem sen merk etme ben burdymmmm9 ay sonraya sen buradan mezun olursunnbende bomnik gibi gelirimmm yahli yagli
hahahahahaahahahahah vallaaaa gozumun onundee baaaarma diyip duruyo ya takilmisadini bile soylesem baaaarmaaa diyo anasi gibi catlak hahahaahahah sende baaaarmaaa susss biktm.leeen sizden moonli basimiyim ben
yooook bacim ben biyerlere gidemem sen merk etme ben burdymmmm
Kiz baaarmiyommmmmm. Bide seviyommm ska ska diyoki vumaaaa vumaaaaakız artık nası bıktıysa baarmandan
Kiz baaarmiyommmmmm. Bide seviyommm ska ska diyoki vumaaaa vumaaaaakendi yapistiriyo bide vumaaa diye bagriyo herkes guluyo gorende dayak yiyo sanicak :d
ahahahah vurma diyom sanaaaaKiz baaarmiyommmmmm. Bide seviyommm ska ska diyoki vumaaaa vumaaaaakendi yapistiriyo bide vumaaa diye bagriyo herkes guluyo gorende dayak yiyo sanicak :d
Hahaha masallah kac aylik senin bebis. Bizim kiz masallah annesi gibi ceneye duskunayy çok tatlı maşallah bebimkide iyi ki bi aç kelimesini ogrenmis herseye aaaaacc diye bağırıyor kapıya dugmelere fermuarlara kapaklara ustunu cikarayim diye tutuyor kiyafetini aaâacc
ay ama yaaaaayy çok tatlı maşallah bebimkide iyi ki bi aç kelimesini ogrenmis herseye aaaaacc diye bağırıyor kapıya dugmelere fermuarlara kapaklara ustunu cikarayim diye tutuyor kiyafetini aaâacc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?