- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.701
Ben hastanedeyim kizlar dr hanimi bekliyorum tartilmadm tabisi annemde. Esimle geldk beklioreeeee.. kesn artidayim hemde fena
200dk yapsam beni trambolin üzerinden sedyeyle alırdılar kesinahahahajkajajagaga
İvit farkittim oni
millet 30 40 kilo verir biz 2 3 kiloyu kaç aydır veremiyozO kadar zor durduruyorum ki kendimi az kaldi az kaldi diye bu sefere hedefe gelene kadar büyük kacamak yapmicambitsin gayri
Aynennn200dk yapsam beni trambolin üzerinden sedyeyle alırdılar kesinD:
Ayy en pis kilolar son kilolar kiz inat etmezsen gitmiyomillet 30 40 kilo verir biz 2 3 kiloyu kaç aydır veremiyoz
Şişlik vardir canimm cumaya eksilenirsinnGunaydin kizlar evet bende artidayim dun akşam haşlama patitiz den oldu cunku verdim gibi hissediyorum patitiz tikadi beni +700 gr fazla çıktım dun karnim dumduzdu bugun ise sis
O neydi gizzgunaydin kızlar bende artı 1.5 kilorekor binde
çok güzel hedefe azcik kaldıBenim bu hafta hedefim 52.0
Olsun yinede 6dan sonra yimidim
O neydi gizz
Gunaydin kizlar evet bende artidayim dun akşam haşlama patitiz den oldu cunku verdim gibi hissediyorum patitiz tikadi beni +700 gr fazla çıktım dun karnim dumduzdu bugun ise sis
Evet evettt bitsinn artikkkçok güzel hedefe azcik kaldı
Şokladın mi kendini haftasonucumaya kadar en kötü sabit olurum canım az ekside olabilir bu hafta sonu feciydi
Aynennn
Ayy en pis kilolar son kilolar kiz inat etmezsen gitmiyo
Benim bu hafta hedefim 52.0
yok valla yapmiycamŞokladın mi kendini haftasonuhaftaici kacamak yiioh
inat ettiiim bende o zaman
haftaya 55lere düşcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?