Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeniyo muymş öle kahvaltıda ilk defa duydum bak günaydın kuzucuk
valla ben her sabah yiyorum ve çok seviyorum
hatta tarif verem biraz ekmeği kopartıyorsun üzerine peynir çok az kahvaltılık sos ve bol nane koyuyorsun ardından ağzına atıyorsun. sonra çayından ufak bir yudumla hopp mideye indiriyorsun.

zaten son 3 teydim 4 oldu şoktan sonra
tamam kuzum ama pek fikrim yok ne tur egzersizler sikilastirir sen bana hangileri iyi geliyor suylermisin
Aaa o zaman benim programlara sende baslasana kiz selulit falan kalmiyo bacaklarda kas oluyo ama biraz seviyosan yap ben cok seviyorum kalca falan kalkiyo muthis oliyo abs karin programi da cok guzel atiyim sana görüntüsünü ben ikinci seviyeden basladim direk ama daha once squat falan yapmadiysan 1. seviyeden basla sen tatlis yaza fitt olicizz 1 ayda degisim harika oluyoo

moral bozmak yok ben hiç pisman değilim ossun arada olur cumaya kadar vermiş olu caz eksi bile olabilir
inşallah bu sabah hırs yaptım çok ii başladım haftaya bakalım
hem ikimizinde bir kısmı ödemdir, bol suyla atarız. bu arada kahvede ödem atıyormuş aklında bulunsun canım

sürekli yapmadım ama aralarda yaptigim oldu kuzum bakayim ben 1 den baslayayim o zaman ayy yaza birsürü kıyafet alcam herseyim bollasti pantolonlar hepten bosbol bbazilari biraz tam olan pek kalmadı 38 beden olam da bi suan ardayim 40 biraz bol 38 biraz dar araftayim

bide benim bacakalrim çok proplemli değil tatlim biraz üst ic bacak var usttende belimin yanları kaldı çok az

sağol kuzum yarın sabah hemen denicem evde cam kenarında saksıda nane var

Bencede 1. seviden basla kuzum sakatlanmadan ilerle zayif olmak kadar fit gorunmek de cok onemli hem zayif hem fit olalimm hicde almayalim verdigimiz kilolarii hedefine gelince 38 tam olur kizz belki boll olug

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…