- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.741
zaten son 3 teydim 4 oldu şoktan sonraEn dogrusu o zaten canim son 3 kilonda falan sıkılaştirici hareketlere başlarsin
Yohh devamm idin övün övün didimyaa demesenize öleeedeseydin sporu cok istikrarlı yapıyosun beybi tabikide övücekler
yemek bu kadar zevk vermeseydi bu hallerde olmazdıkAyy ama o hafta oyle yemeseydim suan 52ydimboyle dusununce insan kendine sinir oliyu
ama ben sadece börek yidimdiDinime küfreden müslüman olsaartı çıkmış
moral bozmak yok ben hiç pisman değilimhadi canım inşallah
ben de +1 deyim 60 a geri döndüm , rekorunu az farkla kaçırdım( o kadar spor yapıyorum ama yersen böyle oluyor işte
valla ben her sabah yiyorum ve çok seviyorumyeniyo muymş öle kahvaltıda ilk defa duydum bakgünaydın kuzucuk
Aaa o zaman benim programlara sende baslasana kiz selulit falan kalmiyo bacaklarda kas oluyo ama biraz seviyosan yap ben cok seviyorumzaten son 3 teydim 4 oldu şoktan sonra
tamam kuzum ama pek fikrim yok ne tur egzersizler sikilastirir sen bana hangileri iyi geliyor suylermisin
inşallah bu sabah hırs yaptım çok ii başladım haftaya bakalımmoral bozmak yok ben hiç pisman değilimossun arada olur cumaya kadar vermiş olu caz eksi bile olabilir
54 bari olay subat hedefi diyeceeedim53 didi bana ben nası 53 olayım
Bende oyle canim ne kadar spor yapsamda ger yedigimde buyuk rakamlar geliyoo hemenhadi canım inşallah
ben de +1 deyim 60 a geri döndüm , rekorunu az farkla kaçırdım( o kadar spor yapıyorum ama yersen böyle oluyor işte
sürekli yapmadım ama aralarda yaptigim oldu kuzum bakayim ben 1 den baslayayim o zaman ayy yaza birsürü kıyafet alcamAaa o zaman benim programlara sende baslasana kiz selulit falan kalmiyo bacaklarda kas oluyo ama biraz seviyosan yap ben cok seviyorumkalca falan kalkiyo muthis oliyo abs karin programi da cok guzel atiyim sana görüntüsünü ben ikinci seviyeden basladim direk ama daha once squat falan yapmadiysan 1. seviyeden basla sen tatlis yaza fitt olicizz 1 ayda degisim harika oluyoo
bide benim bacakalrim çok proplemli değil tatlim biraz üst ic bacak var usttende belimin yanları kaldı çok azAaa o zaman benim programlara sende baslasana kiz selulit falan kalmiyo bacaklarda kas oluyo ama biraz seviyosan yap ben cok seviyorumkalca falan kalkiyo muthis oliyo abs karin programi da cok guzel atiyim sana görüntüsünü ben ikinci seviyeden basladim direk ama daha once squat falan yapmadiysan 1. seviyeden basla sen tatlis yaza fitt olicizz 1 ayda degisim harika oluyoo
İvit cok gizil yimikkyemek bu kadar zevk vermeseydi bu hallerde olmazdık
valla ben her sabah yiyorum ve çok seviyorum
hatta tarif verembiraz ekmeği kopartıyorsun üzerine peynir çok az kahvaltılık sos ve bol nane koyuyorsun ardından ağzına atıyorsun. sonra çayından ufak bir yudumla hopp mideye indiriyorsun.
Bencede 1. seviden basla kuzum sakatlanmadan ilerle zayif olmak kadar fit gorunmek de cok onemli hem zayif hem fit olalimmsürekli yapmadım ama aralarda yaptigim oldu kuzum bakayim ben 1 den baslayayim o zaman ayy yaza birsürü kıyafet alcamherseyim bollasti pantolonlar hepten bosbol bbazilari biraz tam olan pek kalmadı 38 beden olam da bi suan ardayim 40 biraz bol 38 biraz dar araftayim
Evde taze naneniz var ve sen kahvaltida hic yimedin misağol kuzum yarın sabah hemen denicem evde cam kenarında saksıda nane var
ben maydonozcuyum pek severim peynirleEvde taze naneniz var ve sen kahvaltida hic yimedin miayy bayilirim peynirlee
baslayim kız bulayim da indireyim bugünBencede 1. seviden basla kuzum sakatlanmadan ilerle zayif olmak kadar fit gorunmek de cok onemli hem zayif hem fit olalimmhicde almayalim verdigimiz kilolarii hedefine gelince 38 tam olur kizz belki boll olug
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?