- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.961
Yaa basta yadirgrsin sonra alisirsin tak tabi Allah korusun cenen duser muser nefes almani etkilemiyo demiiHahahaha yaniiiiiii :)
Kaba bisey takinca konusamiosunoyuzden gece takiliyo takarsam.iyi
iyi cnm hallettm fizik tedavi kaldi geriye amaan snir bozucu seyler.
Geneemi misafirrr
Hahahaha yaniiiiiii :)
Kaba bisey takinca konusamiosunoyuzden gece takiliyo takarsam.iyi
iyi cnm hallettm fizik tedavi kaldi geriye amaan snir bozucu seyler.
Geneemi misafirrr
Ay bizde napsak napsak dedik sonra amaaan boşver dedik zaten normalde de kutlamiyodukkaçamak yarın öğlen gelebilir banasevgililer gününde yalnız olmak hiç tatlı olmuyor
Ayy cnm dayan 1 guncuk daha beslenmene dikkat et bu tempo ile kolay degil saglikla kalabilmek. Oglusunun yarin sunneti var demek hayirli olsun cok guzel gecsin ins skintibyasamazsin cnmArtik isyannn edeceğim hele yarin oglanida bi sunnet ettiriyimde kurtariyim yoruldumn valla aksamda arabasi yemegine davetliyiz sadece çorba yicegimmn..kuz rabbim bugunleri araasinda kisin ne yogun geçti stresli telaşlı yazinda bahce stresi pufff
Benimdeeee33Tatile ihtiyacimmm varrr imdaaatttt :))) yaz gelsinn dimii
Ay doğru beybi unuttum ben onukaptinn canim ben oglani sumnet icin kosturuyorum demistim ya sana da eve anca geldim kan falan verdik bu arada eksi 400 deyim
Ay evet çok motive edici oluyo öyle iyi yapmissiniz kuzuuumm :)Bende esimden yemek kazandim bi iddaa sonucu yemege goturucek 75 e dusmeden gitmem dedim odul koydum kendime
Ayy ne soylenmisin kız :dtatlim cok sukur iyiyim sabah ve aksam bulantilari birde su icememeyi saymiyommmkizinasoylee bana dua ettsin luffenn yirim onuuu ben s
ben sabah aksam ise yuruyom hava asiri soguk olmadikca stabil su an ek bisi yapamiyorum takima benden daha iyisi girebiliyorsa girsin benden yana sorun yokk kuzucukkk
bizde siziiii aha bu kadaaaa
yani su listeye beni eklemissin keptinn valla cokkk alindim zati hormoniklerimm degisik
pis keptinn bugun pazartesi haftanin ilk gunu isler cohkkk sabah beri kosturuyommm sen rahatsin ohh sabah beridir cenen cosmuss yetisip sayfalari okuyamiyommm
Ben hep buradayim bana yohkk diyenin alnini karislarimm okadaaannn
Kuzu eve yeni geldimmmm sen baa cevap yasdin miii ben biras gecmisi okuyayim dedimm o arada cevap vermemistin konusmicam yasmistinnnalmissin splanti hayirli olsun resmini ekler misin cok merak ediyorum agzina taktin ki nasil
Canım ben artık pek zaman ayıramıyorum buraya.mümkünse mezun olmak istiyorum.başlangıç kiloma 3 eklerlerse zaten mezun olabiliyorum galiba (tartı farkı 3kg)
Arada oku kendini kuzuuum suya oku iç eşine okuttur ben nazara çok inaniyorum bnm saclarimdan dolayi bana da çok degiyoCanim nidim teyzemgil geldi gitti bugün tadim yoktu dunden beri nolcak gelen gidenin gozu degdi beni devirdi dun öyle kotuydum sonra tezgahin uzerindeki tencere birden yuvarlandi bulasik makinasin kapagi acikti tabaklarin uzerine düştü tabak ortadan kırıldı nazar cikti ...
Iwit okuyunca fark ettimmAyy ne soylenmisin kız :d
Yaz gelsin benim.düğün gelsinTatile ihtiyacimmm varrr imdaaatttt :))) yaz gelsinn dimii
Yaa ama üzüldüm ben simdiCanım ben artık pek zaman ayıramıyorum buraya.mümkünse mezun olmak istiyorum.başlangıç kiloma 3 eklerlerse zaten mezun olabiliyorum galiba (tartı farkı 3kg)
Iwit okuyunca fark ettimm
ne yidinyedim yedim çöktüm yine yarın ara öğün alcam yanma yoksa çok yiyom
Bebekiim çok patates yemissin bak sindirim sistemi icin zararlı biliyosunnnnMenu sabah elma sirkeli su
11:30da haslanmis patates zeytin peynir sekersiz cay
Ara soda ,beyaz lahana kaynattim bi bardak suyu ictim
16:00 yemek hazirlamaya fırsatım olmadı haslanmis patates kavurmasi yedim 5yk , izcik peynir, sekersiz cay iki bardak
Ara bi portakal havuc
2.5 lt su icildi
Aksam davetliyiz corba bi kase icerim belkim
Du yazcam menümüne yidin
Şuanda bile bir yandan büyük oğlanın ödeviyle ilgilenip biryandan diğerini emziriyorum.Yaa ama üzüldüm ben simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?