Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arada oku kendini kuzuuum suya oku iç eşine okuttur ben nazara çok inaniyorum bnm saclarimdan dolayi bana da çok degiyo
Ayy evet hic bilemedim nazar oldugunu kiz dun resmen 24saat uyudum ayaga kalkamadim kendime sasirdim usutmedim noldu bana dun kalbimm icee sıkıştı tencere yuvarlandi düştü tabagin tam ortadan kırıldı ozaman anladim.nazar olduğunu hemen esime okuttumm.
Yaz gelsin benim.düğün gelsin nisanliyken 3 bayram görcez biz
Ayy ins muradina erersin canimm az kaldi gecer bugunlerde tadini cikar nisanliligin bugunleri cok yaadd edersin :)))

Şuanda bile bir yandan büyük oğlanın ödeviyle ilgilenip biryandan diğerini emziriyorum.
Oy kuzum zordur eminim 2 çocuk geçen dönem bu kadar zorlanmamistin ama tatilden sonra daha yoğun oldu galiba okul falan. TM canım sen mezun olabiliyorum diyosan bu hafta yazarım ben listeye

Çok patates olmuş gibi gerçi sabahki çok değil su çok iyi akşam kaçırmazsan iyi menü

ay bendeee tripli kadinlara gixik oluyorum surekli surekli
Bende kizsam 10 dk sonra bisey yokmus gibi oluyoruzz cok sukur ciddi seyler olmasin kimsede
Aynen büyük kavgalar yasatmasin Rabbim kucukler kolay tatlii

Sevgidende nazar degiyomus ama genelde kiskananlarin değiyo tabi sen tedbirini al da nazardan baş agriy bnm de hep.
Evlenme meraklisi oldum bende

Tamam bibigim dualar ediciz sana kizimla hep iyi ol minik susaminla

Yaa basta yadirgrsin sonra alisirsin tak tabi Allah korusun cenen duser muser nefes almani etkilemiyo demii
Ay allah korusun gulesim.geldi
ayyy yazin bide sana bahce varr pf

Tatile ihtiyacimmm varrr imdaaatttt :))) yaz gelsinn dimii
Benimdeeeeeee yaza tatil organizsyonu baslasin
Arada oku kendini kuzuuum suya oku iç eşine okuttur ben nazara çok inaniyorum bnm saclarimdan dolayi bana da çok degiyo
hahahaha kendinide ovmus hahahahaha benim neyime degiyo acabaaaa

Ayyy kuzum sizden misafir eksik olmuyo Allah kolaylik versin sana valla benim belim kırılıyo bi misafir agirlayinca

Afiyet olsun canim pattisler iki ogun olmus ama vaktin yokmus olur oyle arabasina bayilirimmmmm biliyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…