- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.981
Ayy evet hic bilemedim nazar oldugunu kiz dun resmen 24saat uyudum ayaga kalkamadim kendime sasirdim usutmedim noldu bana dun kalbimm icee sıkıştı tencere yuvarlandi düştü tabagin tam ortadan kırıldı ozaman anladim.nazar olduğunu hemen esime okuttumm.Arada oku kendini kuzuuum suya oku iç eşine okuttur ben nazara çok inaniyorum bnm saclarimdan dolayi bana da çok degiyo
Ayy ins muradina erersin canimm az kaldi gecer bugunlerde tadini cikar nisanliligin bugunleri cok yaadd edersin :)))Yaz gelsin benim.düğün gelsinnisanliyken 3 bayram görcez biz
Oy kuzum zordur eminim 2 çocuk geçen dönem bu kadar zorlanmamistin ama tatilden sonra daha yoğun oldu galiba okul falan. TM canım sen mezun olabiliyorum diyosan bu hafta yazarım ben listeyeŞuanda bile bir yandan büyük oğlanın ödeviyle ilgilenip biryandan diğerini emziriyorum.
Çok patates olmuş gibi gerçi sabahki çok değilMenu sabah elma sirkeli su
11:30da haslanmis patates zeytin peynir sekersiz cay
Ara soda ,beyaz lahana kaynattim bi bardak suyu ictim
16:00 yemek hazirlamaya fırsatım olmadı haslanmis patates kavurmasi yedim 5yk , izcik peynir, sekersiz cay iki bardak
Ara bi portakal havuc
2.5 lt su icildi
Aksam davetliyiz corba bi kase icerim belkim
Yeni gelin icadi bu parfümler zaar biz bilmeyruzbizim hiç öyle parfumumuz olmadıii
Aynen büyük kavgalar yasatmasin Rabbimay bendeee tripli kadinlara gixik oluyorum surekli surekli
Bende kizsam 10 dk sonra bisey yokmus gibi oluyoruzzcok sukur ciddi seyler olmasin kimsede
Sevgidende nazar degiyomus ama genelde kiskananlarin değiyo tabi sen tedbirini al da nazardan baş agriy bnm de hep.Ayy evet hic bilemedim nazar oldugunu kiz dun resmen 24saat uyudum ayaga kalkamadim kendime sasirdim usutmedim noldu bana dun kalbimm icee sıkıştı tencere yuvarlandi düştü tabagin tam ortadan kırıldı ozaman anladim.nazar olduğunu hemen esime okuttumm.
Ayy ins muradina erersin canimm az kaldi gecer bugunlerde tadini cikar nisanliligin bugunleri cok yaadd edersin :)))
Olaciksinnn minnoşum diye sevecek nisanlin seni guru ğız dicikler sağaay olamam ben olamammmm
ahahahahah piiisssD : nese ben uslu uslu durayım kavga etmiyim
Ben icad ettimYeni gelin icadi bu parfümler zaar biz bilmeyruz
Adım çıktı resmenparfum deyince sen gelcen aklima hep
Tamam bibigim dualar ediciz sana kizimlatatlim cok sukur iyiyim sabah ve aksam bulantilari birde su icememeyi saymiyommmkizinasoylee bana dua ettsin luffenn yirim onuuu ben s
ben sabah aksam ise yuruyom hava asiri soguk olmadikca stabil su an ek bisi yapamiyorum takima benden daha iyisi girebiliyorsa girsin benden yana sorun yokk kuzucukkk
bizde siziiii aha bu kadaaaa
yani su listeye beni eklemissin keptinn valla cokkk alindim zati hormoniklerimm degisik
pis keptinn bugun pazartesi haftanin ilk gunu isler cohkkk sabah beri kosturuyommm sen rahatsin ohh sabah beridir cenen cosmuss yetisip sayfalari okuyamiyommm
Ben hep buradayim bana yohkk diyenin alnini karislarimm okadaaannn
Kuzu eve yeni geldimmmm sen baa cevap yasdin miii ben biras gecmisi okuyayim dedimm o arada cevap vermemistin konusmicam yasmistinnnalmissin splanti hayirli olsun resmini ekler misin cok merak ediyorum agzina taktin ki nasil
Ay allah korusunYaa basta yadirgrsin sonra alisirsin tak tabi Allah korusun cenen duser muser nefes almani etkilemiyo demii
ayyy yazin bide sana bahce varr pfArtik isyannn edeceğim hele yarin oglanida bi sunnet ettiriyimde kurtariyim yoruldumn valla aksamda arabasi yemegine davetliyiz sadece çorba yicegimmn..kuz rabbim bugunleri araasinda kisin ne yogun geçti stresli telaşlı yazinda bahce stresi pufff
Benimdeeeeeee yaza tatil organizsyonu baslasinTatile ihtiyacimmm varrr imdaaatttt :))) yaz gelsinn dimii
hahahaha kendinide ovmusArada oku kendini kuzuuum suya oku iç eşine okuttur ben nazara çok inaniyorum bnm saclarimdan dolayi bana da çok degiyo
Ayyy kuzum sizden misafir eksik olmuyo Allah kolaylik versin sana valla benim belim kırılıyo bi misafir agirlayincaCanim nidim teyzemgil geldi gitti bugün tadim yoktu dunden beri nolcak gelen gidenin gozu degdi beni devirdi dun öyle kotuydum sonra tezgahin uzerindeki tencere birden yuvarlandi bulasik makinasin kapagi acikti tabaklarin uzerine düştü tabak ortadan kırıldı nazar cikti ...
GöslerineAy allah korusungulesim.geldi
ayyy yazin bide sana bahce varr pf
Benimdeeeeeee yaza tatil organizsyonu baslasin
hahahaha kendinide ovmushahahahaha benim neyime degiyo acabaaaa
Ahahahahahaj valla bi an Banu Alkan canlandi gözümdeNereeemi neremmmii
Afiyet olsun canim pattisler iki ogun olmus ama vaktin yokmus olur oyleMenu sabah elma sirkeli su
11:30da haslanmis patates zeytin peynir sekersiz cay
Ara soda ,beyaz lahana kaynattim bi bardak suyu ictim
16:00 yemek hazirlamaya fırsatım olmadı haslanmis patates kavurmasi yedim 5yk , izcik peynir, sekersiz cay iki bardak
Ara bi portakal havuc
2.5 lt su icildi
Aksam davetliyiz corba bi kase icerim belkim
Ama iste ikindi vakti biseyler yesen ara ogun yapsan aksamSabah: 1yumurta 2 dilim ekmek kk peynir 5 zeytin çay
Ara:kahve
Ogle: yarım kase çorba 1 bardak ayran 5 kaşık barbunya
Ara:kahve
Aksam:
Ahahahhha haci yag sür belkim severBen icad ettimnişanlm her parfümü sevmiyo sagolsun begendiremiyom. Gül suyu sürcem yakinda
Kurtulamazsin her fırsatta espirisini yapip basacam kahkahayi ahahahajahhahajahAdım çıktı resmennapsam unutmican bari dalgasini gecelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?