Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arada oku kendini kuzuuum suya oku iç eşine okuttur ben nazara çok inaniyorum bnm saclarimdan dolayi bana da çok degiyo
Ayy evet hic bilemedim nazar oldugunu kiz dun resmen 24saat uyudum ayaga kalkamadim kendime sasirdim usutmedim noldu bana dun kalbimm icee sıkıştı tencere yuvarlandi düştü tabagin tam ortadan kırıldı ozaman anladim.nazar olduğunu hemen esime okuttumm.
Yaz gelsin benim.düğün gelsin :KK70: :KK70: nisanliyken 3 bayram görcez biz :oha::oha:
Ayy ins muradina erersin canimm az kaldi gecer bugunlerde tadini cikar nisanliligin bugunleri cok yaadd edersin :)))

Şuanda bile bir yandan büyük oğlanın ödeviyle ilgilenip biryandan diğerini emziriyorum.
Oy kuzum zordur eminim 2 çocuk geçen dönem bu kadar zorlanmamistin ama tatilden sonra daha yoğun oldu galiba okul falan. TM canım sen mezun olabiliyorum diyosan bu hafta yazarım ben listeye

Menu sabah elma sirkeli su
11:30da haslanmis patates zeytin peynir sekersiz cay
Ara soda ,beyaz lahana kaynattim bi bardak suyu ictim
16:00 yemek hazirlamaya fırsatım olmadı haslanmis patates kavurmasi yedim 5yk , izcik peynir, sekersiz cay iki bardak
Ara bi portakal havuc
2.5 lt su icildi
Aksam davetliyiz corba bi kase icerim belkim
Çok patates olmuş gibi gerçi sabahki çok değil :KK54: su çok iyi akşam kaçırmazsan iyi menü :KK15:

ay bendeee tripli kadinlara gixik oluyorum surekli surekli :KK70:
Bende kizsam 10 dk sonra bisey yokmus gibi oluyoruzz:KK200::nazar: cok sukur ciddi seyler olmasin kimsede:nazar:
Aynen büyük kavgalar yasatmasin Rabbim :dua:kucukler kolay tatlii :KK28:

Ayy evet hic bilemedim nazar oldugunu kiz dun resmen 24saat uyudum ayaga kalkamadim kendime sasirdim usutmedim noldu bana dun kalbimm icee sıkıştı tencere yuvarlandi düştü tabagin tam ortadan kırıldı ozaman anladim.nazar olduğunu hemen esime okuttumm.

Ayy ins muradina erersin canimm az kaldi gecer bugunlerde tadini cikar nisanliligin bugunleri cok yaadd edersin :)))
Sevgidende nazar degiyomus ama genelde kiskananlarin değiyo tabi sen tedbirini al da nazardan baş agriy bnm de hep.
Evlenme meraklisi oldum bende :D :D

tatlim cok sukur iyiyim sabah ve aksam bulantilari birde su icememeyi saymiyommm :bicak:kizinasoylee bana dua ettsin luffenn yirim onuuu ben:dua::KK200:s

ben sabah aksam ise yuruyom hava asiri soguk olmadikca stabil su an ek bisi yapamiyorum takima benden daha iyisi girebiliyorsa girsin benden yana sorun yokk kuzucukkk

bizde siziiii aha bu kadaaaa:KK200:

:KK200:

yani su listeye beni eklemissin keptinn valla cokkk alindim zati hormoniklerimm degisik :eek:
pis keptinn bugun pazartesi haftanin ilk gunu isler cohkkk sabah beri kosturuyommm sen rahatsin ohh sabah beridir cenen cosmuss yetisip sayfalari okuyamiyommm:tokat:
Ben hep buradayim bana yohkk diyenin alnini karislarimm okadaaannn:KK34::KK70:

Kuzu eve yeni geldimmmm sen baa cevap yasdin miii ben biras gecmisi okuyayim dedimm o arada cevap vermemistin konusmicam yasmistinnn :cry: almissin splanti hayirli olsun resmini ekler misin cok merak ediyorum agzina taktin ki nasil:KK35:
Tamam bibigim dualar ediciz sana kizimla:dua: hep iyi ol minik susaminla:anne::anneadayı:

Yaa basta yadirgrsin sonra alisirsin tak tabi Allah korusun cenen duser muser nefes almani etkilemiyo demii
Ay allah korusun :D gulesim.geldi :D
Artik isyannn edeceğim hele yarin oglanida bi sunnet ettiriyimde kurtariyim yoruldumn valla aksamda arabasi yemegine davetliyiz sadece çorba yicegimmn..kuz rabbim bugunleri araasinda kisin ne yogun geçti stresli telaşlı yazinda bahce stresi pufff
ayyy yazin bide sana bahce varr pf

Tatile ihtiyacimmm varrr imdaaatttt :))) yaz gelsinn dimii
Benimdeeeeeee yaza tatil organizsyonu baslasin :D
Arada oku kendini kuzuuum suya oku iç eşine okuttur ben nazara çok inaniyorum bnm saclarimdan dolayi bana da çok degiyo
hahahaha kendinide ovmus :işsiz::bicak:hahahahaha :D benim neyime degiyo acabaaaa:deli::deli::deli:

Canim nidim teyzemgil geldi gitti bugün tadim yoktu dunden beri nolcak gelen gidenin gozu degdi beni devirdi dun öyle kotuydum sonra tezgahin uzerindeki tencere birden yuvarlandi bulasik makinasin kapagi acikti tabaklarin uzerine düştü tabak ortadan kırıldı nazar cikti ...
Ayyy kuzum sizden misafir eksik olmuyo Allah kolaylik versin sana valla benim belim kırılıyo bi misafir agirlayinca:KK35:

Menu sabah elma sirkeli su
11:30da haslanmis patates zeytin peynir sekersiz cay
Ara soda ,beyaz lahana kaynattim bi bardak suyu ictim
16:00 yemek hazirlamaya fırsatım olmadı haslanmis patates kavurmasi yedim 5yk , izcik peynir, sekersiz cay iki bardak
Ara bi portakal havuc
2.5 lt su icildi
Aksam davetliyiz corba bi kase icerim belkim
Afiyet olsun canim pattisler iki ogun olmus ama vaktin yokmus olur oyle :eğlence: arabasina bayilirimmmmm biliyisin:KK72:

Back
X