- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.541
Ya ben bilmeyerek yaptin onu oylemi oluyo ben bugun pirasa detoksu yapiyorum o zaman ekmek yenebiliyomu peki help meeeeKiz detoks yaptin sandim sabahtan pirasa gorunceama profiterol yemeseydin baya giderdi kilo tek tip beslenme cok kilo kaybettiriyo olsun bazen insan tutamiyo kendini afiyet olsun
Cok gecmis olsun cnim bizimki 13 aylik insallah bizimkide kolay olur yaaOldu cok şükür cok iyi geçti maşallah hic aglamadi dun hastaneyi yikar zannettim en sessizleri benim oglandi
Cok sukur bitti darısı senin oglana
Ama dün cocugum 20saat ac kaldi zor dayandi sabah 8de burda olun dedi 3te aldilar tam 10dk sürdü sünneti ...bilgin olsun cok surmuyor
geç kaldım çok işi vardııııSmdii kahve yaptim kendimeeee sizi dinlemeye geldimm anlatt
oo munterm nasssinnnn
Kotu yanagim acitmis. Bide yine bogszim acio yemnle biktm yaa aticam kendimi biyerlerdeennnnnnnntovbee tovbeeeeeeee
ay kuzuumm başladın mı takmaya cok mu acıttı ki geçer herhalde zamanlaSmdii kahve yaptim kendimeeee sizi dinlemeye geldimm anlatt
oo munterm nasssinnnn
Kotu yanagim acitmis. Bide yine bogszim acio yemnle biktm yaa aticam kendimi biyerlerdeennnnnnnntovbee tovbeeeeeeee
Senin uyku halin cok normal cnm :) banada oluyodu herkese oluyi.
Atmammm tabisii daha zayiflicamhahahahahaahah ama splnt alisana kdr biraz xanimi yakicak bakalm. Olsunnn
ay hiç bilmiyorum bebeğiiiimm ablası babası anası farklı isimler istiyo daha karar veremedilerkaptinn keptinn bebisin adini ne koydunuzzz
Erkenmi dogdu kiz niye hala karar veremedilerrray hiç bilmiyorum bebeğiiiimm ablası babası anası farklı isimler istiyo daha karar veremediler
Ayy yani kiz pirasa detoksu diye bisi yok daYa ben bilmeyerek yaptin onu oylemi oluyo ben bugun pirasa detoksu yapiyorum o zaman ekmek yenebiliyomu peki help meeee
Tatlikooooo
TememTamam bidaaa olmaz
Cok iyi gitmis kizmoralini bozma tatlım olur öyle şeyler halledersin sen üzülme
1.200 gitmiş muhtemelen ödem oldutotigim aciyor bacallarim aciyor ne zaman geçecek bu ağrılar sabah kahvaltıda yidim maydanoz
hepinize geçmiş olsun canlarbende kizimi asiya götürdüm geldim uyutucam şimdi iki koldan da vurdular
Daha fazla duymak istemiyorum balik tursusunu1 sene tuzlu suda pişiyomuş o zaten hamsi buğlama gibiydi aynı bi dene bak hem taze hem gizildiii
Çahtırmaşşşş temem
Aynen bizde fitiz isteAyy nolduuuu bebimmmm
Nolmussssss 88 le dogurdummmmm
bizde 1 cocukla guzeliz napak yaniben 3 de olsa degismem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?