- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.561
yok kuzum ya hep böyle oluyoErkenmi dogdu kiz niye hala karar veremedilerrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kuzum ya hep böyle oluyoErkenmi dogdu kiz niye hala karar veremedilerrr![]()
Yaaaaaaa ah şu aileler yaaaaaaaaa en iyisi hc karistirmamak bazilari fena oluyorgeç kaldım çok işi vardıııı
nişanlımla kavga ettik içimde ne varsa söyledim ailesinin onun davranışlarıyla ilgili cok dolmuşum onu anladım ama psikolojik olarak rahatladım
Insallah cnm zamanla geceleri sadece zaten.ay kuzuumm başladın mı takmaya cok mu acıttı ki geçer herhalde zamanla
Dogruu cnmmmm :) okdr bunaldim ki kistan hersey batiyo agri sizi :)Olsun sen dayanikli kadinsin. Kiz siz dogum yapmisnkadinlarsiniz suncacik splant sana ne yapar
Uyku hallerim cok canimi skmiyord bubyemeler ne olacak birde kuzu 3 hafta sonra doktora gidicim ya bebegimin 3 hafta icinde aagligi ile ilgiki nasil bilgi alabilirim ne yapabilirim sen bilirmisinnnn
ben zayiflayinca yiyom yiyom almiyom diye hava atcam hahahAynen bizde fitiz istekeske yiyip yiyip kilo almasak
o zaman dah gizil olurdu
![]()
İyidir bebegim evham yapma hep iyi düşüniyidir dimi hic anlayabilecegimiz bisi olmuyormu bu donemlerde 3 hafta cok uzun endiseleniyomda ben
Senin kizijin uyku saati gayet milemmelmissss masallah kizzz
gidecek dimiiisizler burayi hic birakmayinnnn luffennn
![]()
resim göstereyim miDaha fazla duymak istemiyorum balik tursusunuahajjakakakajajjaj
Çahtırmasoranlara o bir dilim ekmege eşitmiş dicez
temem
![]()
Ben zayifladim ama hala yiyince kilo aliyommm diye ağlıyomYaaaaaaa ah şu aileler yaaaaaaaaa en iyisi hc karistirmamak bazilari fena oluyor
Insallah cnm zamanla geceleri sadece zaten.
Dogruu cnmmmm :) okdr bunaldim ki kistan hersey batiyo agri sizi :)
Yaa oyle dusunme canim onu bizde duaunuyoduk tabi ki ama sonucta sanci, kanama gibi seyler olmuyor endiselencek birsey yok tekmeler baslayinca endisen gecer azicik :) yaa iste anne olmak boyle
ben zayiflayinca yiyom yiyom almiyom diye hava atcam hahah
anlaştıh temem![]()
cok mu uyanıksınız sizanlaştıh temem![]()
Kızlar inanılmaz şekilde hiç iştahım yok . Bi tabak sebze yemeği aldım zor bitirdim hatta bitmedi bile 2 kaşık duruyo bide indiğimde süt helvası canım çekti ondan aldım Ayıptır söylemesi2 çatal yiyebildim
Noluyo bana ölcek miyim![]()
D: bitki çayı falan mı içiyosun belki ondan olmştur kuzum
sana noldu beybiBu sabah yeşil çaylı bi kür yapıyo annem ondan aldım sabah içtim ondan mı acabaBirazda canım sıkkın belki oda etkilidir
hahahaha belli etmiceksin iste haahahah gicik etmek icinBen zayifladim ama hala yiyince kilo aliyommm diye ağlıyom![]()
Aynen öğlen fazla olunca akşam yemeyeyim dedimCanim aksam az olmus oglende hem pure hem pilav fazla olmus gibi afiyet olsun
bende 1 36 diye biliyorum ama emin olamadımben hiç yeşil çay ıcmedim canımemziriyorum kizimda çok sık etmediği için sut anca yetiyor belki etkiler diye ıcmedim ama sağol
benimde nişan elbisem duruyor1 beden yazıyor etiketinide ona gireceğim bende inşallah
o zamanlar 62 kiloydum az kaldı geçen denedim fermuar zor kapandı yukardan az açık kaldı haliyle göbek yanlar fırladı tabi ama azcik
bu arada 1 beden kac oluyi kızlar ben 0 34 1 36 2 38 3 40 diye biliyorum ama emin degilim dogru mu bilen var mi
![]()