Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz detoks yaptin sandim sabahtan pirasa gorunce:deli: ama profiterol yemeseydin baya giderdi kilo tek tip beslenme cok kilo kaybettiriyo olsun bazen insan tutamiyo kendini afiyet olsun:KK200:
Ya ben bilmeyerek yaptin onu oylemi oluyo ben bugun pirasa detoksu yapiyorum o zaman ekmek yenebiliyomu peki help meeee:KK58:

Oldu cok şükür cok iyi geçti maşallah hic aglamadi dun hastaneyi yikar zannettim en sessizleri benim oglandi
Cok sukur bitti darısı senin oglana
Ama dün cocugum 20saat ac kaldi zor dayandi sabah 8de burda olun dedi 3te aldilar tam 10dk sürdü sünneti ...bilgin olsun cok surmuyor
Cok gecmis olsun cnim bizimki 13 aylik insallah bizimkide kolay olur yaa

Smdii kahve yaptim kendimeeee sizi dinlemeye geldimm anlatt:kahve:
oo munterm nasssinnnn:KK200:

Kotu yanagim acitmis. Bide yine bogszim acio yemnle biktm yaa aticam kendimi biyerlerdeennnnnnnn:bicak: tovbee tovbeeeeeeee
geç kaldım çok işi vardıııı :(
nişanlımla kavga ettik içimde ne varsa söyledim ailesinin onun davranışlarıyla ilgili cok dolmuşum onu anladım ama psikolojik olarak rahatladım

@selcanmehmetcan tatlis oglus sunnet olmus hayirli olsunnn gecmisler olsun. Nasil cok cani yaniyormu idare edebiliyomusunuzzz 20 saat acliga nasil dayandi yavrummm

Smdii kahve yaptim kendimeeee sizi dinlemeye geldimm anlatt:kahve:
oo munterm nasssinnnn:KK200:

Kotu yanagim acitmis. Bide yine bogszim acio yemnle biktm yaa aticam kendimi biyerlerdeennnnnnnn:bicak: tovbee tovbeeeeeeee
ay kuzuumm başladın mı takmaya cok mu acıttı ki geçer herhalde zamanla

@selcanmehmetcan tatlis oglus sunnet olmus hayirli olsunnn gecmisler olsun. Nasil cok cani yaniyormu idare edebiliyomusunuzzz 20 saat acliga nasil dayandi yavrummm

Senin uyku halin cok normal cnm :) banada oluyodu herkese oluyi.

Atmammm tabisii daha zayiflicam :KK70: hahahahahaahah ama splnt alisana kdr biraz xanimi yakicak bakalm. Olsunnn

Olsun sen dayanikli kadinsin. Kiz siz dogum yapmisnkadinlarsiniz suncacik splant sana ne yapar :D

Uyku hallerim cok canimi skmiyord bubyemeler ne olacak birde kuzu 3 hafta sonra doktora gidicim ya bebegimin 3 hafta icinde aagligi ile ilgiki nasil bilgi alabilirim ne yapabilirim sen bilirmisinnnn

Ya ben bilmeyerek yaptin onu oylemi oluyo ben bugun pirasa detoksu yapiyorum o zaman ekmek yenebiliyomu peki help meeee:KK58:
Ayy yani kiz pirasa detoksu diye bisi yok da :D hani tek tip yeniyo ya detokslarda ondan dedim hic bisey yeme baska pirasa yi bakalim ne olacak sonuc:eek:ama sen emziriyosun canim yinede tek besin tuketme bence

moralini bozma tatlım olur öyle şeyler halledersin sen üzülme :KK60:

:KK71::KK71::KK71::KK71:

1.200 gitmiş muhtemelen ödem oldu :KK70:totigim aciyor bacallarim aciyor :KK53: ne zaman geçecek bu ağrılar :deli:sabah kahvaltıda yidim maydanoz :KK15:

hepinize geçmiş olsun canlar :KK1::KK37:bende kizimi asiya götürdüm geldim uyutucam şimdi iki koldan da vurdular :confused:
Cok iyi gitmis kiz:nazar: benden de inse 1 kilo keske:dua: valla hergün farkli squatlar falan oldugu icin hep baska bolgeler calisiyo o yuzden benim agrilar 1 hafta devam itti:deli:

Back
X