Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy yani kiz pirasa detoksu diye bisi yok da :KK70: hani tek tip yeniyo ya detokslarda ondan dedim hic bisey yeme baska pirasa yi bakalim ne olacak sonuc:eek:ama sen emziriyosun canim yinede tek besin tuketme bence
Tamam canim zaten dun yeterince yedim bugun bi normal gideyim yarina da bi parca eksim var galiba

Bide bana çemkiriyodun :ukala::ukala: noldu heeeeee nolduuuuuuuuuuğğğğ :63:
ayda yılda bir bizde artı olalım ama dimi :D hem bn bunalımdayım tm mı :63::63: bn üzülünce sevinince heyecanlanınca depresyonda hep iştahım açılıyo hep hiç kapanmadı şimdiye kadar :deli: söz geçemde bile kendime tabak alıp elimde yiyerek gezdim :deli:

dere otu iştahı kesiyor canım yemekten 10 dakika önce yiyorsun bir tutam çığ olarak
dere otunuda hiç sevmem ama deneyeceğim, sağolasın canım:KK200:

Bende bi ara oyleydim canim ogünlerime saat koydum ve o saat gelmeden yemedim ilk basta cok zorlandim ama sonra vucut o saatte yemeye alışıyo mesela ben kahvaltidan 1 saat sonra hemen canim biseyler yemek istiyo ama saat 2 olmadan öğle yemiyorum kendimi sartlandirdimHoppa
bugün biraz başardım gibi bakalım:KK55:

ayda yılda bir bizde artı olalım ama dimi :KK70: hem bn bunalımdayım tm mı :63::63: bn üzülünce sevinince heyecanlanınca depresyonda hep iştahım açılıyo hep hiç kapanmadı şimdiye kadar :deli: söz geçemde bile kendime tabak alıp elimde yiyerek gezdim :deli:

hahaha :D :D Benimde sözümde gözlerim kararıyodu öyle hissettim aç olduğumu :KK53:
Haftaya görelim seni kaptan :KK19:

Back
X