- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.601
ama bugün cok az beslendim ben sağlıksız oldu baya ama yarın artı cıkmam en azından insallahAh bu aileler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bugün cok az beslendim ben sağlıksız oldu baya ama yarın artı cıkmam en azından insallahAh bu aileler![]()
Bende yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi nedenseama bugün cok az beslendim ben sağlıksız oldu baya ama yarın artı cıkmam en azından insallah![]()
ama bugün cok az beslendim ben sağlıksız oldu baya ama yarın artı cıkmam en azından insallah![]()
Tamam canim zaten dun yeterince yedim bugun bi normal gideyim yarina da bi parca eksim var galibaAyy yani kiz pirasa detoksu diye bisi yok dahani tek tip yeniyo ya detokslarda ondan dedim hic bisey yeme baska pirasa yi bakalim ne olacak sonuc
ama sen emziriyosun canim yinede tek besin tuketme bence
yaa spora gitmeden iyi beslen bebeğim valla düşer kalırsın bideBende yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi nedense
Spora gitcem ya sonra orda gözlerim kararıyo geçen bayılcaktım![]()
ben bugün sabahta artıydım ama bakalımİnşallah yarın çok eksi çıkarız![]()
sen artı cıkmazsın kuzuTamam canim zaten dun yeterince yedim bugun bi normal gideyim yarina da bi parca eksim var galiba
Insallah canim yaasen artı cıkmazsın kuzu![]()
cok cabuk hedefine ulaştın beybi seninde hedefin değişcekti dimiInsallah canim yaa
bu hafta kaptanınız artı gençler![]()
ayda yılda bir bizde artı olalım ama dimiBide bana çemkiriyodunnoldu heeeeee nolduuuuuuuuuuğğğğ
![]()
dere otunuda hiç sevmem ama deneyeceğim, sağolasın canımdere otu iştahı kesiyor canım yemekten 10 dakika önce yiyorsun bir tutam çığ olarak
bugün biraz başardım gibi bakalımBende bi ara oyleydim canim ogünlerime saat koydum ve o saat gelmeden yemedim ilk basta cok zorlandim ama sonra vucut o saatte yemeye alışıyo mesela ben kahvaltidan 1 saat sonra hemen canim biseyler yemek istiyo ama saat 2 olmadan öğle yemiyorum kendimi sartlandirdim![]()
bu hafta bende artı olabilirimbu hafta kaptanınız artı gençler![]()
ayda yılda bir bizde artı olalım ama dimihem bn bunalımdayım tm mı
bn üzülünce sevinince heyecanlanınca depresyonda hep iştahım açılıyo hep hiç kapanmadı şimdiye kadar
söz geçemde bile kendime tabak alıp elimde yiyerek gezdim
![]()
Evet canim 69 a cektim hedefimi sonra bi ayar daha vericem ama bi 69u goreyimde inscok cabuk hedefine ulaştın beybi seninde hedefin değişcekti dimi