Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar inanılmaz şekilde hiç iştahım yok . Bi tabak sebze yemeği aldım zor bitirdim hatta bitmedi bile 2 kaşık duruyo bide indiğimde süt helvası canım çekti ondan aldım Ayıptır söylemesi :KK70: 2 çatal yiyebildim

Noluyo bana ölcek miyim :KK70:
Valla bana da bir mide bulantısı geliyor iki gündür kahvaltı yaparken hiç yiyesim gelmiyor öğlen o yüzden bazen kaçırıyordum bugün öğlen de yiyesim gelmedi mide reddetmeye mi başlıyor acaba yemekleri ki :KK76: bir de aşık olursam falan herhalde hiçbir şey yemeden yaşayabilirim :KK48::KK48:

Valla bana da bir mide bulantısı geliyor iki gündür kahvaltı yaparken hiç yiyesim gelmiyor öğlen o yüzden bazen kaçırıyordum bugün öğlen de yiyesim gelmedi mide reddetmeye mi başlıyor acaba yemekleri ki :KK76: bir de aşık olursam falan herhalde hiçbir şey yemeden yaşayabilirim :KK48::KK48:

aşık olunca bnm iştahım açıliiiyy sen yemiyon mu :D:D

Ayyyy ne güzel bize galiba iyi şeyler oluyor maşallah :nazar: Böyle devam :sampiyon:

Back
X