- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.581
oyy neler cekiyom su 3 gündür ben akli dengem iflasSende mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy neler cekiyom su 3 gündür ben akli dengem iflasSende mi![]()
Sarılı Karatay diyeti yazanı okusan yeter bence kaptan
bilimsel gerceklerle kilo vermenin abc si diyo onu alcaktım ben ama olmaz mı oSarılı Karatay diyeti yazanı okusan yeter bence kaptan![]()
Valla bana da bir mide bulantısı geliyor iki gündür kahvaltı yaparken hiç yiyesim gelmiyor öğlen o yüzden bazen kaçırıyordum bugün öğlen de yiyesim gelmedi mide reddetmeye mi başlıyor acaba yemekleri kiKızlar inanılmaz şekilde hiç iştahım yok . Bi tabak sebze yemeği aldım zor bitirdim hatta bitmedi bile 2 kaşık duruyo bide indiğimde süt helvası canım çekti ondan aldım Ayıptır söylemesi2 çatal yiyebildim
Noluyo bana ölcek miyim![]()
O olması lazım zaten ortasında sarı Karatay diyeti yazmıyor muydu onunbilimsel gerceklerle kilo vermenin abc si diyo onu alcaktım ben ama olmaz mı o![]()
Valla bana da bir mide bulantısı geliyor iki gündür kahvaltı yaparken hiç yiyesim gelmiyor öğlen o yüzden bazen kaçırıyordum bugün öğlen de yiyesim gelmedi mide reddetmeye mi başlıyor acaba yemekleri kibir de aşık olursam falan herhalde hiçbir şey yemeden yaşayabilirim
![]()
Üzerinde sarı mezura resmi var onu alırsın canim.bilimsel gerceklerle kilo vermenin abc si diyo onu alcaktım ben ama olmaz mı o![]()
aaa tm beybi o da sarılıymış zaten aynı kitaptan bahsediyomuşuzO olması lazım zaten ortasında sarı Karatay diyeti yazmıyor muydu onun![]()
ay ne güzelll müzikle dansla sporSelam kızlar..spordan geldim şimdi..zumba plates yaptık baya eğlenceli geçti..
Üzerinde sarı mezura resmi var onu alırsın canim.
oyy neler cekiyom su 3 gündür ben akli dengem iflas![]()
Valla bana da bir mide bulantısı geliyor iki gündür kahvaltı yaparken hiç yiyesim gelmiyor öğlen o yüzden bazen kaçırıyordum bugün öğlen de yiyesim gelmedi mide reddetmeye mi başlıyor acaba yemekleri kibir de aşık olursam falan herhalde hiçbir şey yemeden yaşayabilirim
![]()
Aynen iştahım kaçıyor daha doğrusu yemek aklıma gelmiyor direkaşık olunca bnm iştahım açıliiiyy sen yemiyon mu![]()
sana noldu![]()
kalpcik kalpcik oluyo heryerlerAynen iştahım kaçıyor daha doğrusu yemek aklıma gelmiyor direk
bnde ailesine kızdım ona patladım zaten olcaktı böyle bi kavga erteliyoduk sürekli en sonunda dayanaamadımAslında ortada anlatılcak bişey yok başka şeylere kızıyorum sinirimi ondan çıkarıyorum
Nazar değdi galiba bize
Size noldu![]()
bnde ailesine kızdım ona patladım zaten olcaktı böyle bi kavga erteliyoduk sürekli en sonunda dayanaamadım