- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.721
Benimkiler belimde Kıvırcık ve gürbende o da yokbenimkiler omzumda
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler belimde Kıvırcık ve gürbende o da yokbenimkiler omzumda
![]()
Maşallah vallamasllahhh maşallah tu tu tudarısı basimiza
Sende iyi kilo vermissin ne kaldı ki incecik fit olmanamasllahhh maşallah tu tu tudarısı basimiza
Çok güzel menü afiyet olsunmenüm
sabah
1 peynirli omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kasigi bal yarım kk beyaz peynir domates maydanoz dere otu
öğlen
6 yk mantar kavurmasi 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
6 yk tavuk sote 2 yk bulgur pilavı 3 4 yk yoğurt
su 2 2.5 a tamamlarim
spor kuzumu uyutuyorum birazdan sekercigimin dediği egzersizlerden yapicam
Çok az olmuş bence güzel olmuşSabah:1 kahve
Ogle:1 kase çorba 1 köfte 2 kasık yoğurt
Aksam: 2 kase çorba 4 hamsi salata
Bugün hiç ekmek yemedimmmmm
2litre şu 30dk sabah işe yürüyüş 30dk evde spor
Ay 5 kilocuk mu kaç kilo doğdu bebeğin kuzum nası o kadar az aldinnnnBen hamileyken 5 kilo almıştım..onemli olan emzirme dönemi tamm 15 kilo aldım![]()
Aksama doğru acıktım küçük bi parça havuç yedim bak onu eklemeyi unutmusum ama sabah hiç açıkmadim kahvaltı yapmasamda olur sanki öyle hissettimÇok az olmuş bence güzel olmuş![]()
3900 gr doğdu doktor depodan harcamiş bebek dediAy 5 kilocuk mu kaç kilo doğdu bebeğin kuzum nası o kadar az aldinnnn
Kız ne guzelll3900 gr doğdu doktor depodan harcamiş bebek dediama işte sütüm olsun diye çok yedim o da bana yaradı..
Aynen öyle..aşırıya kaçmamak lazım..herşey kararinda olacak..Kız ne guzellldemek ki emzirme döneminde bilincli beslenmek gerekiyo sonuçta hersey süt yapmıyo
Ben bu gidişle bırakacağım zaten kahvaltıyı sabah yemek yiyince midem bir garip olmaya başladıAksama doğru acıktım küçük bi parça havuç yedim bak onu eklemeyi unutmusum ama sabah hiç açıkmadim kahvaltı yapmasamda olur sanki öyle hissettim![]()
Ben de kendimi biliyorum öküz gibi yerimAynen öyle..aşırıya kaçmamak lazım..herşey kararinda olacak..
Çok yedikce insanın daha da yiyesi geliyo ara öğünler ana öğünler daha da iştah arttiriyo bendeBen bu gidişle bırakacağım zaten kahvaltıyı sabah yemek yiyince midem bir garip olmaya başladı![]()
Karataya geri dönmek :) en çok ondan fayda buldum diyetisyene gittim olmadı ezbere diyet yaptım olmadı..en çok faydayı ondan buldum..Ben de kendimi biliyorum öküz gibi yerimkuzum sen çok yediğim zamanlar sonrasinda bişey yapıyo musn yani hasarı en aza indirmek icin
Çok hevesleniyorum böyle duydukcaKarataya geri dönmek :) en çok ondan fayda buldum diyetisyene gittim olmadı ezbere diyet yaptım olmadı..en çok faydayı ondan buldum..
Sabah mutlaka kuruyemiş ye çok tok tutuyor..Çok hevesleniyorum böyle duydukca
Bugün ekmeksiz doydum ya tm artık yapabilirim diye dusunuyorum
Kuruyemiş derken leblebi fıstık ceviz gibi miSabah mutlaka kuruyemiş ye çok tok tutuyor..
Masallah "D benim 30 kg alan arkadasim var hemde 78le kalmistiKizlar bir tanidigim var 25. Haftasinda 16. Kilodan gidiyo![]()
bende az aldim ama 9.5almistim 5ini vermistim sadece dogumda sonrasinda ok*z gibi yiyince gene o 5kgyu geri aldim 8 ayliga kadar masallah banaBen hamileyken 5 kilo almıştım..onemli olan emzirme dönemi tamm 15 kilo aldım![]()